Şimdi Ara

Hayal Kırıklığı: Düzenlenecek Yasaya Göre Başıboş Köpeklerin Çoğu Toplanmayacak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bizim halkımıza yakışanıda bu hayvan sürüleri için dışkı pislik içinde, hastalıklarla yasamak.

Uygarlık genetiği izde yok yaptığımız her iş yabanilik ve ilkellik taşıyor.

Ben artık bunu kabullendim. Son 100 yılda sadece dış kıyafetimizi değiştirmişti ama ilkelliğimiz, ortadoğululuğumuz aynen kalmış. Zaten bu sadece hayvan sürüleri içinde yasamamızdan değil diğer her hareketimiz görülüyor.

Fırsatı olanlar uygar yerlere kaçıp kurtulsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıslak rüyanızdan uyanmışsınız Hayal Kırıklığı: Düzenlenecek Yasaya Göre Başıboş Köpeklerin Çoğu Toplanmayacak. 

neyse ülkenin ciddiye alınacak problemleri vardı en azından bu saçmalığın gündemi işgal etmesinden kurtuldu millet

• MaMa LoBiSi abiğğğğ çok güçlüler abiğğğğ

Hayal Kırıklığı: Düzenlenecek Yasaya Göre Başıboş Köpeklerin Çoğu Toplanmayacak.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158759699

miting yapın da izleyelim nasıl bağırıyosunuz hadi sesinize kuvvet Hayal Kırıklığı: Düzenlenecek Yasaya Göre Başıboş Köpeklerin Çoğu Toplanmayacak. 

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Kardeşim siz şaka mısınız, Şehir nufusu un yüzde 20si hayvan kaynaklı oarazit taşır hale gelmiş.

Sadece 2023te kuduz temas sayısı 250 binden 450 bine çıkmış.

Amerika Hastalık Önleme Merkezi Türkiye'den her türlü evcil hayvan ithalini yasaklamış artan kuduz vakaları yuzunden.

Ulkeye gelecek turistlere uyarı yapılıyor sokaklarda hayvan suruleri var ve kuduz riskli bölge diye.

Hala saçmasapan resimler atıyorsunuz.

Hiç mi gözünüzde insanın değeri yok? Bu hayvan çılgınlığı nedir sizde ki?

• Periah kullanıcısına yanıt

BİRADERİM, sokak hayvanı problemi var zaten. Benim bu olayda tek problemim 70 iq MaMa LoBiSi yorumları. Ula millet evine ekmek zor götürüyor, bu nasıl bir lobi ki evine ekmek zor alan millete pahalı pahalı köpek mamaları aldırtıp sokaga döktürüyor. Bu neyin kafası Allah, muhammed isa aşkına ne içince geliyor bu kafa söyleyin biz de bilelim.

Ülkenin ekonomisi faiz ile batırılır. FAİZ LOBİSİ

Patates fiyatları fırlar, PATATES LOBİSİ

Sogan fiyatları fırlar, SOGAN LOBİSİ

Bir kendinize gelin ya. Bu milletin hayali düşmanlar yaratmasına hayranim ben sadece. Şebeke sularına xanax mı katıyorlar napıyorlar anlamadımki ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 16 Haziran 2024; 23:0:14 >
  • kısırlaştırma için bile köpek toplayamayan belediyeler kanuna mı uyacaktı ya. Hayvansever takılanları bildikleri için gazladılar ortalığı geçtiler işte. Hiç inanmıyordum zaten ben :D

Öldürmek çözüm değil, çözüm kısırlaştırma ve hayvan sahiplenme ve besleme bilinci. Sokakta kafasına göre hayvan besleyenlere ciddi yaptırım uygulanmalı, sahipli hayvanları sokağa bırakanlara ciddi maddi cezalar kesilmeli ve bu cezalar ile kısırlaştırma sistemi finanse edilmeli. Beldiye değil sadece, özel vetirenerlerin finansmanı da bu cezalar ile sağlanır.

sokakta köpek olmaz olamaz olmamalı. kafasını sabah işe giderken okşamak, olur olmaz her yerde yemek vermek, klave arkasından atıp tutmak vicdan masturbasyonundan başka bir şey değildir. Suriyeliler din kardeşimiz diyen ama o zaman şu 3 suriyeliyi evine al denince adam röportajda nasıl donup kalıyorsa sözde hayvanseverler de aynı durumda. Hayvanlara umut satmak umut pazarlamaktan öteye gitmez ve üstelik daha çok beklentiye sokarak hayvanı psikolojilerini bozuyorsunuz.

Ruhunda saldırganlık olan hayvan daha çok saldırgan oluyor, korkan hayvan ise içine kapanıyor. Bakamayacağın köpeği sahiplenmeyeceksin, sahiplenmeyeceğin köpeğe de bakmayacaksın. Kediler köpekler kadar duygusal değiller ama köpekler çok daha duygusallar ve en büyük kötülüğü üremelerine destek olan hayvanseverler yapıyor.

Ciddi kısırlaştırma heraktı ve önlemler alınmaz ise başıboş hayvanlar çok daha fazla artacak. Saldırgan ya da hasta köpekler mecbur uyutulacak, diğer köpekler rehabilitasyona alınıp kısırlaştırılıp bakımları yapıldıktan sonra tekrar ortamına salınacak. Bunun çözümü budur, uzun vadede ise üreme olmayacağı için böyle bir sorun da yaşanmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 16 Haziran 2024; 23:17:24 >

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Hayır ben bu olayın olmayacagını 50 kere söyledim ama millet dinlemiyor. Kardeşim sayılarının bu kadar çogalmasına izin vermeyecektiniz. Baştan belediye layıkıyla yapacaktı sokakta 3-5 tane varken. Şimdi kaç milyon kim bilir. Beledeyi çalışanlarının hiç işi gücü yok 45 derece sıcaklarda bütün gün köpek peşinde koşturacak ya zaten Hayal Kırıklığı: Düzenlenecek Yasaya Göre Başıboş Köpeklerin Çoğu Toplanmayacak. 

• Şu da var, birkaç seneye aynı pakistanda olduğu gibi elinde tüfekle millet köpek avına çıkacak. Siz aklı selim geçinenler halen kısırlaştırma, sahiplendirme diye birbirinizi sıvazlayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • he_man kullanıcısına yanıt

Gerek yok. Mamaya zehir karıştırınca ertesi gün titreye titreye ölüyorlar bizde kurtuluyoruz. Herkes kendi evinin önünü süpürür.

• Normalde bu "faiz lobisi, soğan lobisi" diyenlere mantıklı olarak saçma deyip laf söyleyenler, iş köpek ve hayvan sever düşmanlığı olunca gözü dönünce kendisi lobiler falan demeye başlıyorlar. İşin kötüsü bu aslında.

Şu konuda bile zehirlemekten, tüfekle vurmaktan falan bahsediyorlar. Bunların önemsediği şey sokakta köpek falan olmasın değil. Mesela bugün kurban keserken olabildiğince acı çektirip zevk falan almışlardır.

Bir insan hayatın her alanında her konuda nasıl en yanlış tarafa olabilir gördüğüm en yanlış insansın müthiş bir istikrar

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Aa senin nicki hatirladim. Kopekleri falan birak da secimin acisi gecti mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    İnsan partizan olunca herkesi kendisi gibi zannediyor herhalde. 2023’te genel 2024’te de yerel seçimi oyladık bitti herkes seçimini yaptı ülkeyi de belediyeleri de kimin yönettiği belli oldu bunun haricinde nasıl bir cevap bekliyorsun? Trollüğün sınırı yok tabii.

Sokak köpekleri Türk halkını diri diri yiyor sen hala a b c partisi derdindesin. Max TR muhalifi. Bloğunu neden kaldırmışım herhalde insanlığımdan ama yaramaz sana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Verecek cevabı olmayınca bloklayan tipik troll. Senin partinin yaptıgı 1 adet bak 1 adet düzgün işi göster bana. Bu yasa da öyle gaz almak içinortaya atıldı demiştim. Öyle de oldu :) Bu cevabı okudugunu biliyorum. O zaman diyecegim, masaya çık tepin istersen. Hayal Kırıklığı: Düzenlenecek Yasaya Göre Başıboş Köpeklerin Çoğu Toplanmayacak. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 17 Haziran 2024; 0:11:20 >
  • Peki hocam köpeklerdeki bu genetik değişime sebep olan virüs tespit edilebildi mi? Sokaktaki köpekler kurt adama dönüştü! Ama şimdi genetik olarak kurt adama dönen sokak köpeklerini toplarsak vampirler bu defa sayıca çoğalacaklar. Offf yaa iyice güvensiz olacak sokaklar.

Sizin fantazinize ne diyelim, kafanız iyi değil kesinlikle :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Aynen öyle katılıyorum.Kesinlikle gelişmemiş bir ortadoğu (arapvari) ülkeyiz.Atatürk'ten önce de böyleydik sonrasında da özümüze döndük her türlü olayda harekette bariz belli oluyor.Ukrayna=Rusya gibi bir ülkeyse bizim için tüm dünyada da TR=Ortadoğu arap ülkesi.

• Sevindim.Umarım masum köpeklere zarar verilmez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.