Şimdi Ara

Hayalhanem Tiyatronun Dibine Vurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu videoda kotayı iyice çığırından çıkarmışlar. Tuttukları sözde ateist çocuk Allah'ı görsem bile inanmıyorum diyor.

• Ehli sünnete göre (muhtemelen diğerlerinde de) şaka veya rol icabı bile olsa ''dinsizim'' gibi şeyler veya elfazı küfr cümleleri söylenemez. Bu videoyu çekenlerde bunu çok iyi biliyor o yüzden uydurma olduğunu düşünmüyorum. Ki benim tanıdığım böyle insanlar zâten var. Dini tecrübeleri psikolojiye indirgeyip yadsımak kolaydır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 25 Ağustos 2019; 15:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Ehli sünnete göre (muhtemelen diğerlerinde de) şaka veya rol icabı bile olsa ''dinsizim'' gibi şeyler veya elfazı küfr cümleleri söylenemez. Bu videoyu çekenlerde bunu çok iyi biliyor o yüzden uydurma olduğunu düşünmüyorum. Ki benim tanıdığım böyle insanlar zâten var. Dini tecrübeleri psikolojiye indirgeyip yadsımak kolaydır.
    Ateist,sekülerist cast tutmuş olabilirler

Ayrıca darülharb hali ilan edebilirler.Sonuçta toplum dini komple yoruma indirgenmiş dindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 25 Ağustos 2019; 15:49:33 >
  • Bir takım çocuktan ibaretler.Kafaya takarsanız üretkenliğiniz seviyeniz tepe taklak hale geliverir.Bırakın eğlensinler.Gün gelecek niş yerine konulanın gerekliliği ve en az bunlar kadar gündemden oluşu anlaşılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 25 Ağustos 2019; 17:32:48 >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Şimdi Zodion açık açık de inancın ne?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada benim de böyle tanıdıklarım oldu.Ama video gerçek mi bilemem.

• Edmund Husserl E kullanıcısına yanıt
    şahsen ben allahın kanıtını getirin dedim getiremediler bu forumda kanıtı olan varsa müslüman luyorum tekrar bildireyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen ateist olmak istiyorsun.Bu yüzden din aleyhinde kanıt(?!) buldum,din yalan diyorsun.Sana Allah'ın kanıtını getirseler de muhalefet olacaksın.O yüzden kimse uğraşmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8A8E5C90D

şahsen ben allahın kanıtını getirin dedim getiremediler bu forumda kanıtı olan varsa müslüman luyorum tekrar bildireyim
    Kanıt yok.Makul pozisyonlar var
    neymiş o pozisyonlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8A8E5C90D

neymiş o pozisyonlar?
    İyi gerekçelendirilmiş pozisyonlar.Bence tek bir argüman komple reddediş ve kopuş için yeterli değil.Dolayısıyla bilimdeki gibi olasılık hesapları gündeme geliyor.Müslümanların 3 argümanı başarısız ateistlerin 5 argümanı geçersiz gibi
    tamam neymiş o argümanlar işte? ben öyle bir şey görmedim hayatımda bu arada kanıt allahın kanıtı olacak her şeyi bilen-duyan-gören tanrı için olacak evren mükemmel dersen uzaylı da yaratmış olabilir.
  • Risalienuru okumanı tavsiye ederim 10. Söz ve 17. Sözde baya baya kanıtlıyor yazan kişi. Zaten ayet ve hadislerle ilerliyor. Baştan sona okuman 2 3 ayı bulur şayet dediğin gibi din mevzusuna takık isen 3 ayını ayır oku baştan sona aklındaki tüm soru işaretleri gidecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klaore

Risalienuru okumanı tavsiye ederim 10. Söz ve 17. Sözde baya baya kanıtlıyor yazan kişi. Zaten ayet ve hadislerle ilerliyor. Baştan sona okuman 2 3 ayı bulur şayet dediğin gibi din mevzusuna takık isen 3 ayını ayır oku baştan sona aklındaki tüm soru işaretleri gidecektir.
    riaseli nur mu

neyi kanıtlıyor misal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

riaseli nur mu

neyi kanıtlıyor misal..

Alıntıları Göster
    Kader bahsine kadar kanıtlıyor.
    Anlamayana davul zurna az, anlayana sivrisinek saz misali. (:

• Klaore K kullanıcısına yanıt
    risaeli nuru sen anla ben anlamasam da olur..

oldu olacak saide half-good deyin..sizde kurtulun bizde..

diğer yarısını da bazıları reis sanıyor..

hem halkların kardeşliğine de mazeleme çıkarmış olursunuz.

half-kurd and halt-turk..

gerçi gürcü ama olsun..kendini türk hisseden herkes...
  • Risalienuru tamamen anlayacak kapasitem yok ama araştıra araştıra öğreniyorum sen o güzel kafanı yorma böyle şeylere.

kafanın almadığını kabul ettiğin şeyi savunacak kadar güçlü olduğunu sanan savunmaktan acizliğini argüman üretmek yerine kestirip atark kanıtlayan birisin..

kafanı yorma böyle şeylere..

riasele de kuranda benim kapasitemi aşmaz..

varsa elinde daha ağır kitap kaynak onu getir..

4000 yıllık Avesta riaseleye de kurana da bin basar..

hele hint Upanişadlar sizinkilere göre 2000 sene evvel yazılmışken 2000 sene ilerdedir..

radyonun içinde melekler var onlar konuşuyor diyen bir adamın yazdığı saçmalıkları okuyacak değilim
  • Duyduğun şeylerin gerçek olmama ihtimali var.
    İnternetten arat ilk sayfa söylediğinin yalan olduğunu kanıtlıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.