Şimdi Ara

Hayalimdeki aracı aldım.2011 Lancer 1.6 invite (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
11.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. İyi bir fiyata almışsınız bu yüzden 2. el de çok zarar edeceğinizi düşünmüyorum sadece biraz geç satılır o kadar. İçeriye rakiplerinden daha fazla ses alan bir araç. Bir de iç mekan malzeme kalitesi zayıf işte. Bunların dışında gayet güzel bir araç. Yol tutuşu iyi, direksiyon ve gaz tepkileri iyi. En sorunsuz C sınıfı araçlardan. En güzel yanıda ekonomik olması. Şu anda C sınıfında Lancer dan daha az yakan bir benzinli araç yok.
  • Bir tüp taktırır keyifli keyifli gezersiniz güzel araç hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Mitsu bu aracın ekonomisinden dolayı dizel motor getirmiyor.

Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Hayallerinizi bu kadar kısıtlamanıza şaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

(detaylı olsun diye fotoları küçültmedim)

simage kullanırsanız resmi isteyen büyük görür isteyen küçükle yetinir, klotalı üyelerimizi de düşünelim....
  • hayırlı olsun hocam, acaba motor sesi içeriye fazla giriyor mu
  • Hayırlı olsun.

Benim almayı düşündüğüm bir araba, yakıt tüketimi azmış gerçekten
  • yakıt olarak 10 km uzun yolda 5.8 e düştüm.umuttepeye 10 litre ortalama ile çıkıyor.tüpü o yüzden çok düşünmüyorum bu aralar
  • Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Allah kaza bela vermesin.
  • Galant,Sigma,Colt,L300, vs vs vs
    bir zamanlar MMC cok güzel araba üretiyordu, simdi hosuma giden tek araci Lancer Sedan.

Hay Masallah, güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

Hayırlı olsun. İyi bir fiyata almışsınız bu yüzden 2. el de çok zarar edeceğinizi düşünmüyorum sadece biraz geç satılır o kadar. İçeriye rakiplerinden daha fazla ses alan bir araç. Bir de iç mekan malzeme kalitesi zayıf işte. Bunların dışında gayet güzel bir araç. Yol tutuşu iyi, direksiyon ve gaz tepkileri iyi. En sorunsuz C sınıfı araçlardan. En güzel yanıda ekonomik olması. Şu anda C sınıfında Lancer dan daha az yakan bir benzinli araç yok.

teşekkürler,aynen yazdığınız gibi
  • güle güle bin .
  • Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Hayirli olsun benimde cok sevdigim bi arac 1 ay kullandim arabanin bi RUH u var :)) evo X arka difizor ve cift egzoz yap bence cok guzel duruyor.
  • köpekbalığınız hayırlı olsun.
    bence şu modifiye bu araçta daha güzel duruyo

Hayalimdeki aracı aldım.2011 Lancer 1.6 invite
  • buna bi ralliart gider ama
  • Ralliart body-kit ister, hayırlı olsun...
  • önden cok tatlı duruyor,iyi günlerde kullanın
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Ralliart body-kit ister, hayırlı olsun...

En azinda. Spoiler olacak aga. Bu arada bizim kankiler yine yan yana yukardaki sondqn bi onceki resimde.

Alan arkadasa hayirli olsun acilen film ve en kotu spoiler istiyor arac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 17 Mayıs 2012; 14:24:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.