Şimdi Ara

Hayalimdeki aracı aldım.2011 Lancer 1.6 invite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
11.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim Köpekbalığı geri döndü.
  • Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Yalnız 12MP fotoğrafta konulmaz ki bilgisayar pert oldu. İlk foto 2mb kotaya yazık.
  • hayırlı olsun kazasız belasız
  • kazasız belasız inşallah. güle güle kullanın aracınızı.
  • hayırlı olsun
  • Güle güle kullanın gerçekten çok şık bir araç maşallah.
  • bir zamanlar hayalimdi köpekbalığı bir lancer güzel araç hayırlı olsun : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Kazasız belasız kullanın hocam. Yalnız bu jantların bir degisigi vardı 17 inc galiba. Luks pakette miydi o.o jantlar bu arabada cok iyi duruyor.

İntense jantlarını diyorsunuz galiba.

Hayalimdeki aracı aldım.2011 Lancer 1.6 invite
  • Hayırlı olsun kaça aldınız fiyat ekliyse de göremedim birde tüketim değerleri nasıl şehir içi
  • hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.gerçekten çok şık ve temiz hoş bir araç.
    ayrıca belirteyim bu tür çok piyasası olmayan araçların sizinde yaptığınız gibi sıfırına yakın derecede temiz 2.el olanlarını almak ve uzun süre sorunsuzca kullanabilmek en güzeli en uygun olanı. şayet imzamdaki aracı değiştirecek olursak almayı planladığım araçlardan. ne kadara aldınız bir mahsuru yoksa ?ve bu makyajlı lancer 1.6 larda lpg uyumu var mı?
    kendime ilk araç olarakta eski sizin kullandığınız lancerlarda var aklımda takip ettiğim 4-5 araç arasında. bir rn-rni(97-98) broadweye kıyasla nasıldır?

ayrıca birde 2. resme bakarken gece iyi güldüm. sebebi KOMAGENE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendikendine -- 17 Mayıs 2012; 1:04:28 >

• Hayırlı ugurlu olsun. Gercekten ulkemızde halettıgı yere ulasamayan bır arac.
  • Allah herkese hayalini nasip etsin. hayırlı olsun. kazasız sürüşler. Maşallah
  • Konu sahibi sevdigim bi insan aldigi araba ilgim olan bi araba hayirli olsun ustad allah nazardan kazadan beladan korusun.

Cam flimi suanlik sart bence. Ve el frenini hic begenmedim aracin :(
  • Hayalindeki aracı aldıysan ne mutlu sana zaten :)
  • benimde bir zamanlar hayalimdi bu araç ama motoru gürültülü olduğu için biraz soğudum sonraları, ama temiz düşük km 2.el bulsam hala alabileceklerim arasında gelmiyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qujaga -- 17 Mayıs 2012; 5:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet ozcan

quote:

Kazasız belasız kullanın hocam. Yalnız bu jantların bir degisigi vardı 17 inc galiba. Luks pakette miydi o.o jantlar bu arabada cok iyi duruyor.

Evet bu jantlar. Ayrı bir hava katıyor daha da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah razı olsun arkadaşlar çok sağolun

Aracı 33 liraya aldım.Sahibi kredisini ödeyememiş işleri kötü gidiyormuş.araç rehinli ve hacizliydi,adam kaldırdı rehini ve haczi aldık bizde.
    Kaskosu 1070 tl kasko değeri 42 binlira.daha 7 aylık,yaşını almadığından

Plakada gedi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet ozcan

quote:

Evet bu jantlar. Ayrı bir hava katıyor daha da

Bu jantlar harika ama hem şuan bütçe kalmadı hemde konforu azaltacağından 16 lar şimdilik daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

arabanız hayırlı olsun bende makyajsız 1.5 invite sahibiydim 2 yıl önce.
    öncelıkle bu araba 240 yapamaz yaptım diyen yalan söylemiş
    içi bence dar diz mesafesi uzun boylular için yeterlı değil 185 üstü boy uzunlugunda sorun yaşanılıyor
    yalıtımı zayıf malesef yol sesini içeri çok alıyor
    kendıne has egzoz sesi var herkes sevmeye bilir
    benzın fiyatı 4.35 size 4.50 ye pahalı alıyorsunuz
    arka camlar açılırken tak tak atıyordu fazla ses çıkarıp titriyordu (12 bın km deyken )
    kaportası biraz hassas çok çabuk çiziliyor (benım araba siyahtı deli oluyordum hergün yenı çizik görürdüm )
    2. eli çok zayıf malesef
    Florya MAR otodan almıştım yine oraya verdim mar oto 2. ele

teşekkürler,

aracın içi dar değilde arka tavan biraz alçak o yüzden öne doğru uzanınca uzun boylular diz sorunu belki yaşayabilir,yakıtı aldığımda indirimden birkaçgün önceydi,karportadaki boya ince evet etek altları taş izi dolu,camlar şuan sorunsuz.satmak için almadığımdan ikinci eline de pek bakmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.gerçekten çok şık ve temiz hoş bir araç.
    ayrıca belirteyim bu tür çok piyasası olmayan araçların sizinde yaptığınız gibi sıfırına yakın derecede temiz 2.el olanlarını almak ve uzun süre sorunsuzca kullanabilmek en güzeli en uygun olanı. şayet imzamdaki aracı değiştirecek olursak almayı planladığım araçlardan. ne kadara aldınız bir mahsuru yoksa ?ve bu makyajlı lancer 1.6 larda lpg uyumu var mı?
    kendime ilk araç olarakta eski sizin kullandığınız lancerlarda var aklımda takip ettiğim 4-5 araç arasında. bir rn-rni(97-98) broadweye kıyasla nasıldır?

ayrıca birde 2. resme bakarken gece iyi güldüm. sebebi KOMAGENE

Allah razı olsun.Araç lpg ye tam uyumu,önceden garantilide takıyorlarmış sıfır araca.kıyasladığınız araçlara göre oldukça iyi bir araba lancer,kıyaslayacak bir yönünü bulamadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.