Şimdi Ara

Hayalimdeki aracı aldım.2011 Lancer 1.6 invite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
11.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar aracım 2011 lancer 1.6 invite mt 26.000 km de kazasız boyasız.alalı yaklaşık on gün oldu.Aracımdam çok fazla memnunum.Kısaca artı ve eksilerini yazmak istiyorum

Sürüş dinamikleri oldukça iyi,araç güven veriyor,direksiyon tepkileri harika
    İçi çok geniş,plastik kalitesi iyi olmayan bir araç ancak dokunduğum her yer deri kaplı zaten bunun bir önemi olmadığını anladım.
    50 tl (litresi 4,50 ) yakıt ile 160 km yaptım.iki kere umuttepeye ve bir kere yuvacık barajına çıkmak buna etki etti sanırım.Caddy ile 230 km yapabiliyordum.
    Donanım olarak bence tek eksik cc onun haricinde diz bölgesinde bile airbag mevcut.yağmur far sensörü,kumandadan açılan bagaj kapağı,torpido soğutucusu hoşuma giden ekstra özelliklerinden.
    Kliması akü ile çalıştığından yakıta çok az etki ediyor.sürekli faal çalıştırıyorum.
    Yol sesi çok değil ama rüzgar sesi var biraz.Müzik açtığım için araba yolda kayıyor gibi gidiyorum.
    Hızı hiç hissettirmiyor.Daha basmadım ama konuştuğum biri 240 gördüm dedi.
    Rampa yukarı gitmiyor araba.Caddy ile 3 le çıktığım yerde gaz vermezsem 1 e düşüyorum.
    6 hoparlör var ama sesi sonuna kadarda açsam fazla çıkmıyor sesi.Baslar yerinde,kalite iyi
    Kokpit çok sportif duruyor.Akşam ışıklandırma açıkken harika bir görüntüsü var.
    Keşke usb girişide olsaydı.Aux çıkışı koymuşlar ne işime yarayacaksa
    Yolcu koltuğundada kemer sensörü mevcut
    Frenler yüksek hızlarda iyi ancak araba durmaya yakın abs devreye girdimi mesafe uzuyor.Buna çok dikkat etmem lazım.Daha önce test ettiğim araçta aynen böyleydi.
    Lastikleri pek iyi değiller.araç kıçını kolay bırakıyor.caddy üzerindeki turanza er-300 ler daha iyi basıyor yere.
    Perfomans olarak birinci viteste araç ok gibi fırlıyor.vites yükseldikçe hızlanma yavaşlıyor.Caddy ile ikinci viteste roll yapsak beklide kafa kafaya gidebilir.Açıkcası daha iyi olmasını beklerdim.
    Benzin iyice azaldımı yol bilgisayarı ekranında sadece ünlem kalıyor başka bir şey göremiyorsunuz.
    Esp ve yan yolcu hava yastığını kapatabiliyoruz
    Diz havayastığı dahil 9 havayastığı mevcut.
    Koltuk altlarında göz olsaydı keşke.
    Kol dayama çok geride,çok kullanışsız.
    Bagajı yeterli büyüklükte.Arka diz mesafeside oldukça iyi.
    Kasislerden geçerken gelen tokluk sesi ve darbeyi emmesi güzel.
    El frenini tam çekmek lazım.iki üç diş çekmek hiç çekmemekle aynı.Test aracıda böyleydi.
    Vites kemikli.illaki yerine getirip vitese attırman gerekiyor.Caddy de mesela ikiden üçe atarken vitesi ileri itmek yetiyordu,yolunu kendi bulabiliyor.
    Araç çok şık,dikkat çeken bir yapısı var.Heybetlide duruyor.Beyaz tercih ettim.
    Anahtarı sustalı değil.22 yıl önce aldığımız lancer ile aynı yapıda
    Selektör yapınca selektör açık kalıyor.Çok hafifçe dokunmak gerekiyor.
    Tavan aydınlatması yavaşça parlıyor ve ışığı çok iyi.
    Mp3 cdlerini ayırt etmeden okuyor.
    Kısaca caddy ile kıyaslamalı on günlük izlenimlerim bunlar

bu arada abamında ilk aracı 1990 model lancer dı

(detaylı olsun diye fotoları küçültmedim)

• Yapay Zekanın Yanıtı

2011 Mitsubishi Lancer 1.6 Invite: Kapsamlı Bir İnceleme

Mitsubishi Lancer, kompakt sedan segmentinde popüler bir model olup, 1.6 Invite versiyonu da 2011 yılında kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Lancer 1.6 Invite, bütçe dostu bir fiyatla sunulan, güvenilir ve yakıt verimli bir araçtır.

Motor ve Performans

Lancer 1.6 Invite, 105 beygir gücü ve 147 Nm tork üreten 1,6 litrelik 4 silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, sorunsuz ve yeterli bir performans sunar ve şehir içi sürüşleri için idealdir.

İç Mekan ve Konfor

Lancer 1.6 Invite'ın içi, ferah ve konforludur. Koltukları rahattır ve sürücü koltuğu yükseklik ayarlıdır. İç mekan, basit ve kullanımı kolay bir tasarıma sahiptir.

Özellikler ve Donanım

Lancer 1.6 Invite, elektrikli camlar, klima, CD çalar ve USB girişi gibi temel özellikleriyle birlikte gelir. Ayrıca, güvenlik özellikleri olarak sürücü ve yolcu hava yastıkları ve ABS fren sistemi bulunur.

Yakıt Verimliliği

Lancer 1.6 Invite, oldukça yakıt verimli bir araçtır. Ortalama yakıt tüketimi, karma kullanımda 100 kilometrede 6,5 litredir. Bu, yakıt maliyetlerini düşük tutmanıza yardımcı olur.

Genel Yorumlar

Mitsubishi Lancer 1.6 Invite, günlük kullanım için güvenilir ve uygun fiyatlı bir araç arayanlar için iyi bir seçimdir. Güçlü bir motora, ferah bir iç mekana ve iyi yakıt verimliliğine sahiptir. Ancak, daha fazla performans veya özellikler arıyorsanız, daha yüksek donanımlı modellere bakmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güzel inceleme olmuş,elinize sağlık...

Hayırlı olsun.Ağız tadıyla,keyifle binersiniz umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Güzel inceleme olmuş,elinize sağlık...

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Güzel inceleme olmuş,elinize sağlık...

hayırlı olsun...
  • Kazasız belasız kullanın hocam. Yalnız bu jantların bir degisigi vardı 17 inc galiba. Luks pakette miydi o.o jantlar bu arabada cok iyi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    Kol dayama gerçekten çok geride kalmış. Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Kazasız belasız kullanın hocam. Yalnız bu jantların bir degisigi vardı 17 inc galiba. Luks pakette miydi o.o jantlar bu arabada cok iyi duruyor.
    hayırlı olsun renk tercihi güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah

Alıntıları Göster
    arabanız hayırlı olsun bende makyajsız 1.5 invite sahibiydim 2 yıl önce.
    öncelıkle bu araba 240 yapamaz yaptım diyen yalan söylemiş
    içi bence dar diz mesafesi uzun boylular için yeterlı değil 185 üstü boy uzunlugunda sorun yaşanılıyor
    yalıtımı zayıf malesef yol sesini içeri çok alıyor
    kendıne has egzoz sesi var herkes sevmeye bilir
    benzın fiyatı 4.35 size 4.50 ye pahalı alıyorsunuz
    arka camlar açılırken tak tak atıyordu fazla ses çıkarıp titriyordu (12 bın km deyken )
    kaportası biraz hassas çok çabuk çiziliyor (benım araba siyahtı deli oluyordum hergün yenı çizik görürdüm )
    2. eli çok zayıf malesef
    Florya MAR otodan almıştım yine oraya verdim mar oto 2. ele

• hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-390090328

hayırlı olsun
    Hayırlı olsun.

Plazaya gidip, incelediğimde hoşuma gitmemişti. Ama şimdi tekrar hoşuma gitmeye başladı. İçimde gizli bir "Lancercılık" var galiba.
  • Hayırlı olsun
  • Alman'in adi Japon'un tadi var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

Hayırlı olsun
    Benim de hayalimdir kendileri... Darısı başımıza. Hayırlı olsun. Allah kaza, bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Alman'in adi Japon'un tadi var..
    hayırlı olsun japon araçları güzeldir farkını anlarsınız yakında, bu arada araç boydkit istiyor benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freelance

hayırlı olsun japon araçları güzeldir farkını anlarsınız yakında, bu arada araç boydkit istiyor benden söylemesi.

Alıntıları Göster
    Hayırlı Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Hayırlı Olsun

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun el freni hariç güzel araba
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    Abi hayırlısı olsun sıfır aldınız değil mi aracı kaç liraya geldi size yazdıysanız kusura bakmayın okumak zor geldi :D
  • Dostum öncelikle hayırlı olsun ama mobilde olduğum için sabahtandır aşağıya inmeye çalışıyorum yoksa daha erken yazardım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.