Şimdi Ara

hayalinizdeki telefon???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar imkanınız olsa nasıl bir telefon yapardınız..ozellıkleri, tasarımı, rengi vs. nasıl olurdu???

• Buna benzer topikler daha önce açıldı

Ancak ben i-phone gibi bir telefon bekliyorum tek istediğim bağlantı özellikleri ve kişiselleştirilebilirliğin en üst düzeyde olması, çok kaliteli hoparlör ve kulaklık sesine sahip olup bataryasının minimum 4 gün gitmesi

Kamera kesinlikle istemiyorum

Yakında çıkacak 2 telefondan birini gsmart i120 veya i300 gözüme kestiriyorum ... N95 hayalı kırıcı oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Buna benzer topikler daha önce açıldı

Ancak ben i-phone gibi bir telefon bekliyorum tek istediğim bağlantı özellikleri ve kişiselleştirilebilirliğin en üst düzeyde olması, çok kaliteli hoparlör ve kulaklık sesine sahip olup bataryasının minimum 4 gün gitmesi

Kamera kesinlikle istemiyorum

Yakında çıkacak 2 telefondan birini gsmart i120 veya i300 gözüme kestiriyorum ... N95 hayalı kırıcı oldu

açıldıysa bilmiyorum..bu forumda daha yenı sayılırm..senin şu anki kullandıgın tel hangisi?
  • Şu anda avea hattımda SE Z530i, turkcell'de nokia 1600 var
  • Dostum bunu öğrendiğim iyi oldu.
    Z530'un kulaklıktaki mp3 ses kalitesi nasıl, yeterli mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Şu anda avea hattımda SE Z530i, turkcell'de nokia 1600 var
  • ucan bi telefon dokunmatik ekram laptopla aynı işi gorurdu hafızası 999999...gb olurdu 10000000mp kamera telefona almanyadan bagrınca istanbuldan gelmesi lazımseffaf olurdu
    quote:

Orjinalden alıntı: 9hakansukur

evet arkadaşlar imkanınız olsa nasıl bir telefon yapardınız..ozellıkleri, tasarımı, rengi vs. nasıl olurdu???
  • İnanmayacaksınız dostum belki hatta ortalık yıkılacak ama şunu söyleyebilirim ki W850 ile ses kaltesi çok yakın birbirine sadece yükseklik ve megabass açısından W850 artısı var

Siz dediğiniz için test ettim ve hiç aklımın köşesinden dahi bu telefonla 275 ytl'ye aldığım bu telefonla 900 ytllik telefonun sesine yakın kalite elde etmek geçmezdi

Ama bilemiyorum resmen şok oldum

Ama bakın bu sesi W850'nin henüz telefonu satmış olduğum arkadaşa gönderemediğim kulaklıklarıyla dinliyor olmamdan kaynaklanabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • n 90 gibi donen kapakli ve donen kamera ama 2 mp degil en az 5 mp titresim olacak n 90 dan biraz daha kucuk olabilir n 95 gibi navigasyon noisesiz fotograf cekecek gelistirilmis optik tasarimlar en az 256 mb dahili hafiza 10 gb ye kadar artirilabilir hafiza ve mukemmel bir mp 3 calar kalitesinde ses duzeyi ve oyun oynamak icin gelistirilmis ozel tuslar simdilik bunlar bir hayal ama saniyorum iki seneye kalmaz gercek olacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 4 Şubat 2007; 22:03:43 >
  • 8800 ın symbian versiyonu...
  • Over
    Haklısın dostum kulaklıkla alakalı bir durum olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Over
    Haklısın dostum kulaklıkla alakalı bir durum olabilir.

Gerçekten dostum ...hatta yukarıda mesajı yazdıktan sonra birkaç defa daha denedim ....

Alacaklar hiç tereddüt etmesinler SE Z530i için ...iyi bir kulaklıkla bu telefon harikalar yaratıyor

Diğer yandan yapılan yabancı bir incelemeye göre tüm telefonlar içerisinde en uzun konuşma zamanı yine Z530i'ye ait

• quote:

Orjinalden alıntı: hakan.

8800 ın symbian versiyonu...

8800 görünümünde e60 özelliklerinde ve 3 mp kameralı bir tel harika olurdu.
  • Bir kere Motorola RAZR v3i gibi bir kapak tasarımı olurdu.Kaliteli hoparlör sistemi+Düzgün mercekli 5mp bir kamera+en az 4 gün gidebilen ve kasası sağlam ve de Windows Mobile edition işletim sistemli bir telefon isterdim.Ama yapmazlar böle bi şey
  • nokia sesimizi duyup yapiyormus falan
  • yok aartık :D

nokia n 90
  • model 8800 sirocco ekran:16 milyon 352x416 piksel hoparlör:w550i kalitesi ve yüksekliği kulaklık:n91 kalitesi hı-fı kamera:3.2 mp carl zeiss lens video:640x320 piksel 30fps işlemcis:symbian hız:500mhz

daha ne olsun bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

n 90 gibi donen kapakli ve donen kamera ama 2 mp degil en az 5 mp titresim olacak n 90 dan biraz daha kucuk olabilir n 95 gibi navigasyon noisesiz fotograf cekecek gelistirilmis optik tasarimlar en az 256 mb dahili hafiza 10 gb ye kadar artirilabilir hafiza ve mukemmel bir mp 3 calar kalitesinde ses duzeyi ve oyun oynamak icin gelistirilmis ozel tuslar simdilik bunlar bir hayal ama saniyorum iki seneye kalmaz gercek olacaktir

evet boyle bi telefon kesın cıkar ama ne zamana cıkar o bellı olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

nokia sesimizi duyup yapiyormus falan

• quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

model 8800 sirocco ekran:16 milyon 352x416 piksel hoparlör:w550i kalitesi ve yüksekliği kulaklık:n91 kalitesi hı-fı kamera:3.2 mp carl zeiss lens video:640x320 piksel 30fps işlemcis:symbian hız:500mhz

daha ne olsun bea

valla daha ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

model 8800 sirocco ekran:16 milyon 352x416 piksel hoparlör:w550i kalitesi ve yüksekliği kulaklık:n91 kalitesi hı-fı kamera:3.2 mp carl zeiss lens video:640x320 piksel 30fps işlemcis:symbian hız:500mhz

daha ne olsun bea

anlamadıgım bisey neden 640x320 piksel benim bildigim 640x480 olm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.