Şimdi Ara

Arkadaşınız cep telefonunuzu karıştırırsa ne yaparsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesela samimi bi arkadaşınız sizin masada duran cep telefonunuzu alıp öylesine içini karıştırdı diye varsayalım.
    Siz nasıl bi tepki verirdiniz?
    Hayır bu benim özelimdir telefonumu karıştıramassın mı ? yoksa en sammi olduğum arkadaşımdır tabiki karıştırabilir mi?

Not:Söyleyip söylememekte özgürsünüz onuda belirteyim.

• ya müzik dinlemeleri için veriyorumda başka amaçlardan dolayı alacaksa ..ktir cekerim heralde :)
  • mesajlara baktıgı an alırım elınden telefonu s. lan derım
    dıger turlu baksın yakın arkadaşımsa telefonumu mu esirgiycem
  • adamı oyarım benim malıma elini sürenin ellerini kırarım ,o 5 ytl aldıgım teli ona 10 sokarım
  • bana cok oluyo öle bi kac kız alıp kurcalıyo kız eline alıyo daha tuş kilidini acamadan lafı yiyo ve geri almış oluyorum zaten coktanama gelip güzelce isterse''gökhan tele bi bakabilirmiyim derse''gelsin cigeriöi yesin ondan kıymetli olacak degilya
  • Kamerasına sağına soluna bakıyosa problem değilde ajandayla mesajlara giriyosa ve samimiysek çek lan elini ayağını der alırım elnden
  • Kişiye göre değişir. En yakın arkadaşım telefonumda her yere bakabilir. Ama fazla sevmediğim birine telefonumu bile vermem. Samimi olandan mı esirgeyecem telefonumu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Kişiye göre değişir. En yakın arkadaşım telefonumda her yere bakabilir. Ama fazla sevmediğim birine telefonumu bile vermem. Samimi olandan mı esirgeyecem telefonumu.

bende bunu yazacaktım
  • mesajlara rehbere galeriye fln girmesin. telefonda etmesin birilerine çok gerekli acil degilse. alabilir onun dışında .

bişeyde kalmadı galiba
  • vururum
  • en sevmediğim şeydir hemen lafı yer telefonu alan
  • Telefon'un Mesaj bölümüne şifre koyduğum için sorun teşkil etmiyor
  • Türkselden başka mesaj gönderenim olmadığı için...
  • Hiçbir arkadaşım benim telefonumu kurcalamaz, bende onlarınkini kurcalamam. Herkesin özeli kendisinedir. Eğer arkadaş dediğiniz sizin telefonunuzu kurcalıyorsa mesajlarınızı okuyorsa o arkadaş değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Hiçbir arkadaşım benim telefonumu kurcalamaz, bende onlarınkini kurcalamam. Herkesin özeli kendisinedir. Eğer arkadaş dediğiniz sizin telefonunuzu kurcalıyorsa mesajlarınızı okuyorsa o arkadaş değildir.

benden de aynısı. kurcalayanım kurcalananım yoktur. bilgisayarıma bile dokunmazlar.

ama babam her şeyimi kurcalar. bilgisayar, telefon, araba. sonra yakalandığını anlayınca bi de çamur atar(amma karışık bu yawww) sıvışır
  • kuzenim çok yapıyo bunu hoşlanmıyorum ama direk söylemiyorum şakayla karışık telimi alıp karıştırmasana fln diyorum
  • benim arkadaş kurcukluyor alıyor telefonu fotolara giriyor bu kim diyor bu kim diyor ailedeki herşeyi biliyor yakında evlatlık aldırcam sanki bizim aileden bende alırım bakarım oda bişi demez ama ben sevmiyorum başkasının özeline girmesini mesela ailecek komik olsun diye şekilden şekile girip foto falan çekiyoz ses kayıt falan yapıyoz açıyo namussuz derste sesini kıs öyle izliceksen izle ya da dinle diyorum... ondan başka zaten kimse kurcuklamaz mp3 lere bakıyordu millet hepsini sildim kurtuldum

• kimseye vermem telimi.. ortalia da birakmam
    gerci her zmn kilitli ama olsun
  • amma değerli telefonunuz varmış ya, kıl olurum telefonunu kurcalatmayanlara...msjlara girip okuyana da tabi ki
  • telefonu alır almaz olm hafızada yer kalmadı sildim tüm o resimleri&videoları derim aldığı süratle geri verir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.