Şimdi Ara

Hayallerimi gerçekleştiriyorum-Part 1:Karavan Yapıyorum Bol SS'li (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
95
Favori
26.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cinali1

Dandik bir römorkün ustüne çadır kursam daha dayanıklı ve gûvenli olurdu. 2 odali prefabrik evlerden birini alıp römorkun ustune monte edemedinmi arkadaşım? Bu çöp yığınına harcadığın vakite yazık.

Sanane kardeşim adam emek vermiş attığın yoruma bak?
  • Sana başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dandik bir römorkün ustüne çadır kursam daha dayanıklı ve gûvenli olurdu. 2 odali prefabrik evlerden birini alıp römorkun ustune monte edemedinmi arkadaşım? Bu çöp yığınına harcadığın vakite yazık.

sen durumu tam anlamıyla idrak edememişsin. Hayırlı işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Kötüleyenler haklı vallaha ama dediğim gibi daha %70 i bitti şu an için yolda gitmesi pek mümkün değil lakin şasiye birkaç ekleme yaptıktan sonra beklesin beni yollar

çatı komple şeffaf bu arada oradan ışık alıyorum kapıda da iki tane delik var oradan sürekli hava giriyor

Kapı zaten şimdilik böyle sonra doğru düzgün bir pvc kapı takacağım

Teşekkürler değerli yorumlarınız için

karavan çorlunun tam neresinde
  • up
  • quote:

la çok biliyosan kendin yap. yap da o zaman seni tebrik edelim kertenkele.

ağzımı bozdurdun bana gece gece.

arkadaşa gelince. hocam cidden on numara olmuş. valla helal olsun. inşallah hayalleriniz ve idealleriniz neyse en kısa sürede gerçekleştirirsiniz. bende bi çiğköfteci dükkanı açmayı düşünüyorum. şu anki şartlarımla biraz olumsuz gibi ama pes etmedim. kafaya koydum. şu an çalıştığım yerde güzel maaşım ve güzel çalışma standartlarım var ama sırf insanların ikiyüzlülüğü yüzünden ayrılmak kendi işimi kurmak istiyorum. çok parada gözüm yok. bana yetecek kadar kazandırsa yeter. senin bu karavan projende benim kendi çapımdaki hayallerime biraz daha yaklaşmam içini moral oldu. cidden tebrik ederim sizi. sanki kendi karavanımmış gibi sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 3 Aralık 2013; 3:14:58 >

• bilgisayar mühendisliğini niye bıraktınız
  • hareket ediyo mu o cisim kardeş
  • son durum ne yeni ss ler var mı
  • ss isterük
  • hocam

saygı duydum
  • Yeni SS bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Ahaha bütün yorumları okudum sonda iyi güldüm. Ben de aynı dertten muzdaribim ama farklı şeyler yapıcam şuan plan yapıyorum denebilir. Adımlarımı sağlam basıcam! Neyse buraya konu da açıcam o zaman anlayacaksınız meseleyi.

• hocam mrblar iyi yada kötü bi yorum yapmıycam..sadece karavanın olduğu yerde sorun çıkarırlar yasak felan değil mi? belediye ekipleri polisi vs ? bu konuda bilgi istiyorum.
  • up

• Ulan batu ya Sen yazın görücen len batu bana söylemedin ya Adam şuan Türkiye'yi dolaşıyor
  • aha yerini biliyorum
    çorlu emlak konutlarının o civar otobana daha yakın
  • Durum nedir suanda?
  • Helal

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.