Şimdi Ara

HAYALLERİMİN ARABASINI ALDIM - HAFTALIK GÜNCELLENECEK. - SUZUKİ JİMNNY 1.3 :)-GALERİCİ YEMEĞİ :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
7
Favori
11.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HAYALLERİMİN ARABASINI ALDIM - HAFTALIK GÜNCELLENECEK.  - SUZUKİ JİMNNY 1.3 :)-GALERİCİ YEMEĞİ :))

Şuan böyleyim beyler keyif yapıyorum. Aklimdasiniz 😁😁😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayallere kavuşmak güzel :D bende askerden sonra araba alayım diyorum , eve ihtiyaç sonuçta yaşım 22 , 12 bin biriktirdim 1 senede 2000 tl maaş alan birine göre iyi bence .Askerden sonra çalışmaya devam ederim , babam , annemde üstüne koyar bir araba alırım. Ülkenin durumu kötüye gitmezse tabi.
  • Guncelledim beyler. Önümüzdeki günlerde görüşmek üzere :)

• Hayırlı olsun hocam kazasız belasız.
  • Bu nasıl bir hikaye yahu nefes almadan okudum. Ayrıca bu ne jimmny aşkı

Okurken sanki ben hayallerimdeki arabayı almış gibi mutlu oldum kardeşim. Ki benim ki bir hayal olarak kalacak....

Kazasız belasız bol keyifli sürüşler. Senin adına çok sevindim

• İyi dilekleriniz için çok teşekkürler hocam.. Allah hepinize hayallerinizin fazlasını kat kat yasamayi nasip etsin.

Araçtan bir tirilti var aldığım günden beridir çözemedim... Arabadan ses gelince sanzuman indiren tiplerden olacağım bu gidisle. Sesi sanzumandan geliyor diye biraz korkuyordum ancak dün gece motorun altından bir yerden geldiğini çözdüm 😀 içim rahatladı. Cumartesi günü İstanbul'da bu jimnnylerin derdinden anlayan bir usta var. Ona gosterecegim cumartesi günü aksamida paslı bolgelere pas sökücü ile girisecegim, yedek lastik ayagi, silecekler, kapı içlerindeki cıvatalar... İşten kaynaklı çok vaktim olmuyor. Ana konuya ekleyecegim basliklar;

Yakıt Tüketimi
    Kullanım rahatlığı
    Over drive modu
    Almak istediğim aksesuarlar
    Veeee özel müzik listem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UTA Mania -- 30 Ocak 2019; 9:17:46 >
  • Yıl 20005e göre araç baya bi eski kalmış

• Hayırlı olsun hocam, araç güzel duruyor kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız binin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu keyifle okudum. Yeni aracınız hayırlı olsun hocam :) Kazasız belasız güle güle kullanın.
  • facebook jimny grubunda okumustum hayırlı olsun
  • güle güle kullanın
  • Az yakar 1.3 motorsa manuelinden almak istiyorum bende. Guzel.bir inceleme yaparsan kronik sorunlar pahali parcalar klimasi colttaki gibi elektrikli mi ? Pahali parcalari neler vesaire vesaire

Uno 99 la simdilik devam

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler değerli dostlar güzel mesajlariniz için.

Yazıya dökmek zaman alacaktır kronik bir sorunu var.
    -disk bilyalari tornadan gecicek yüksek hızda frende direksiyon titreme yapıyor. Onun dışında bildiğim bir kronik arızası yok bu arıza bende de mevcut. Senede 1 sefer belki İstanbul'a gider gelirim etkinliğe ondada hız yapma gereği duymam. Biraz bekleyebilir.

Artıları eksileri şeklinde yazıyı guncelledikce eklerim. Od off modunda baya ekonomik şehir içi tahminim 35 45 arasi. Od modu aktifse aman otur yak sigaranın benzin ibreni izle 😁 sonuçta japon arabası yedek parçası ne kadar pahalı olabilir. Yakın zamanda direksiyon pompasına ihtiyacım olabilir umarım direksiyon pompası yağıyla halledebilirim su sesi :(

• Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız

• Tebrik ederim konunun tamamını gülümseyerek okudum hayallerine kavuşmaktan daha güzel bir şey yok. İnşallah çok daha iyilerine binersin.

• YENİ GUNCELLEME Direksiyon hidrolik motoru bozuk. Dün akşam çektiğim videoyu ayak üstü bir ustaya gösterdim hidrolik motoru dedi direk.
    Hidrolik yağını degistirecegim, sızdırmazlık sağlayan sıvılar var onları da ekleyip öyle bir deneyeceğim. Açıkçası orijinalini bozmak istemiyorum araştırdım biraz yan sanayi ürünler var 400 450 dinar bandinda... Orijinal bulursam değiştiririm bulamazsam yağ artı sızdırmazlık sıvısı deneyeceğim.

• Hayalimiz bile fakir. Benimde en büyük hayalim forester alıp karda keyif yapmaktı. Ötv indirimli olduğu için 3008 aldım. Kayınpedere alalım diye düşündük ancak bu butik bayilerden araç alınmaz. Adam liste fiyatı 240k araca 5 kuruş indirim yapmıyor.

4x4 jimny keyfide başka olur eminim. Hayırlı olsun.

• Hayırlı olsun, güzel araçtır jımny. Ben de ülkeye son gelen parti, sanırım Style, olanları çok beğeniyorum ama fiyatları çok yüksek. Bu arada tüketim o motora göre pek de az olmayacaktır diye tahmin ediyorum, artık sizden öğreneceğiz onu da.

Bende 2004 nıva var, benim de hayalimdi ve çok mutluyum kendisiyle:) ama jımny seçmeniz daha iyi olmuş eğer evin tek arabasıysa. Temiz nıva bulmak giderek zorlaşıyor, birçoğu alır almaz masraf edilecek cinsten. Sıfır km olanlarında pas sorunu çözüldü diye biliyorum, ona ayıracak butcem olsa düşünmeden sıfırını alırdım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: UTA Mania

YENİ GUNCELLEME Direksiyon hidrolik motoru bozuk. Dün akşam çektiğim videoyu ayak üstü bir ustaya gösterdim hidrolik motoru dedi direk.
    Hidrolik yağını degistirecegim, sızdırmazlık sağlayan sıvılar var onları da ekleyip öyle bir deneyeceğim. Açıkçası orijinalini bozmak istemiyorum araştırdım biraz yan sanayi ürünler var 400 450 dinar bandinda... Orijinal bulursam değiştiririm bulamazsam yağ artı sızdırmazlık sıvısı deneyeceğim.
    Hocam Facebook ta jimny grupları var. 1-2 tanesi çok aktif. Oralara sorun, orda da ustalar var. Daha isabetli olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.