Şimdi Ara

HAYALLERİMİN ARABASINI ALDIM - HAFTALIK GÜNCELLENECEK. - SUZUKİ JİMNNY 1.3 :)-GALERİCİ YEMEĞİ :)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
7
Favori
11.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ruslar paraya kıyıp amerikadan saç almadığı sürece o araçlar paslanacak :) Çok uzun zaman temiz aradım. İstediğim temizlikte buldum... Nivada park sorunuda olmuyor. Kum tepelerine falan park eden gördü bu gözler :D
  • Sönmeyen Arıza Lambası. kullanıcısına yanıt
    Birinin yöneticisiyle abi kardeş gibi olduk. Çok soru sordum kafasını şişirdim :). Aynı tahminler var. Ay başını bekliyorum kafam rahat gideyim diye. Tahminlerimi ustaya söyleyip baktıracağım iyice. Aracın çok ufak tefek eksikleri var. Hangisini halletsem diye kafam karışıyor :)
  • UTA Mania U kullanıcısına yanıt
    Aslında sıkıntı sacdan çok pas korumasının yeterli olmaması, eskilerin hepsi bir yerde paslanacak,(gerçi benimki hala orjınal boyasıyla, sadece ufak tefek yüzeysel paslar var) ama yenılerde üretim şekli farklı. Klima, hidrolik direksiyon, elektrikli cam gibi baya baya lüks özellikler bile var:D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevindim adına Özellikle galericiyi tırtıklamana Hayırlı olsun kazasız belasız bin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun kazasiz belasiz forumdas

• quote:

Orijinalden alıntı: UTA Mania

YENİ GUNCELLEME Direksiyon hidrolik motoru bozuk. Dün akşam çektiğim videoyu ayak üstü bir ustaya gösterdim hidrolik motoru dedi direk.
    Hidrolik yağını degistirecegim, sızdırmazlık sağlayan sıvılar var onları da ekleyip öyle bir deneyeceğim. Açıkçası orijinalini bozmak istemiyorum araştırdım biraz yan sanayi ürünler var 400 450 dinar bandinda... Orijinal bulursam değiştiririm bulamazsam yağ artı sızdırmazlık sıvısı deneyeceğim.
    öncelikle hayırlı olsun diyeyim
    ve "araban mı var derdin var kulübüne hoş geldin" diyeyim :)
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah :)

• Bilerek 10 dakika erken çıktım. Atistirdim birşeyler indim aşağıda araci izliyorum. ise geç kalmayım 😁

Teşekkürler beyler iyi dilekleriniz için :) HAYALLERİMİN ARABASINI ALDIM - HAFTALIK GÜNCELLENECEK.  - SUZUKİ JİMNNY 1.3 :)-GALERİCİ YEMEĞİ :))

• Hayirli olsun dikkatli ol.

• Hocam hayırlı olsun güle güle kullan, kazasız belasız :)
  • Hayırlı olsun, aynısından bizim sitede var gerçekten güzel.
  • Ne güzel böyle küçük şeyleri heyecanla anlatıp sevinmek. Hayırlı olsun sana.

• Güle güle kullanın, kazasız belasız. Hayallere sahip olmak güzel.

Ben de bir dönem 2000 Niva sahibiydim. Dağ bayır, kar kış , güzel günler geçirdim.

• 3 marka arabayı da ilk defa duyuyorum...

• üşenmedim hepsini okudum. hayaline kavuştuğun için ne mutlu sana. Allah kazasız belasız keyifle bindirmeyi nasip etsin.
  • HAYALLERİMİN ARABASINI ALDIM - HAFTALIK GÜNCELLENECEK.  - SUZUKİ JİMNNY 1.3 :)-GALERİCİ YEMEĞİ :))

Guncelleme
    Aracı bir yetkili servise götürüp menteşe ayarlarını yaptırıp genel bir mekanik kontrol yaptiracaim.
    Yukarıdan konuda bir ses geldiğini söylemiştim onu tamir ettireceğim.
    Kocaeli Suzuki yetkili servisindeyim.

Konuyu takip Edip benle aynı heyecanı paylaşan herkese çok tesekkurler.

Öne çıkar butonu 32 olmuş. Şaşırdım fareleriniz dert görmesin :)

• HAYALLERİMİN ARABASINI ALDIM - HAFTALIK GÜNCELLENECEK.  - SUZUKİ JİMNNY 1.3 :)-GALERİCİ YEMEĞİ :))

Aracı kaldirdik maalesef ses sanzimandan geliyor... :(
    Sanziman contasindan kaciriyormus. Yağı değiştiğinde %90 sesi keser dediler. İçime kurt düştü bütün yağlarına baktiriyorum gerek görürsem değiştireceğim... ,

Bu işten öğrendiğim tecrübe şu: İşi bilene bırak yorum bile yapma. Gözlemle öğren...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UTA Mania -- 1 Şubat 2019; 10:12:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UTA Mania

Aracı kaldirdik maalesef ses sanzimandan geliyor... :(
    Sanziman contasindan kaciriyormus. Yağı değiştiğinde %90 sesi keser dediler. İçime kurt düştü bütün yağlarına baktiriyorum gerek görürsem değiştireceğim... ,

Bu işten öğrendiğim tecrübe şu: İşi bilene bırak yorum bile yapma. Gözlemle öğren...
    geçmiş olsun inşallah en az masrafla halledebilirsin işi...

bir şey soracağım bu arada, öndeki bar muayeneden geçiyor mu acaba bilgin var mı? bu tarz araçlarda süper duruyor ama muayeneden geçmiyor diye muhabbetler vardı bir dönem.

• İşi bilen tüv istasyonunda geçiyor. Ancak bölgenize çok araç yoksa sorun yaşıyorsunuz.

Bazı istasyonlar aracın 4x4 olduğunu bile anlamayıp 2x da test edip onay alıyor.
    Yükseltme kitli, tavan ledli araçlar geçiyor.

Hatta ankara-eskişehir yolunda bir istasyon var. Çoğu jimnyci uzak yakın demeden oraya götürüyor. Oranın ustaları anlıyor bu araçlardan. Red verdikleri arabalarda genelde sorun yükseltme kitlerinin doğru montajlanmaması ki doğru usta doğru iş yapıyor.

Bizim buradaki istasyonda bir arkadaşımın aracı tavanın üzerinde sepet askıları var diye red vermişlerdi... Halbuki aracın orjinalinde var. Kanıtlayacağım diye aylarca mail fax suzukiyle konuştu. Ama benim öyle bir derdim yok stok halindeydi. 2020 kadar devam ediyorum.

Yeni aldığım kızımla biraz km yapayım. Keyfin doruklarına çıkayım.. Bakarsın 2 3 senede yeni modeli hayal değil :)...

Detaylı inceleme yapıp yazıyı tamamlayacağım bu arada. Tamir tadilat süreci bitsin. Dolu dolu bir konu olacak.

Almak isteyipte alamaya korkan herkesi uçurumdan aşağıya itecegim durtunleye durtukleye :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.