Şimdi Ara

Hayat!!!Çok çektirdin!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • afrikada doğmadınıza şükredin amerikada doğmadınıza küfür.
  • Kime şükretceğinizi bilmiyorum ama sonuçta afrikalılarda insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

Hayat güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık. Yaşarken temiz kalsaydık, ölünce yıkanmazdık...
  • Konu dışında böyle konu ve yorumlar görmek beni korkutuyor
  • Hiç beklemediğiniz şeyler oluyor.İlk kez stajerlik için çalışıyorum.Daha önce hiç çalışmamıştım.İnsana acımıyorlar.Herkesin kendine göre derdi var kardeşim.Derdim yok isteklerim yok diyen bir kişi bile görmedim.
  • İstediğim şeyler olmadığı gibi basit şeylerde bana hep ters kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

her an zehir gibi geliyor. biraz olsun gülmek için konu dışındayız zaten buradakilerin hayattan bezmiş olduğu belli. 1 kaç kuş-kedi resmine gülüp hayatı unutmaya çalışıyoruz
  • Angelina Jolie'de zamanında bana çok çektirdi. Her gece anarım
  • Her insan kendi derdinde
    quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

Angelina Jolie'de zamanında bana çok çektirdi. Her gece anarım
  • 70 yıllık ömür yav ne olabilir ki...
  • dünya delikanlı olsa yuvarlak olmazdı koy ver gitsin boş ver. şu baykuşlardan koyunda gülek biraz
  • Anladım ki sevsende sevilsende mutlu olabilmek için kimseye istemediği bir sorumluluk yükleme..
    Ağır gelir taşıyamazsa üzülürsün boş beklentiler içine girme, bırakda kendi içinden geldiği kadar sorumluluk sahibi olsun....

imza Ben

Birazda olabilecek hayaller kurmak lazım beklentileri yüksek tutmadan ufak ufak adımlarla mutluluğu aramak lazım.Kendinize hedef koyun küçükken hep pahalı eşyalar aldırınca mutlu olurdum genelde bunlar genelde cep telefonu olurdu artık onlarda avutmuyo beni insan sevmek sevilmek , mutlu bir ses , ferah bir nefes arıyor bulabilene ne ala bulamayana mualla malesef.Büyüdüm artık şimdiki mutlu olmak için hedefim iyi bir iş sahibi olup jip almak kendi evimi kurmak kendi koltuklarımın , kendi plazmamın olması.Bana ait bir dünyada bana ait olan ve benim ait olduğum insanlarla mutlu olmak şimdilik eşyaları tamamlamaya çalışıyorum insanlar muallakta.Bir öneri hedefiniz insanlar üzerinde olmasın canınız yanar.Kendinizi maddi eşyalarla avutmaya çalışın.

• Açıcaksın bi EFES sonrahttp://www.dailymotion.com/video/xdmez5_toygar-iyykly-sen-eyittir-ben-new-2_music bunu açıcaksın geriye yaslanıp amaan koy gitsin diyeceksin...
  • İnşallah her şey gönlünüzce olur!
    quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Anladım ki sevsende sevilsende mutlu olabilmek için kimseye istemediği bir sorumluluk yükleme..
    Ağır gelir taşıyamazsa üzülürsün boş beklentiler içine girme, bırakda kendi içinden geldiği kadar sorumluluk sahibi olsun....

imza Ben

Birazda olabilecek hayaller kurmak lazım beklentileri yüksek tutmadan ufak ufak adımlarla mutluluğu aramak lazım.Kendinize hedef koyun küçükken hep pahalı eşyalar aldırınca mutlu olurdum genelde bunlar genelde cep telefonu olurdu artık onlarda avutmuyo beni insan sevmek sevilmek , mutlu bir ses , ferah bir nefes arıyor bulabilene ne ala bulamayana mualla malesef.Büyüdüm artık şimdiki mutlu olmak için hedefim iyi bir iş sahibi olup jip almak kendi evimi kurmak kendi koltuklarımın , kendi plazmamın olması.Bana ait bir dünyada bana ait olan ve benim ait olduğum insanlarla mutlu olmak şimdilik eşyaları tamamlamaya çalışıyorum insanlar muallakta.Bir öneri hedefiniz insanlar üzerinde olmasın canınız yanar.Kendinizi maddi eşyalarla avutmaya çalışın.

• Yok arkadaş nereye elimizi atsak kuruyor. Bütün kapılar yüzümüze kapanıyor.Herkese iyiyim o yüzden mi? ÜzüntümNe yapacağımı hiç bilmiyorum.Her şey yalan !!! :(
  • Böyle diyenleri hiç anlamıyorum. Her türlü imkan ellerinizin altında,yedikleriniz onunünüzde yemediginiz arkanızda. Buna rağmen "ayyy hayat şöyle" "ay hayat böyle" "herşey yalan" diyorsunuz şaşırıyorum. Gidin Afrika'daki cocuklara bakın bir de kenidinize sizle böyle diyorsanız onlar ne yapsın.
  • Hayat işte.Nankör insan.Ne yapmamı bekliyorsun acaba?Aa afrikadakilere bak yazık.En iyisi ben mutlu oluyum mu? demeliyim.Yapma gözünü seveyim.Sende bende iyi biliyoruz.Dünyada işlerin böyle yürümediğini.Şimdi afrikadan biri gelse yaşantımı görse vurur belki beni.Çünkü biliyorum ben onun hayallediği hayatı yaşıyorum belkide.Ama böyle olmuyor işte.Bende çok insanın derdini dinledim.Ve bazılarıda hayallediğim hayatı yaşıyorlardı.Hayatını hayallediğim insanlar çok agladı omzumda.Buna işte sitemim benim.Ne yapacağını şaşırıyor insan.Hayatta ne isteyeceğini.Bilmiyorum kafası karışıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Böyle diyenleri hiç anlamıyorum. Her türlü imkan ellerinizin altında,yedikleriniz onunünüzde yemediginiz arkanızda. Buna rağmen "ayyy hayat şöyle" "ay hayat böyle" "herşey yalan" diyorsunuz şaşırıyorum. Gidin Afrika'daki cocuklara bakın bir de kenidinize sizle böyle diyorsanız onlar ne yapsın.

• Serdar Ortaç Detected
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.