Diyeceklerim belki sıkmıştır sizleri her akşam aynı konudur.Mazur görün yazaklarımı....
Hayat niye bu kadar sıkıcı?Neden birazda olsa insanın istediği gibi gitmiyor....Her şeyden uzağım sanki hiç mutlu olmayacak gibi geliyor insana!
+1 hayatta hiçbir şey istediğim gibi gitmedi.
Neye başlasam bitiremedim.
Evet haklısın!!Bir tek SİZLER varsınız konuşacak,bir şeyler söyleyeceğim
not şimdiden özür diliyorum söylediklerimle kafanızı ağrıttığım için
quote:
Orijinalden alıntı: Mèrt
+1 hayatta hiçbir şey istediğim gibi gitmedi.
her an zehir gibi geliyor. biraz olsun gülmek için konu dışındayız zaten buradakilerin hayattan bezmiş olduğu belli. 1 kaç kuş-kedi resmine gülüp hayatı unutmaya çalışıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: waltran
her an zehir gibi geliyor. biraz olsun gülmek için konu dışındayız zaten buradakilerin hayattan bezmiş olduğu belli. 1 kaç kuş-kedi resmine gülüp hayatı unutmaya çalışıyoruz
Bu kısım koydu be :(
başlık sakat
aslında bunu söylemeyip kendime engel olacaktım ama ozamanda siz benim kendime engel olduğumu bilmeyecektiniz
Başlığı okudum az önce bende çektim diye yazmaya girdim duygulandım çıktım kader ortağım.
quote:
Orijinalden alıntı: TheGoDFaTHERR
Diyeceklerim belki sıkmıştır sizleri her akşam aynı konudur.Mazur görün yazaklarımı....
Hayat niye bu kadar sıkıcı?Neden birazda olsa insanın istediği gibi gitmiyor....Her şeyden uzağım sanki hiç mutlu olmayacak gibi geliyor insana!
Şehir hayatı insanları duyarsızlaştırır, pasifleştirir, iletişimi yok eder. Çoğu kişi sakin bi yere gitmeyi düşünür ama az kişi cesaret eder. Tyler bunlardan birisidir, hatta o insanların hayatını düzeltir o binaları yıkarak. İnsanoğlunun hayatını...
boşver bunları, öyle bir geçer zaman ki yi aç süper dizi.
İşi bittikten sonra peçete bile tutturdu şerf..siz
malesef öyle. Biz mi beceremedik hayattan zevk almayı yoksa adil değil mi bu Dünya bize ??
quote:
Orijinalden alıntı: forumid_12 Başlığı okudum az önce bende çektim diye yazmaya girdim duygulandım çıktım kader ortağım.
bende sade bir yaşam istiyom arkadaş ne öyle ya az bi maaş alim geçinip gidim evlenmekte istemiyom çokmu şey istiyoruz tanrım
Çok insan gördüm hayatı benden kat kat üstün yani birazda olsa hayallediğim hayatı yaşayan ama onlarda mutsuzduNasıl bir şey bu akıl sır ermiyor.İyinin iyisi,kötünün de kötüsü var.Ben farkındayım belki benim hayatımı bir çok insan hayal ediyordur,belki sizlerinkini de ama hayat çok acayip
Hayat güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık. Yaşarken temiz kalsaydık, ölünce yıkanmazdık...
quote:
Orijinalden alıntı: gsburak5b
Hayat güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık. Yaşarken temiz kalsaydık, ölünce yıkanmazdık...
ağzını öpim klavyeni öpim
güzel söz!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Filippa
quote:
Orijinalden alıntı: gsburak5b
ağzını öpim klavyeni öpim
Vardır bizim de kusurumuz bilmeden yapmış olsakta..
quote:
Orijinalden alıntı: Dean_Winchester
malesef öyle. Biz mi beceremedik hayattan zevk almayı yoksa adil değil mi bu Dünya bize ??