Şimdi Ara

Hayat!!!Çok çektirdin!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyeceklerim belki sıkmıştır sizleri her akşam aynı konudur.Mazur görün yazaklarımı....

Hayat niye bu kadar sıkıcı?Neden birazda olsa insanın istediği gibi gitmiyor....Her şeyden uzağım sanki hiç mutlu olmayacak gibi geliyor insana!

• +1 hayatta hiçbir şey istediğim gibi gitmedi.
  • Neye başlasam bitiremedim.
  • Evet haklısın!!Bir tek SİZLER varsınız konuşacak,bir şeyler söyleyeceğim

not şimdiden özür diliyorum söylediklerimle kafanızı ağrıttığım için

quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

+1 hayatta hiçbir şey istediğim gibi gitmedi.
  • her an zehir gibi geliyor. biraz olsun gülmek için konu dışındayız zaten buradakilerin hayattan bezmiş olduğu belli. 1 kaç kuş-kedi resmine gülüp hayatı unutmaya çalışıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

her an zehir gibi geliyor. biraz olsun gülmek için konu dışındayız zaten buradakilerin hayattan bezmiş olduğu belli. 1 kaç kuş-kedi resmine gülüp hayatı unutmaya çalışıyoruz

Bu kısım koydu be :(
  • başlık sakat

aslında bunu söylemeyip kendime engel olacaktım ama ozamanda siz benim kendime engel olduğumu bilmeyecektiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızlık ne zormuş arkadaş
    10 yıl önce açıldı
    hayat çok boş geliyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı okudum az önce bende çektim diye yazmaya girdim duygulandım çıktım kader ortağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGoDFaTHERR

Diyeceklerim belki sıkmıştır sizleri her akşam aynı konudur.Mazur görün yazaklarımı....

Hayat niye bu kadar sıkıcı?Neden birazda olsa insanın istediği gibi gitmiyor....Her şeyden uzağım sanki hiç mutlu olmayacak gibi geliyor insana!

Şehir hayatı insanları duyarsızlaştırır, pasifleştirir, iletişimi yok eder. Çoğu kişi sakin bi yere gitmeyi düşünür ama az kişi cesaret eder. Tyler bunlardan birisidir, hatta o insanların hayatını düzeltir o binaları yıkarak. İnsanoğlunun hayatını...
  • boşver bunları, öyle bir geçer zaman ki yi aç süper dizi.
  • İşi bittikten sonra peçete bile tutturdu şerf..siz
  • malesef öyle. Biz mi beceremedik hayattan zevk almayı yoksa adil değil mi bu Dünya bize ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumid_12
    Başlığı okudum az önce bende çektim diye yazmaya girdim duygulandım çıktım kader ortağım.

• bende sade bir yaşam istiyom arkadaş ne öyle ya az bi maaş alim geçinip gidim evlenmekte istemiyom çokmu şey istiyoruz tanrım
  • Çok insan gördüm hayatı benden kat kat üstün yani birazda olsa hayallediğim hayatı yaşayan ama onlarda mutsuzduNasıl bir şey bu akıl sır ermiyor.İyinin iyisi,kötünün de kötüsü var.Ben farkındayım belki benim hayatımı bir çok insan hayal ediyordur,belki sizlerinkini de ama hayat çok acayip
  • Hayat güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık. Yaşarken temiz kalsaydık, ölünce yıkanmazdık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

Hayat güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık. Yaşarken temiz kalsaydık, ölünce yıkanmazdık...

ağzını öpim klavyeni öpim
  • güzel söz!!!
    quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

Hayat güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık. Yaşarken temiz kalsaydık, ölünce yıkanmazdık...

ağzını öpim klavyeni öpim
  • Vardır bizim de kusurumuz bilmeden yapmış olsakta..
    quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

malesef öyle. Biz mi beceremedik hayattan zevk almayı yoksa adil değil mi bu Dünya bize ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.