|
Bildirim
telefonun inanılmaz pilini bitiren bir uygulama gereksiz |
|
telefonun inanılmaz pilini bitiren bir uygulama gereksiz |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 26 Haziran 2020; 17:6:4 > |
o kadar uğraştım bir kod alamadım en son bıraktım sildim uygulamayı da yapamamışlar belli ki |
ücretsiz maske dağıtımı isteyenler şu linklerden sayfaya ulaşabilir https://www.turkiye.gov.tr/ptt-ucretsiz-maske-dagitimi basvuru.turkiye.gov.tr tabi ulaşabilirlerse |
Ücretsiz dağıtım bitti üstad... |
İnsanlar alınan kararlar ve yapılan değişiklikler hakkında bilgi sahibi olmayabilir. Tabiki takip etmeleri gerekir. 10 günde bir değil miydi diye sorunca bişeyci olmazlar. Fakat çoğu insan 2-3 ay aynı maskeyi kullandı derseniz siz iftiracı olursunuz ama |
andorid versiyonu 5.0 ve sonrası istiyor 5.0 altı milyonlarca cihaz var bu uygulamayı yükleyemeyen |
Şimdi üst yetkilelerimizin kendi dediklerini bir süre sonra biz öyle bir şey demedik, kim bunu iddia ediyorsa ŞEREFSİZDİR, YALANCIDIR diye iftira attıkları sürüsüyle olayı arşiv arşiv linkleriyle oluşturup atardım ama inanın çok işim var. Zaten siz de muhtemelen hepsini biliyorsunuzdur. O yüzden orayı geçiyorum. Çoğu 2-3 ay kullandı lafımı da benim tanıdıklarımın, onların tanıdıklarının çoğu diyeyim. Elbette Türkiye istatistiği tutacak halim yok. Onu istatistiki kurumlara sormak lazım. Tabi güvenirseniz. Hani enflasyon sadece %2-3 falan ya. İşsizlik azaldı. Koronada herkes iş güç sahibi falan oldu ya. İşte o istatistiklere göre herkes saat başı N95 maskeleri değiştirmişte olabilir iftira atmış olmayayım. |
Üst yetklililerin yapmış olduğu açıklamalar sizin yapmış olduğunuz iftirayı kapatmaz. Çoğu kişi ne demek öncelikle bunun ne demek olduğunu izah edin. Ben kendimce izah edeyim. Benim etrafımdakilerin çoğu maskelerini aldı, kodlarını aldı, PTT ile evlerine geldi veya 65 yaş üstüne kolonya maske paketi geldi Ben bu verilere dayanarak size yalan söylüyorsun deseydim iftira atmış olurdum. Fakat demiyorum. Çünkü azda olsa maske alamayan, kod alamayan vatadandaşlar oldu. Bilmem anlatabildim mi? Linksiz Güven kelimesinden sonra yaptığın açıklamalar asıl yüzünü gösterdi. Buraya 1000 tane link versen demagojik yaklaşımlarını değiştirmez. Kolay gelsin... |
|
Uygulamanın risk haritalaması telefonun Bluetooth'u üzerinden çalışıyor, yakındaki Hayat Eve SIğar uygulaması yüklü telefonlarla iletişim kurarak riski haritalıyor bu sebeple pil tüketimi bana şaşırtıcı gelmedi tabii uygulamayı kullanmadığım için ne denli etkiliyor şahsen deneyimlemiş değilim. |
Aslında boşa konuşuyoruz Sizin çevredekilerde almış tamam çok güzel. Bana da pandemi boyunca bir kere 10'lu geldi. Bozdur bozdur harca işte. Sizde az da olsa maske alamayan oldu diyorsunuz. Bu az da olsayı da siz açıklayın. Hangi verilere göre az da olsa? A haber mi söylüyor? Yani gerçek güvenilir istatistik belki o da belki ptt den çıkabilir kaç kişiye dağıtılmış diye. Ya da sayın süleyman soylu biliyordur. Yunanistana geçiş yapan suriyeli sayısını dk dk küsüratına kadar nasıl oluyorsa söylüyordu bir ara. Asıl yüzüm ne olsun? Enflasyon %2-3 falan. İşsizlik azaldı falan. Bu açıklamaları ben yapmıyorum. A haberden falan alıntılıyorum. Başımızdakilerin asıl yüzünden bahsediyorsunuz sanırım? Neymiş başımızdakilerin, A haber'dekilerin asıl yüzü :) Onu da söyleyin, sizi de alsınlar içeri :) |
Anlamadığınızı belli eden cevabı attığınız için teşekkürler. Tam tahmin ettiğim gibi Neyse; Benim çevremdekiler aldı bu güzel ama tamam değil. He içinden geçtiğimiz dönem kolay mıydı? Hayır. Fakat buna rağmen aksaklıklarda olsa maske dağıtımı oldu. Özet olarak; Sizin derdiniz bu aksaklıkları alıp kartopu haline getirip demagoji yamacınızdan yuvarlayıp ortada sanki büyük bir çığ düşmüş izlenimi vermenizdir. Yok Ahaber yok içeri alsınlar cevap vermeye gerek yok ) |
|