Hayat gün batımında bitmişti benim için. Kibritini arayan mum gibi kalıvermiştim Yansam da önümü görsem demiştim Denedim, denedim ve tekrar denedim Kaydığını sandığım yıldızın peşinde gibiydim Gidiyorum sanarken olduğum yerdeydim Heey ! Beni duyan yok mu ? !!! Orda kimse yok mu ? !!! Faydasızdı haykırışlarım. Düşünmeye başladım…
Önümü dahi görememiştim Nefesimi hissedememiştim Kıpırdamaya çalıştım ama Faydasızdı çabalayışlarım Sorgulamaya başladım…
Kör mü olmuştum yoksa Almış mıydı aklımı kahrolası didar Felç mi geçirtmişti adı batası aylar Sığmamış mıydı bu kadar dert bi’ kuyuya. Faydasızdı düşünüşlerim Anlamaya başladım.
Görmüyordum çünkü kapalıydı gözlerim Kıpırdayamıyordum çünkü bağlıydı ellerim Konuşamıyordum çünkü mühürlüydü dilim Kaydığını sandığım yıldızın peşindeymişim Gidiyorum derken olduğum yerdeymişim Hayat gün batımında bitmiş benim için
Ben , Kabrim ve Kefenim…
Adaşıma gitsin... Kalem ellerini reddetmesin güzel kardeşim.
adaş nerdesin okumadın mı daha ?
Yüreğinize sağlık, kaleminiz dert görmesin.
quote:
Orjinalden alıntı: murat_asar
Yüreğinize sağlık, kaleminiz dert görmesin.
Sağolasın güzel kardeşim. Aynı dileklerle...
Yüreğine sağlık canım... Harika...
quote:
Orjinalden alıntı: jerfii
Yüreğine sağlık canım... Harika...
Canım ablam. Yüreğine sağlık
Adaş kalemine ve yüreğine sağlık. Bana ithaf etmişsin sanırım teşekkür ederim. Bu sıralar internete pek giremeyeceğim hatta önümde ki yıl içinde tek tük girebilirim. Kaleminin hiç susmaması dileğiyle..
Adaş kalemine ve yüreğine sağlık. Bana ithaf etmişsin sanırım teşekkür ederim. Bu sıralar internete pek giremeyeceğim hatta önümde ki yıl içinde tek tük girebilirim. Kaleminin hiç susmaması dileğiyle..
Sen sağol kardeşim. Ben de eylülden sonra girebileceğimi sanmıyorum. Ama canım sıkıldıkça girer bir iki dize yazarız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme