Şimdi Ara

HAYAT MEMAT MESELESİ İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilkent bilgisayar düşünüyorum sıralamam sınırlarda bilkent bilgisayar geçen sene 42k yla almış bu sene yükselirmi düşermi sizce? o gelmezse bilkent endüstri mi yazayım tobb elektrik-elektronikmi?
    Arkadaşlar bu mezun senenm aklımdan çıkmıyor bölümler üniler bide ücretli giriyoz zaten babaya da yük olucam acil yardım ...

• Hepsinin ücreti aynı. Ikisi de Ankara'da. Sevdiğin mühendisliği seç o Yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallantt

Hepsinin ücreti aynı. Ikisi de Ankara'da. Sevdiğin mühendisliği seç o Yüzden

Hocam bilkent ismi çok fark edermi iş hayatında? tobb dan çıkınca kolay iş bulabilirmiyim ? tobb un ankara dışında fazla tanınmadığını duydum doğrumu ? cevaplarsanız sevinirim...
  • Tobb Ankara dışında fazla tanınmıyor evet. Ayrıca ünide sosyal yaşam yok, Kampüsü yok. Ikisinde de iş bulabilirsin önün açık ama bence Bilkent seç

• gallantt G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam önerinizi dikkate alacağım. Ben sadece endüstri mühendisliğinin iş imkanının zayıf olduğunu duydum diğer mühendisliklere göre daha az eleman alınıyor diyolar. Sizin düşünceniz nedir endüstri hakkında ?
  • arkadaşlar başkalarınıda bekliyorum biraz takın lütfen fikirleriniz önemli benim için kararsız adamım ben.
  • Endüstri kendini geliştirmeye, girişimciliğe ve özgüvene bakar. Diğer mühendisliklerden çok farklıdır. Kendini geliştirirsen asıl iş imkanı burada. Kendi fikrim budur

• Gidebiliyorsan Bilkente git, ortam olarak her açıdan çok başarılı. TOBB'a göre çok daha mutlu olacağını düşünüyorum.
  • up
  • quote:

Endüstri kendini geliştirmeye, girişimciliğe ve özgüvene bakar. Diğer mühendisliklerden çok farklıdır. Kendini geliştirirsen asıl iş imkanı burada. Kendi fikrim budur

hocam peki bilkent bilgisayar birkaç senedir yükselişte geçen sene 42k yla almış(ondan önceki seni 46k) bu sene yükselirmi düşermi sizce tıp kontejyanından dolayı düşer diyor bazıları ama bana yükselecek gibi geliyor sizin düşünceniz nedir?
  • Geçen seneki kontenjanlar bu seneki kontenjana bak. Sıralamaya da yaz yine. Gelir mi bilemem

• quote:

Geçen seneki kontenjanlar bu seneki kontenjana bak. Sıralamaya da yaz yine. Gelir mi bilemem

Teşekkürler.
  • rica ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.