şuanda maymunlardan tanrılara kitabını okuyorum. böyle hayata bakışımı değiştirecek akıcı kitap arıyorum.
türü fark etmez. alfa erkek üzerine de olabilir,sosyal ilişkiler üzerine de olabilir,okuduğum kitap gibi bilimsel de olabilir,kişisel gelişim üzerine de olabilir.
Direk değiştirme bi temel at bence, temelin üzerine gidersin. Bol bol biyografi ya da otobiyografi oku, onlar hem gerçek hem de gerçekten ne hayatlar var diyorsun, çok akıcı oluyor zaten muhabbet eder gibi, bir öneri de bulunmayacağım ama ne kadar çeşitli olursa o kadar şeyi görmüş olursun.
Dini inancını bilmiyorum ama Tanrı Yanılgısı güzel bir kitap tavsiye ederim. İnternette Celal Şengör'ün falan programları oluyor onları takip et güzel oluyor. Tam tersi şeylerde dinlemeye özen göster. Bir anda da değişmez her şey ama zamanla olduğun yerden farklı yerlerde olduğunu görürsün.
elimden geldiğince her konudan görüşten eserler koymaya çalıştım aralarında mutlaka hoşuna gidenler olucaktır arada tüfek mikrop çelik gibi birkaç tane baskısı olmayan kitap var ama maalesef eğer onları okumak ister ikinci el almak zorundasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 10 Kasım 2017; 2:21:59 >
eyvallah hocam.
Jack London-Beyaz Diş, Martin Eden Mustafa Kemal Atatürk-Nutuk Huxley-Algının Kapıları
bu eserleri okuyabilirsin. Yalnız Huxley'in eseri biraz daha karmaşık.
elimden geldiğince her konudan görüşten eserler koymaya çalıştım aralarında mutlaka hoşuna gidenler olucaktır arada tüfek mikrop çelik gibi birkaç tane baskısı olmayan kitap var ama maalesef eğer onları okumak ister ikinci el almak zorundasın
bazı bilmediğim daha önce hiç duymadığım yayınevleri var güvenebilirmiyim sizce çevirileri iyimidir?bu arada teşekkürler
JouskaJ
kullanıcısına yanıt
Buradaki çoğu yayınevi oldukça tanınmış kendi kitap tiplemesine sahip iyi yayınevleri çok tanınmamalarının nedeni roman basmamaları veya çok az basmaları olabilir çevirileri iyidir zaten çoğunun bulabileceğiniz tek türkçe çevirisi bunlar ama ben bunlarının arasında öyle okunmayacak kadar kötü bir çeviri olduğunu düşünmuyorum
Buradaki çoğu yayınevi oldukça tanınmış kendi kitap tiplemesine sahip iyi yayınevleri çok tanınmamalarının nedeni roman basmamaları veya çok az basmaları olabilir çevirileri iyidir zaten çoğunun bulabileceğiniz tek türkçe çevirisi bunlar ama ben bunlarının arasında öyle okunmayacak kadar kötü bir çeviri olduğunu düşünmuyorum
tamamdır teşekkürler listeye ekledim kitapları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme