Şimdi Ara

D&R'da çalışmak istiyorum (Önceden çalışan ya da çalışmak isteyenler için tavsiyeler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, İzmir'de yaşıyorum ve 2 yıldır yaz dönemi için gerek mağazaya iş formu gerek internetten firmaya cv gönderdim 4-5 sefer ama geri dönüş yapan olmadı. İş için çok uygunum hayalim diyeyim, kültür ve sanatla çok ilgiliyim bütün biriktirdiğim parayla kitap vs. kültürel şeyler alırım hatta.

Mağazaya gittiğimde kitaplarla arası olmayan resmen torpille gelmiş çalışan yaşıtlarımı görünce üzülüyorum. Kısaca nasıl işe girebilirim bir püf noktası var mı arkadaşlar tavsiye bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the little prince -- 28 Mayıs 2017; 17:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• the big prince olduğunda girebilirsin.
  • Bence magazaya gidip mudur bey ile gorusmek istedigini soyle. Sonra kultur ve sanata olan ilgini anlatip calismak istedigini soyleyebilirsin. Muhtemelen dikkatini cekersin.

• Razer kullanıcısına yanıt
    Kitap forumundan sizi tanıyorum, sağ olun tavsiye için. Şöyle, Alsancak şubesi ana şube imiş oraya cv bırakmamı tavsiye etti mağaza müdür yardımcı, şu an onu dolduruyorum, yarın teslim edeceğim :) Ben de konuşmak istedim ama çekindim biraz da egolu duruyorlar birde tanıdığı falan değilim yüzeysel cv bırak falan der diye düşündüm. Neyse konuşmayı deneyeceğim

• Yok hocam kesinlikle cekinmeyin. Bu sektore olan ilginizi guzel bir dille ifade ederseniz sansiniz artar buyuk ihtimalle. Sana guveniyorum dostum.

• Razer kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Rica ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up!

• sonuç nedir kardeş verdin mi cv yi ?
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Bugün teslim ettim, mağaza müdürü de gördü, yani kontrol eder diye düşünüyorum. Geri dönüş bekleyeceğim. Gelişmeleri buraya yazarım

• Hadi bakalım. Sen Donanımhaberlisin genç. Halledersin bu işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.