Şimdi Ara

Hayata Dair Yazılar Sokağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle tüm donanım haber paylaşımcılarına merhabalar. Uzun yıllar takip ettiğim bu forumlarda bu sefer de ilk defa yazdıklarımı blogumla paylaşmaya karar verdim.

Bu bir başlangıç bir yerde, devamı ise zamanın elinde... :)

Yorumlarınızla beni mutlu edersiniz.

Yazılar sokağına buradan giriş yapabilirsiniz

Sevgiler,
    Barbaros

• Güzel blog Ellerine sağlık.
  • Tamamını okuyamadım ama hairka şeyler olduğu kesin.Vakit buldukça okumaya çalışacağım...Elline yüreğine sağlık..
  • Gerçekten hayata dair yazılar var bu blogda arkadaşlar. Sıkı bir takipçisi olarak herkese tavsiye ediyorum. Her yazıdan kendinize çıkaracağınız bir pay var. Bazen dersler veren, bazen sıkıntılarınızdan uzaklaştıran, bazen yüzünüzü gülümseten, bazen göremediğiniz ayrıntıları gösteren, , kimi zaman hayaller kurduran, kimi zaman da ayaklarınızı yere bastıran gönülden yazılmış yazılar...
    Gönlüne, yüreğine sağlık Barbaros.
  • ellerine sağlık.
    güzel paylaşım
  • ELine SağLık GüzeL PayLaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 31 Mart 2008; 19:22:02 >
  • Sevgili Sedna ve yorumda bulunan veya takip eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Fırsat buldukça güncellemeye çalışıyorum.

Bazen yeni fotoğraflar, yeni yazılar veya o anda paylaşılmayı bekleyen birkaç satır...

Benim için en önemlisi sizlerden aldım ve alacağım yorumlar fikirler ve düşünceler. Paylaşımlarınızın devamını dilerim.

Sevgiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlginç ve Gizemli Fotoğraflar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.