bu konuyu açanın ciddi sorunları var ruh hastası bence |
Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap (5. sayfa)
-
-
toplumda sahte bilgelik olayı çok yaygın.
mesela yüksek lisans için ABD'ye gidip orada iş bulmuş olan eleman işini düzgün yapmayıp kaytardığı için kovulduğunu söylüyor. hemen yeni iş bulması lazım yoksa çalışma izni elinden alınacak ve beyaz yaka işte çalışamayacak.
adam dehşete kapılıyor korkudan, ama şans eseri 1 hafta önce Türk Günü buluşmasına gidip silikon vadisinde çalışan Türklerle buluşmuş. orda tanıştığı IK'cı birini arayıp durumu anlatıyor ve IK'cı bunu kendi şirketinde işe aldırıyor.
kısacası eleman network (tanıdık çevre) sayesinde kurtuluyor.
o girdiği şirkette kendisine verilen işi öğrenip, o işin startup'ını kuruyor sonradan ve ufak çaplı zengin oluyor.
bu eleman gençlere "başarının sırrı" gibi bi video çekti. video içeriği full şöyle:
- meditasyon yapın.
- zaman yönetimini geliştirin.
- kalite odaklı olun.
- kitap okuyun ufkunuzu açın.
eleman böyle yalan içerikleri doldurup "nasıl başardım" videosu çekti.
halbuki söylemesi gereken tek gerçeği söylemedi: "tanıdık çevrenizi geliştirin"
kendisi Türk Günü buluşmasına gitmemiş olsaydı ne iş bulabilecekti ne de şuanda kendisini zengin eden startup'ı kurabilecekti.
kendisi kalitesiz iş yapıp kaytaran biri olduğunu kabul ediyor ve bu handikapına rağmen tanıdık sayesinde hayatı kurtuldu yani tanıdık çevre bu kadar kritik önemli.
buna rağmen eleman "başarıya giden yol" videosunda tanıdık çevrenin önemini anlatmıyor hatta değinmiyor bile.
işte bu sahte bilgeliktir. gençleri kandırmaktır.
ama bu sahte bilgelikler para ediyor. gerçeği söylemek havalı değil. cool görünmek için şu tarz cümleler kurmak gerek: "siz de kahvaltıda yulaf yeyip meditasyon yaparsanız, benim gibi startup kurabilirsiniz"
bu blackpill olayında da benzer bi durum var. söylenenler ciddi oranda gerçek ama toplumda ses getirmesi imkansız çünkü çekici değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Aralık 2023; 3:45:59 >
-
Allah evlenin de diyor kardeşim hatta evlenmek sevaplı bir eylem fakat adam hiç bir kadınla konuşamıyor hiç bir kadın şans vermiyor kendi kendine mi evlensin ? Kadın seni kabul etmiyor ben evlilik teklifi ediyorum direkt tanıştığım kızlara kabul etmiyorlar
-
evlenmek farz degil. evlenmesen de olur . yine dini kendi cikarlarina gore yorumlayan biri daha 😂 turkiyede asla senin gibiler bitmez
-
Evlenmesen de olur ne demek peygamberimiz herkese evleneceksiniz demiş sen ne anlatıyorsun
-
Bu sistem böyle hoş veya değil ama doğa böyle çalışıyor. Doğanın çalışma sisteminin önüne geçemezsin ki doğa her zaman galip gelir. Adaletli olmadığını düşünüyor olabilirsiniz, adalet zaten insanın uydurduğu bir şey doğanın umrunda değil. O yüzden bu hayatı bu şekilde kabul edip elinden gelenin en iyisini yapmaktan başka çare yok. -
evlen o zaman birader napim yani
-
Up -
Ben bu yıl itibariyle kendimi incel olarak görmüyorum 28 yaşta tam yılbaşı gecesi cinsel ilişkiye girdim sevgilimde oldu ama burda çok önemli bir detay vermek istiyorum kız asyalıydı. Caucasian ırktan hiçbir kızla birliktelik kuramadım birlikteliği geç normal insani iletişim bile kurmak zor.
Bu yaz Güneydoğu Asya'da bilindik bir ülkeye gidiyorum hem cinsellik hem gezme hem hoşça vakit geçirme amaçlı. Uzun tutmuyucam bu yaz 29 yaşına giriyorum ve bu hayata bir kez geliyorum bana gençken yol gösteren olmadı. Bu başlığa girmiş kafası karışık üzgün ve sinirli genç kardeşlerime diyeceğim eğer boyun uzunsa +180 cm ise beden kitle endeksini tuttur burnun yada yüzün cirkinse ameliyatla yaptır Türkiyede kız bulursun bak sana yemin ediyorum bulursun bana güven. Daha kısaysan cirkinsen yapıcağın tek şey benim gibi güneydoğu Asya'ya gitmek yapacağın pek fazla birşey yok. Bak şunu unutma hayata bir kez geliyorsun 20-30 yaş arası testosteron hormonun en yüksek seviyelerde bu yaştan sonra testo azalmaya basliyicak ve eskisi gibi cinsellikten ve ilişkiden zevk alamiyacaksın bana bunları öğreten gösteren olmadı ingilizce bildiğim için kendim Amerikalılardan öğrendim. Herkese bol şans.
-
Boy kaç -
Konu aşırı boş bir konu. Öncelikle 1.80'e yakın boyum var, kilom var ama veriyorum, omuzlarım güçlü, oldukça güçlü ve dayanıklı sayılırım. Benim için kız bulmak önemli değil, benim için evine sahip çıkacak, kocamda kocam, çocuğumda çocuğum diyecek kadın önemli. Ben mutlu bir evlilik istiyorum. Evlenmeden önce cinsellik yaşmayı doğru bulmuyorum. Kız arkadaşımla çok anımız oldu, kendisi ile evlilik için uzun vadeli planlarda yaptım bazı olaylar yaşansa bile bunu anlatmak istemiyorum. Eviniz, arabanız yoksa evlilik işi zor. Bende ev için tokiye başvurdum arsa çıktı, ev diktirip, arabamı alıp kız istemeye gidebilir hale gelmem gerek. 1.80 altı erkekler ölsün diyen kadınların eziklik psikolojisi vardır, onların inandıkları şey boyu uzun olunca korkutucu olup güven vereceği yönünde ancak bununla hiçbir alakası yok. Bu dalga gecenlerle de ben dalga geçerim hatta yerin dibine bile sokarım. Hayat birkaç kendini bilmez için üzmeye değmez.
-
önemli olan testosteron seviyesi ne çirkin kekolar ne kızlar götürüyor. niye ? çünkü senden daha erkekler testosteronları yüksek. nofap yap spor yap sigarayı bırak alkolü bırak yeter -
Olayın testosteron ile hiçbir alakası yok. Öncelikle o keko diye tabir edilen kişilerin başarılı olmasının sebebi zaten karanlık üçlü (makavelist,narsist,psikopatlık) gibi karaktersiz kötü kişilik bozukluğuna sahip olmaları yüzündendir ve kadınların bu tarz sabıkalı, agresif, dominant, kurşun atıp kurşun yiyecek cinsel pazar değeri yüksek, ilişki geçmişi çok fazla yüz hatları iyi ümitcan uygun tarzı psikopat eğilimleri fazla olan kişilerden hoşlandığını bilmeyen yoktur herhalde. Yani bu gibi kişilerin kısa vadeli vur kaç tarzı ilişkilerde başarılı olmalarının sebebi, kadınların evrimsel psikolojisinden gelen dominant erkekler tarafından korunma içgüdüsüne hitap eden karanlık özellikleri ama burası en yanıltıcı kısım çünkü kadın cinayetlerinin sebebinin hepsi kendi seçtiği psikopat sevgilileri tarafından gerçekleşiyor. İnternette bu kişilik özelliğine sahip kişiler hakkında derin araştırma yaparsanız daha çarpıcı bilgiler elde edebilirsiniz ve son olarak testosteron seviyesi tavan olan biri kişiliğinde bu gibi kötü şeyler yoksa kesinlikle istese bile dark triad olamaz. Çoğunlukla çevresel ve genetik etkiyle ortaya çıkan bir şey bu.
Yüzdeki kötü fiziksel özelliklerin ve boy gibi genetik faktörlerin testosteron ile arasında hiçbir bağ yok, hepsi genetik değiştiremeyeceğin şeyler. Benim testosteron değerlerim zaten çok fazla ve yüksek olduğu için DHT hormonuna dönüyor bu sefer de saçları zayıflatıyor o yüzden bende kellik te başladı son 1,5 yılda. 2017 yılından beri de düzenli olarak calisthenics sporunu yapıyorum, kollarım 40 cm üstünde, yıllardır abur cubur tüketmiyorum yağ oranım düşük ne yiyip içtiğime dikkat ederim sigaram alkolüm hiçbir şeyim yok, kişisel bakımım sağlığım hepsi yerinde ama değişen hiçbir şey yok hayla yalnızım ve ret edilmeyle geçiyor ömrüm çünkü yüzüm kötü olduğu için kadınlar beni çekici bulmuyor dolayısıyla halo etkiye kapılarak beni tanımak bile istemiyorlar. Kadınlar kadar ön yargılı,acımasız, dış görünüşçü kötü bir varlık görmedim.
-
Benim bu konuyu açma sebebim aynı sorunu yaşayıp bundan muzdarip olanlar, neden böyle olduğunu neden her türlü denemelerde bulunmasına rağmen sürekli ret yiyen, karşı cins tarafından asla istenmeyen, kaderi yalnızlıkla geçen toplum tarafından dışarıda bırakılan kişiler için gerçekleri öğrenmesi için bilimsel çalışmalarla destekleyici aydınlatıcı bilgiler vermek için böyle bir konu açtım. Bilmediğin, yaşamadığın konular hakkında baştan biraz araştır ve bilgi sahibi ol yoksa ukalaca '' Konu aşırı boş'' diye seviyesiz bir yorum yapmana şaşırmadık. Tartışacak doğru düzgün bir dayanağın yoksa bir zahmet bu konu hakkında fikir beyan edemezsin zaten.
''benim için evine sahip çıkacak, kocamda kocam, çocuğumda çocuğum diyecek kadın önemli. Ben mutlu bir evlilik istiyorum. Evlenmeden önce cinsellik yaşmayı doğru bulmuyorum.'' Ee biz incellerin istediği şey de bu zaten kendimize denk olan; temiz, bizim gibi ilişki geçmişi olmayan bize sadık olacak çocuğumuzun annesi olacak bir kızla bir ömür paylaşıp mutlu olmayı arzuluyoruz ama istenmiyoruz işte bir türlü. Ayrıca eşinin bakire ve sadık olmasını istiyorsun peki sen de bu şartları karşılıyor musun ? Bunu layık olmak için ilişki geçmişinin hiç olmaması gerek.
''Kız arkadaşımla çok anımız oldu, kendisi ile evlilik için uzun vadeli planlarda yaptım bazı olaylar yaşansa bile bunu anlatmak istemiyorum. '' Kız arkadaşınla çok anın olduysa demek ki kısa vadeli değil uzun vadeli ilişkin oldu ama işi güvence altına almak için neden evlilik planınız gecikti ve neden ayrıldınız bunu açıklaman gerekir.
''1.80 altı erkekler ölsün diyen kadınların eziklik psikolojisi vardır, onların inandıkları şey boyu uzun olunca korkutucu olup güven vereceği yönünde ancak bununla hiçbir alakası yok.'' Özellikle kısa boylu kızlarda boy kompleksi var , kendileri kısa oldukları için kendini tamamlamak için yanına uzun boylu erkek istiyor ve eğer ona ulaşamazsa kısa boylu erkeklere nefret kusuyor. Kadınlar her zaman hayvani içgüdüleriyle hareket eder, boy takıntısı saçma evet, kısa boylu 165 boyundaki bir kızın dengi erkek 175-178 erkek falandır işte ama o gidiyor 185-190 erkeklere öncelik veriyor. Sonuç olarak kadınların uzun boylu erkekler tarafından daha iyi korunacağı,güven altında olduğu ve nesillerinin daha uzun boylu olacağını zannediyor ama soy her zaman babadan yürümez, anne kısa boyluysa çocukları veya torunlarıda kısa boylu olabilir. İşte kadınların bu yanlış fikirleri ve inançları var ama bu kadınların yine kolay kolay kısa boylu erkek seçmeyeceği gerçeğini değiştirmiyor.
-
Oğlum mavi hap siyah hap kırmızı hap bilmem ne, şu konunun başlığını gördüm sinirlenip girdim yani, şu kadar yazacak boş vaktiniz var madem kendinizi geliştirmeye harcayın, nasıl kız düşürülür diye forum köşelerinde uzun uzun yazı yazıyorsunuz bilmiyorum farkında mısınız?
Kendinize vakit ayırın, sosyal ortamlarda bulunun ve garip bir insan olmayın elbet sizi seven birisini bulursunuz, yani barda clubta tipine ve parasına göre erkeklerle yatan kızlarla ne uğraşıyorsunuz zaten, ağzı laf yapan da aşkı bulabilir yapmayan da, her kör satıcının bir alıcısı vardır, bomboş işler yemin ediyorum.
-
İlginç konu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X