Şimdi Ara

Hayatı sıkıcılıktan nasıl kurtarabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum benden daha önemli konular var ülkenin ekonomisi malum, şehitlerimiz var Allah rahmet eylesin. Ama cidden sıkılmaya başladım insanlar günlerce bir konu üstünde tartışıyor ediyor yapıyor artık ne bileyim her gün aynı şeyler sıkılmaya başladım. Gezemiyorum da fazla okul yurt yurt okul dışında fazla aktivitem yok ne önerirsiniz ne yapabilirim. Sakarya da neler yapılır öğrenci için fazla masraf olmadan ne gibi etkinlikler yapılabilir bir önerisi varmı sıkıntı dan patlamak üzereyim artık instagram da sıkmaya başladı bir çözümü olan önerisi olan varmı? Hayatı sıkıcılıktan nasıl kurtarabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sevgili bul ya da işe gir hayatın düzelir'ciler gelmeden
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    Ahahaha güzel de hocam sevgili istemez ya inşallah birisi gelip de sevgili yap demez üniversite olduğu içinde iş zor gibi yaparım da finaller sıkıntılı ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eline balta testere al git bir yaylaya odun kes kır, ateş semaverini al çay demle tavukgöğsünü ızgaraya yerleştir pide ekmeğin arasına koy ye çayla beraber.

Şehre ait olmayanlardansın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir pazar günü veliefendiye git oradaki dayılarla ortak altılı yap. Canavar gibi aktivite.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.