Şimdi Ara

HAYATIM AZ ÖNCE ANLAMINI YİTİRDİ ARTIK Bİ ÖLÜDEN FARKIM YOK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
3
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çevremdekilere izlettiğimde onlarda çok etkileniyorlar ama sadece o anlık... Hayatımızın sonuna kadar inşallah bu bilinçle yaşarız. Bu tarz videolar için videonun bulunduğu ''0halikat0'' kanalına göz atabilirsiniz. (+olarak idrak-ı islam var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antiantipatik

Sevgilim benden ayrıldı şimdi laf atacaksınız bilmem kaçıncı konu diye öyleyse gelmeyin arkadaş sadece derdii paylaşmak istedim evet az önce ayrıldı benden zaten aynı illerdede okumuyorduk aramızda mesafeler vardı ama yinede böylebişey beklemiyordum ondan bişey,o benim meleğimdi herşeyimdi ama şimdi beni artık sevmediğini söyleyip gitti . Oysa ne hayaller kurmuştum ben :( şimdi onu unutamayacağıma eminim çünkü onu herkesten herşeyden daha çok seviyordum hala da seviyorum o benim meleğim

Hocam yaş kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçer geçer merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

Ciddiyseniz ne mutlu bana

Çevremdekilere izlettiğimde onlarda çok etkileniyorlar ama sadece o anlık... Hayatımızın sonuna kadar inşallah bu bilinçle yaşarız. Bu tarz videolar için videonun bulunduğu ''0halikat0'' kanalına göz atabilirsiniz. (+olarak idrak-ı islam var)

Tekrardan allah razı olsun mütiş bi kanal :D Allahı kim yaratmıştır sorusuna verdikleri cevap beni benden aldı :D Kanal tam benlik bilim ve felsefe ile dini açıklıyor :D Çok sevdim :D
  • Neden unutasın ki ? Sana tavsiyem aç bir müzik ve ağla.Bir arkadaşını ara telefondan onunla konuş ona anlat olayları.Arkadaşların sana her zaman yol gösterir. yarın bi kendine gel.Sonra kızı kıskandırmaya çalış onsuz mutlu olduğunu göster.Ve ona hiç mesaj atma.Sana bi kere mesaj atarsa tersle sadece ":)" ile cevap ver.Zor biliyorum aynısını ben de yaşadım ve şu an tekrar birlikteyiz. ama ikinci mesaj attığında seni unutamadım de ve içindekileri dök.Tavsiyem bu sana hrşey yoluna girecek :)
  • Allah uçak kazası vermesin kardeş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatını insan merkezli yapmanın zararları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: animant

Neden unutasın ki ? Sana tavsiyem aç bir müzik ve ağla.Bir arkadaşını ara telefondan onunla konuş ona anlat olayları.Arkadaşların sana her zaman yol gösterir. yarın bi kendine gel.Sonra kızı kıskandırmaya çalış onsuz mutlu olduğunu göster.Ve ona hiç mesaj atma.Sana bi kere mesaj atarsa tersle sadece ":)" ile cevap ver.Zor biliyorum aynısını ben de yaşadım ve şu an tekrar birlikteyiz. ama ikinci mesaj attığında seni unutamadım de ve içindekileri dök.Tavsiyem bu sana hrşey yoluna girecek :)

Aklımda bu var ama tekrar mesaj atacağını hiç sanmıyorum

• Gerçekten sevdiyse atar.Ben de atacağını hiç sanmıyordum merak etme :D Atmazsa gerçekten sevmemiştir.Ama içini rahat tut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeksikaliAtHirsizi

Olum koy g*tüne rahman gitsin.. Biz erkeğiz istediğimiz kızı alırız tabi nasıl alanacağını bilirsen..

Rahman değil o rahvan
  • Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:

"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."

ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...

Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...

Mevlana
  • quote:

Orijinalden alıntı: animant

Neden unutasın ki ? Sana tavsiyem aç bir müzik ve ağla.Bir arkadaşını ara telefondan onunla konuş ona anlat olayları.Arkadaşların sana her zaman yol gösterir. yarın bi kendine gel.Sonra kızı kıskandırmaya çalış onsuz mutlu olduğunu göster.Ve ona hiç mesaj atma.Sana bi kere mesaj atarsa tersle sadece ":)" ile cevap ver.Zor biliyorum aynısını ben de yaşadım ve şu an tekrar birlikteyiz. ama ikinci mesaj attığında seni unutamadım de ve içindekileri dök.Tavsiyem bu sana hrşey yoluna girecek :)

Tamamen katılıyorum tecrübeyle de destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antiantipatik

Sevgilim benden ayrıldı şimdi laf atacaksınız bilmem kaçıncı konu diye öyleyse gelmeyin arkadaş sadece derdii paylaşmak istedim evet az önce ayrıldı benden zaten aynı illerdede okumuyorduk aramızda mesafeler vardı ama yinede böylebişey beklemiyordum ondan bişey,o benim meleğimdi herşeyimdi ama şimdi beni artık sevmediğini söyleyip gitti . Oysa ne hayaller kurmuştum ben :( şimdi onu unutamayacağıma eminim çünkü onu herkesten herşeyden daha çok seviyordum hala da seviyorum o benim meleğim

Unutursun unutursun, alışılmadık bişey yok yer yüzünde.

Ben bile unuttuysam sen hayli hayli unutursun.

Hatta gelir burada gülersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:

"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."

ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...

Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...

Mevlana

Yazdım deftere..

• Bağlanmamayı hayat öğretir sana sıkma canını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkli illerde nasil bagli kaldiniz zaten fazla gorusemiyorsunuzdur unut gitsin

• %99 başka birini buldu veya başkasından hoşlanıyor
  • Senin içini hiçbir kelime rahatlatmıcak , sana bir tavsiye dost tavsiyesi gibi. ne kadar çabuk yaparsın bilmem.. silip hemen hayatına bakmaya çalış, bunu aktivitelerle, arkadaş ortamlarıyla sağlayabilirsin..

• Boşver 3-4 aya geçer. Ara sıra aklına gelir bak benimde geliyor ama sadece gülümsüyorum o güzel anılar hatrına, keşke aynı şeyleri tekrar yaşasam diyorum sonra unutuyorum yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarneyStinson.

quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

Ciddiyseniz ne mutlu bana

Tekrardan allah razı olsun mütiş bi kanal :D Allahı kim yaratmıştır sorusuna verdikleri cevap beni benden aldı :D Kanal tam benlik bilim ve felsefe ile dini açıklıyor :D Çok sevdim :D

Ne bu kardeş internet paketim bitmek üzere hayatımı bi nebze olsun değiştirebilecekse izleyim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.