Şimdi Ara

Hayatım Söz konusu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın donanımhaber forum kullanıcıları öncelikle çok uzun yazı ama lütfen okuyun bu benim hayatım söz konusu.

Ben 18/10/1998 malatya doğumluyum yaşın 16.5 lise 4 e geçtim ve muhasebe bölümündeyim seneye okulum bitiyor ve benim aklımda üniversite yok.Olsada zaten hayatım boyunca hep başarısız öğrenciydim. sadece 4. sınıfta teşekkür aldım. bunun sebebi ise her zaman bilgisayar olmuştu. 5. Sınıfta Metin2 denilen lanet olsası oyuna başladım ve o oyunu son 6-7 ay önce bıraktım.Sonra kendimi sanal dünyada geliştirmeye çalıştım.ilk önce oyun android platformda oyun yapmaya çalıştım yapcagım oyunda gine metin2 di savaşçı 3d modelini herşeyim hazırdı ama program ve kodlama dili bilgim yoktu ondada başarısız oldum.sonra kendimi web yazılımda geliştirmeye çalıştım şuan html ve css biliyorum.3-4 Tane alan adı satın aldım sadece 1 projemi hayata getirebildim, ancak devam edicem birsürü projem var şuanki projemwww.gerisayac.com google da 1. sıraya çıkmak için reklam lazım facebook gruplarda yapıyordum her neyse oda sıktı beni sonra youtube a girdigimde bir video gördüm youtuberlar yılda 80 ile 150 milyardan fazla para kazanıyor.bende bu işi yapmaya karar verdim tabiki Burak oyundayı herkes bilir. sonra bir kaç kanal videolarında artık oyun kanalı açmayın türkiye oyun kanalına doydu gibi şeyler söylüyolar gerçektende doğru çünkü çok oyun kanalı var seneye okulum biticek ve ben ne yapıcağımı bilmiyorum aileme avea-turkcell-vodofone bayii açmalarını söylüyorum yapcağım işler format-telefon destek- ve her bayii nin yaptıgı gibi şeyler hangi alanda ilerliyeceğime karar veremedim.Eğer bi iş yapamazsam ailem 18 den sonra bana bakmıyacaklarını söylüyolar. Şaka gibi ama babam yapabilir. Youtuberlık yapmayı düşünüyorum ama oyun değil YapYap kanalı veya nasıl yapılır gibi kanal sizin önerilerinizde olabilir. çok uzun yazı oldu yazım hatam olabilir kusura bakmayın. benim hangi alanda ilerliyeceğim konusunda yardımcı olurmusunuz.

• Özet geç olm
  • iyi kötü bir üniversiteye gir.
  • 2 dk okusan olmazmı nasıl özet geçiyim
  • Üniversiteye git çok pişman olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi alanla alakalı bir üniversiteye gidiyim
  • 18 den sonra bakmama olayı türkiyede yok merak etme yani istisnalar olabilir tabii. Websiten güzel olmuş domain de iyi ama sanırım hosting çok yoǧun ve kalitesiz git ingilizce öğren kapalıçarşıda kuyumcuya gir para kazan öyle web işine gir yoksa sermayesiz birşey kazanamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki sermayeyi nerde kullanabilirimki
  • YGS'ye 249 gün kalmış
  • ygs ye mi gireceksin :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.