Şimdi Ara

Hayatımda hiç konsol oynamadım. Sizce Xbox Almalı mıyım? Az yardım edin hele hiç anlamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şu yaşıma kadar 1,2 oyun hariç oyun bitirmedim. Oyun oynayan biri değilim. Ama artık iş yerinden çıktıktan sonra oyun oynayasım geliyor. Pc yenilemek istemiyorum o yüzden xbox düşünüyorum. Multiplayer oynamayacağım. Başka forumdan arkadaş satıyormuş onun makineyi söyleyeyim alınır mı alınmaz mı siz karar verin?

Hayatımda hiç konsol oynamadım. Sizce Xbox Almalı mıyım? Az yardım edin hele hiç anlamıyorum.
    Model :Satılık XBOX 360 20 GB cihaz fw'lidir ntcs-u formatındadır. Arcade modelidir.

Yanında 5 orjinal oyun verecekmiş.

Şimdi ben bu makineye internetten oyun indirip yükleyebilir miyim? Ya da cd mi almam gerekir?

Cihaz slim modeli mi sizce? Isınma problemi yaşatır mı?

• Hafıza az ayrıca pal değil. Oyunlarda sıkıntı yaşarsın. Bence 250 gb slim almalısın.
  • Resimdeki Xbox 360'ın DVD ROM'u krom boyalı. Yani Jasper modelden daha eski bir model (Falcon, Zephyr, Xenon'dan birisi) bu konsol. Bozulma riski bulunduğundan sakın almayın.

Eğer alıpta uzun süre bozulmasın istiyorsanız eski kasalardan sadece Jasper modeli, ya da yeni Slim modelleri tercih etmelisiniz. Ayrıca HDD'si olan bir konsol alın, bir sürü avantajı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Resimdeki Xbox 360'ın DVD ROM'u krom boyalı. Yani Jasper modelden daha eski bir model (Falcon, Zephyr, Xenon'dan birisi) bu konsol. Bozulma riski bulunduğundan sakın almayın.

Eğer alıpta uzun süre bozulmasın istiyorsanız eski kasalardan sadece Jasper modeli, ya da yeni Slim modelleri tercih etmelisiniz. Ayrıca HDD'si olan bir konsol alın, bir sürü avantajı var.

Hocam 300 liraya alacağım. Sence değmez mi? Senin dediğin modelin konyada 2.el i yok sıfırı da 800 lira. Arada sırada oynayacağım için gereksiz masraf olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Resimdeki Xbox 360'ın DVD ROM'u krom boyalı. Yani Jasper modelden daha eski bir model (Falcon, Zephyr, Xenon'dan birisi) bu konsol. Bozulma riski bulunduğundan sakın almayın.

Hocam 300 liraya alacağım. Sence değmez mi? Senin dediğin modelin konyada 2.el i yok sıfırı da 800 lira. Arada sırada oynayacağım için gereksiz masraf olur diye düşünüyorum.

Buna 300 verip 2-3 hafta sonra bozulup elinizde kalma riski var. Üzerine 100-150 daha koyup harddiskli model bile bulabilirsiniz. 300 Lira hem eski model, hem de harddisksiz bir konsol için çok fazla. Forumun 2.el kısmında daha önce çok satış yapmış, referanslı kimselerden şehir dışı kargo ile satın alabilirsiniz.

Valla hocam en nihayetinde sizin bileceğiniz iş ama bence bu konsola 300 TL vermeye değmez.

• Tahminimce 450 tl ye 250 gb slim rgh li makina bulabilirsin.
    O makinayı alıp paranı haram etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.