Nasıl devam edicim bilmiyorum ama iki sene önceye kadar çok güzel bir hayatım vardı. Güzel bir sevgilim, umutlarım ve her şeyin düzgün gittiği bir yaşam. Okulun en popüler adamıydım diyebilirim. Vücut geliştirmeyle ilgileniyorum ve tipim ortalama üstü... bunları övünmek için yazmıyorum durum böyleydi. Bu yazdıklarım lise 3-4.
Her şey lise 4 ün sonunda başladı. Mezun olmama yakın sınavın yaklaştığını ve böyle gitmeyeceğini anladım ve bütün kızlar ve ortamdan kendimi soyutladım. Derslerim kötü olduğu için mezuna kaldım. Mezun senemde biraz yalnız kalmak istediğimden dershaneyede gitmedim. En yakın arkadaşlarımla bile 2 haftada 1 buluştum. Buluşmadığım vakitlerde ders çalışacaktım sözde.. olmadı. Çalıştım ama hakkını veremedim. En düzenli yaptığım şey spordu, vücut geliştirmeyle ilgileniyordum uzun zamandır ve artık bu işi neredeyse yarışmalara taşıyacak seviyeye gelmişti vücudum. Neyse sınava girdim falan bu senede istediğim olmadı ve şuan tekrar mezuna kaldım. 3. Senemdeyim...
Şimdi pişmanlıklarım ve her gün nefret ederek uyanmama sebep olan şeyler şunlar..
1.5 senedir kız arkadaşım yok, duygularımı yitirdim. Hormon patlamaları yaşıyorum.
Sosyal medyayı tamamen kapattım. Dışarıyla bağlantım tamamen kesildi, üniversiteye giden arkadaşlarım dışında arkadaşım kalmadı. Onlarlada çok çok nadir görüşüyorum.
Konuşmayı unuttum. Bu sene dershaneye gidiyorum ve kimseyle konuşmak ya da arkadaşlık kurmak istemiyorum. Güzel kızlar görünce hep eskiden olsa hepsini tavlardım falan diyorum içimden..
Stresten sıkıntıdan yüzümde sivilcelere bağlı çukurlar oluştu.. eskisi kadar güzel değil yüzüm.
Gene strese bağlı saçlarım döküldü, yanları kaybettim.
Şuan isteyemeyeceğim sebepten bir hastalığım olabilir... direk bitiriyor beni. Ne yapıcağımıda bilmiyorum. Kimseye anlatmadım daha.
En son olarakta vücudumu bu yaz sporu bırakıp, sürekli fast food ve içkiyle mahvettim. Yazdan bu yana tam 17 kilo aldım...
Nasıl devam edeceğimi bilmiyorum. Her gün lanetler ederek uyanıyorum. Eski günlerimi hatırlayıp arada seviniyorum ama belki de bir daha öyle yaşayamayacağım için kendime sinirleniyorum. Kendimi yedim bitirdim... gerçekten şuan keşkelerle ve pişmanlıklarla yaşıyorum ve zamanım geçiyor. İyi değilim sanırım..
Biliyorum uzun bir yazı oldu ve bir dhci uzun yazıları sevmez ama buraya kadar okuduysanız bir şeyler söylerseniz mutlu olurum.. teşekkürlerr
Yani buradan gelecek cevapları bilmiyor musun monşer?
İpler bizim elimizde değil ki, senin elinde
Yapılcak tek bir şey var, bunu sen de biliyorsun
Peki ya ne diye soruyorsun...
Teselli edil diye mi¿
Olmaz böyle şey
colonelfranksladeC
kullanıcısına yanıt
Bilmiyorum hocam. İçimi dökmeye ihtiyacım var sanırım belki de ondan.
Vücut geliştirmeye devam et meslek edin , ne bileyim insta sayfası aç vücut geliştirme ile, herşey eğitim değil üniversite bitirenleri görüyoruz
Siz ne sanıyosunuz başarılı, tepede olan insanlar hiç mi zorluklarla karşılaşmadı? Hiç mi kafaları atmadı?
Arkadaş'ta toparlar eminim, eskiden iyi bir hayatı varmış üstelik.
derdini seveyim butonu yok mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kancaaa
Bilmiyorum hocam. İçimi dökmeye ihtiyacım var sanırım belki de ondan.
özet geçsene bilader zebani var kimi
malesef foruma iç dökmek işe yaramıyor
hocam ben sıkıntılı hicbir sey gormedim yazdiklarinizda.ben de 2 sene mezuna kaldim ama simdiki bolumume gidecegime yine mezuna kalirdim.1.5 senedir kiz arkadasin yokmus,benim 23 senedir yok.sen galiba kendi kendine sorun yaratiyorsun.herseyi gulluk gulistanlik bekleme.asosyal ol ne olacak.disarda bir suru mallarla takilmaktansa yalniz takil
OHHHHHHH İYİ OLMUŞ RAHATLADIM UMARIM DAHA KÖTÜ OLURSUN OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
burada 20 yıldır sevgilisi olmayan onlarca insan varken 1.5 yıldır sevgilim olmadı diye yakınmanız hoş oluyor mu
İstediğin bölümü kazanmaya bak. Bu sene de istediğin başarıyı yakalayamazsan kendini iyice başarısız birisi olarak tanımlayıp daha da kötü hale gelirsin.
Vücudu üniversitede yine yaparsın. Ama sınavı kaybedersen ve 4.yıla enerjin de olmazsa tüm hayatın başka bir yöne evrilir.
Kız konusuna bir yorumum yok. Kelin ilacı olsa başına sürermiş.
quote:
Orijinalden alıntı: colonelfrankslade
Ay ezberlemişsiniz bi doğal seçilim
Ne alakası var konuyla
Ay AYOLLL şekerimM
Aynı sayılırız ben de geçen sene 12 ydim bu sene mezuna kaldım aylardır kitap yüzü açmadım daha. Hedefler büyük ama icraat yok bütün gün evde dizi izliyorum :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme