Şimdi Ara

Artık Hayatımı düzene soktum derken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski konularımı bilenler bilir ve 10 yıl önce geleceğe dair hayaller postu vardı o posta yazdıklarım ;

- iyi bir iş bulunup hayatı standartlara göre düze sokmak

- oturulabilecek orta dereced ev almak

- seni masrafa sokmıcak en fazla 3 yaşında içinin sindiği araba almak

- hayatını idame ettirebilecek birikimi yapmak

- hayatını sonsuza dek birleştirebilecek kafa dengi yanına yaraşır birini bulmak

sonuncusu hariç hepsini başardım fakat bu seferde ciddi bir hastalık nüksetti derdi veren dermanını da verir ama çok acılar çekiyorum ve kemoterapi almaktan korkuyorum sizlere bunca yıl üstüne hem sevincimi hemde hüznümü paylaşmak istedim dualarınızı ve dileklerinizi eksik etmeyin artık tek çarem tedaviler ve dualar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rabbim şafi sıfatıyla şifasını versin insAllah hocam çok geçmiş olsun moralini bozma çözümü olmayan bir şey değil sonuçta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayatta asla kazan-kazan yok. Öyle bir sistem kurulmuş ki hileli kumar oyunları gibi asla kazanamıyorsun mutlaka kaybediyorsun.

Umarım iyileşirsiniz

• Hocam cidden çok üzüldüm Allah acil şifalar versin dikkat et kendine

• Hastalık bütün planları bozar, diğer isteklerini rafa kaldırır

• Gardaş geçmiş olsun Allah şifa versin son hedefin hiç gerçekçi değil onu unut derim bu toplumda sağlıklı iliski belki 200de 1 falandır o da herkese denk gelmez sen sağlığına bak diger hedeflerini başardığın için seni tebrik ederim insallah iyileseceksin ve gelip buraya yazacaksın hedeflerimi daha da iyi noktalara tasidim vs vs

Son hedefe kusura bakma gerçekçi olmak zorundayim cok zor yani en Gülen eğlenen tipler bile evde ana avrat kufurlu kavga ediyor bizzat goruyorum biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok geçmiş olsun hocam cok nadir yorum yazarım ama bu forumda senelerdir takılırım. hayat tam bir mücadele insan sağlığının gittiğini iş işten geçince anlıyor maalesef. acil şifalar diliyorum. hastalığınızda en önemli şeylerden biri de moral. mental sağlığınıza iyi gelmeyen insanları katiyen yanınızda barındırmayın olumlu düşünün olumlu olsun inşAllah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnanmanız çok önemli İyileşeceğinize, herşeyin yoluna gireceğine tereddütsüz inanın Plesebo etkisi en güçlü ilaçtır İyileşmenizi temenni ediyorum
    Ben iyileşeceğinize inanıyorum.

• Büyük geçmiş olsun hocam. İnşallah tez zamanda atlatırsınız ve bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz. Artık eskisi gibi değil çok daha modern ve farklı tedavi yöntemleri çıktı ve uygulanıyor ülkemizde de. En büyük yardımcınız asla inancınızı kaybetmemek. Moral ve pisikoloji çok önemli iyileşme sürecinde. Ayrıca son maddenin de çok acelesi yok Allah ömür ve şifa versin gerisi oluyor bir şekilde. Tekrardan büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GeceninGizemi kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam beterin beteri vardır.

• Rabbim şifa versin hocam

• acil şifalar hocam olumlu düşün olumlu olsun umarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.