Şimdi Ara

Pc yi sattım hayatım düzene girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dışarı çıkmak bile gelmiyordu içimden sabah kalkar kalkmaz power tuşuna basardım.
    Ailem ile yemek bile yemez pc başında yerdim.
    İşe girip çalışmak gelmezdi içimden....
    Ne gecem belliydi ne gündüzüm
    Daha yazılacak çok şey var...
    Geçenlerde 1 hafta elektrik kesildi. Kitap okumaya başladım. Arkadaşlar ile dışarı çıkmak istedim. Sabah ailem ile kahvaltı ettim. Spor yapmaya başladım. Uzun süre pc başında durmak bel ve omurlara ciddi hasar veriyor. Zaten oyun oynamakta bir süre sonra zevk vermiyor. İnsan başka şeyler arıyor. Şu an hayattan zevk almaya başladım. Facebook,twitter zaten boş bir dünya gerekli olduğu zaman mobil olarak giriyorum. Geçmîşte comodo64 atari playstation gibi şeyler ile büyüdüm. Keşke almalardı. Bu saatten sonra oyun için pc toplamak falan çok saçma geliyor. Yaşı 21 civarı olmamış kişiler acilen bu durumdan kurtulsun. Mobilim yazım hataları için özür dilerim. Varsa sizlerinde fikrini almak isterîm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşadığın yer neresi hocam 1 hafta nasıl elektrik yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

Yaşadığın yer neresi hocam 1 hafta nasıl elektrik yoktu

+1 ?
  • Antalya ıhlamur mah çokta iyi oldu. Küçük bir mahalllede tada bizim apartman diyeyim. Arıza nedeniyle :)

• Aradaki bağı biraz kopardıktan,sonra gerçekten çok iyi geliyor. Geçenlerde bir arkadaşımın tek bir oyuna harcadığı zamanı görünce....
    Şok oldum. Tam 220 gün ve bu tek bir oyun :( insan hayatında kaç sene dolu dolu yaşıyor zaten ?

• Oyun oynamak hobidir, tadında durduğu sürece zararı dokunmaz eğlendirir. Sanki oyun oynayanları eleştirip yermişsin gibi olmuş mesajda, dozunu bilenle bilmeyen bir olmaz. Pc asosyallik aracı da değildir senin adına sevindim ama fikirlerine katılmadım.

• KmKz_Lito K kullanıcısına yanıt
    Dostum haklısın. Ama bağımlılık yaptığı bir gerçektir. Geçen sana babama telefon aldım. Dokunmatik vs adam şimdi elinden bırakamıyor ona bile pişmanım sadece oyun anlamında söylemedim. Hayatı sanal alemde yaşamak ta bu dahildir. Genel anlamda bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben laptopu kırmıştım , yaklaşık 10 dakika yumrukladım , tekmeledim ,

ellerim kan içinde kalmıştı

sonra 2 ay bilgisayarsız geçirmek durumunda kaldım , yazdıklarına katılıyorum

dengeyi kurmak çok önemli
  • Csb değilse ne olayım

• Benimde yaş 21 bende artık bilgisayar oyunlarından zevk almıyorum bilgisayarı açtığımda forum ve faceye bakıyorum sonra sıkılıyor insan.Bilgisayar mühendisliği okuyorum onunla ilgili şeylere bakıyorum.
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    En güzelini yapıyorsun. Şimdiki oyunlar zaten insanları eğlendirmek için değil strese sokmak için tasarlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absence In Entity -- 9 Haziran 2016; 10:07:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Dostum haklısın. Ama bağımlılık yaptığı bir gerçektir. Geçen sana babama telefon aldım. Dokunmatik vs adam şimdi elinden bırakamıyor ona bile pişmanım sadece oyun anlamında söylemedim. Hayatı sanal alemde yaşamak ta bu dahildir. Genel anlamda bak

2.5 yıldır bilgisayarım yok, geçen yıl eve hırsız girdi tableti götürdü. PS3 ve telefon takılıyorum aslında senin dile getirdiğin hayata yakın. Yinede zevk alıyorum ya modası geçmiş PS3 te falan vakit geçirmek güzel. Eşlik edecek arkadaşın varsa tabi.

Bu arada ailemizden yetişkinlerin durumu çok ayrı onlar bu sosyal medya dünyasına uzak olduğu için kendini kaptırıp yardırıyorlar. Gittiği yeri millete etiket etme, koyduğu fotoyu beğendirme vesaire ince bir şov dünyası orası. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KmKz_Lito -- 9 Haziran 2016; 10:31:32 >

• Zenfone 5 mi aldın?
  • Çok lükste gözüm yok.
    BUNU ALDIM
  • Yeni troll ho

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.