Şimdi Ara

Hayatımı sona erdirecem,yokolup gitmek istiyorum. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
6.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8 küsür yıl dota oynadım.

Övünmek gibi olmasın da iyi oynardım,5-6 saat oynadığım günleri biliyorum.

Geçen sene tıp okuyan ev arkadaşım deli gibi lol oynuyordu. Lol de dotaya çok benziyor.

Bir de (abazanın derdine bak yine kız diyor diyenleri duyar gibiyim) kızlar çok oynuyor lolü. Lol oynayıp kız düşürülür he :D. Dota oynayan sadece bir tane kız tanımıştım nickiyle TaKaR__ olması lazımdı. O da tuhaf bir kızdı. Gerçi oyun oynayan kız açık ve net Harun abidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Hayat cok monoton :((

Kapitalist duzen :(((

Insomnia var bende knk hani fight club hastaligi ;))

Felsefe falan cok iyi :))

Ateistim ;)"

Gec yasanan bir ergenlik bunalimi.Zamanla gecer.

• quote:

Orijinalden alıntı: whocares35

Yapay mutluluk bunlar. Uyuşturucu gibi işte.Ha kokain çekmişim ha bu ilacı içmişim bir fark yok bence.

Hayır kokain senin beyin aktivitelerini hızlandırır ve geçici mutluluk sağlar, tedavi edici özelliği yoktur aksine düzensiz kullanım bağımlı yapar ve seni yıpratır. Bunlar ise beyinde var olanı sorunu yani nörotransmitterler ile serotoninin iletminde yaşanan problemi düzenli kullanımda tedavi eder ve duygu durum dalgalanmaları ve depresif düşünceler zamanla son bulur. Çok farklı şeyler kısacası..
  • Karakterin aşırı zayıf... Felsefi düşüncen yok gibi geldi. Biraz düşünerek insanın doğasını öğrenmeni tavsiye ederim. Psikolojik sorunlar insanın evrimimin heleki yerleşik düzene sonrasında Kapitalist düzene geçmesiyle İnsanın Doğadan kopup yeni ortamına alışmasi nedeniyle yaşadığı uyum sorunundan başka birşey değil.

Sınav, Stres, iş, Şehirde yaşam, insanın beyni hala bunlara alışacak kadar gelişemedi. Geçen hafta Teke Tek deki programı izlemeni tavsiye ederim.

Hayat amaçsız ve anlamsız. Herşeye kafayı takacağına kendini rahat bırak ve hayatın tadını çıkar. Ne istiyorsan onu oku, hangi meslek hoşuna gidiyorsa parasını düşünmeden onu yap. Sistemin kölesi olma kendinin sahibi ol.

• Gianosah G kullanıcısına yanıt
    Dedi Einstein.

Ne ergenliği arkadaş?

Sen baya yanlış gelmişsin.

Edit: Beni intihara teşvik etmenin cezasını biliyorsundur herhalde. Ss aldım. Bu arada sen öl de katkın bulunsun doğal seçilime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares35 -- 2 Nisan 2017; 18:9:8 >
  • Yanlış anlama yok usta.. ne alaka laflıoz:)

• Senin dediğin şeyleri yapmak için köyde yaşamak lazım. Ha diyince gidemiyor,yapamıyorum. Bana kalsa ben köy hayatı yaşamak isterim. Şimdi yine gelir biri der ki," la olum bu into wild izlemiş akü,ergenus la bune cevap yazmayın " türü şeyler der.

Güneş sistemi falan kurmaya kalksam ki kendim yapamam bunu, en az bir 20 bin tl gider gibi...

Kapitalizm iğrenç birşey. Henry Ford denen adamın ta..........

Kendi oğlu zaten kendisi yüzünden intihar etmiş. Ne beklersin ki? Şimdi ömür boyu vicdan azabı çekecek, yani vicdan varsa.

• evet Allah ın namaza ne ihtiyacı var diye ateisler genelde sorarlar.. Allah ın namaza ihtiyacı yoktur.. ruhun ihtiyacı vardır.. vücudun besin ihtiyacı gibi..

intihar etmeden önce hakkıyla bir inanmaya da şans verebilirsen çözümün burada olduğunu göreceksin.. açık ve net..
  • Belki diye diye bu hale geldik be hocam.

• UML kullanıcısına yanıt
    Bisiklet sürmeyi severim.Tam Freedom oluyorum sürerken. Özgürlüğü severim :)

Annemle geçenlerde kordona oturmuştuk.Bora demişti, senin bu huyunu seviyorum, kızları kafaya takmıyorsun gibi bir cümle söylemişti. (bilmiyor ki aslında kafaya taktığımı) ha sonra eklemişti ; -bisiklet süren kızları gördü, kızları göstererek- Bora dedi, işte böyle kızlarla takıl,basit olmasın. Kaliteli kızlarla takıl demişti. O daha çok sporla ilgilenen kızlarla konuşmamı istemişti bunu diyerek aslında.

Kafama yattı ama motor seviyorum ben. Daha çok...

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Okudum kardeşim. Öncelikle sakın aklından intiharı geçirme bu inanılmaz bencilce bir şey. Annenin babanın halini durumunu düşün sen öldükten sonra. Ölümü unut tavsiyeleri dinle.

1) Ev ortamın ve okul ortamından memnun değilsin. Yurda gidebilirsin ya da bir işte çalışıp 2-3 arkadaş kiraya çıkar daha iyi bir eve çıkabilirsin bu sorun çözülür.

2) hoca kafayı takmış olabilir dersten de kalabilirsin bu hayatın sonu değil. Rektöre dilekçe yaz yapabileceğin tek şey bu yada hocayı kenara çekip tatlı dille konuşabilirsin

3) kesinlikle spora git. Kickboks olur bodybuilding olur. İnanılmaz aurayı değiştiriyor. Seratonin hormonun salgılandıkça mutlu olacaksın

4) Dinleri araştır, inanç boyutuna yönel. Bir Tanrı kesin var bu reddedilemez ama dinlere de açık kapı bırak. Özellikle Kuranı okumanı tavsiye ederim.

6) okuldaki kuluplere yazıl. Gitar olur sosyal sorumluluk kulüpleri olur. Çevren genişler ve genişledikçe özendiğin o kafelerdeki kakara kikiri insanlardan olabilirsin. Gerçekten bir dostla sohbet sonrası insan rahatlıyor. Yüzüne bakılır adamsan da sevgilin olmaması işten bile değil.

5) İntiharmış ölümmüş BUNLARI KAFANDAN ÇIKAR. İnsanın sağlığı yerinde olsun hepsi hallolur. Bak burada binlerce tanımadığın dostun arkadaşın var derdini yaz çözüm buluruz.

Gencecik çocuksun değerini bil bu yılların. İnsanlar mezun olup iş hayatını görünce tekrar üniv yıllarını özler ve bi daha sahip olamaz. Öyle çabuk geçecek ki seneler ulan ne ergenmişim diyeceksin. Bir de İzmir de okuyorum diyorsun. Alırım valla ayağımın altına :)

Neyse benim yorumlamam budur.

Senin gibi insanları görmek güzel. Teşekkür ederim zaman ayırıp,ilgilenip,yazdığın için.

Mobilden giriyorum, 7 küsür sayfa olmuş. Sadece 4-5 kişinin YAZISINI kâle aldım. Çünkü tavsiye almak için konu açtım. Adamlar benle sidik yarışı yapıyor resmen. Bana ne abi ben size neyi kanıtlayacam? Niye kendimi ispatlamaya çalışayım? Münakaşa yapıyoruz da benim mi haberim yok?

Sağolsun bazı arkadaşlar da özel den mesaj attılar. Herkese teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: whocares35

Belki diye diye bu hale geldik be hocam.

Ne hale geldik lan bi hale gelmedik adamı delirtme yaşa
  • Öl veya ölme bizene. Sen yaşamayı istemedikten sonra seni zorla yaşatacak değiller. Ateist diyorsun kendine, korkacak bir şey de yok o zaman senin için. Ömrün boyunca iki kuruş için hayatını tüketip acı çekeceğine yok oluşun rahatlığına bırakmak bana daha cazip geliyor.

• Benzer duygular içerisindeyiz

Mutluluğum çok dengesiz. Bir gün iyiyken bir gün kötüyüm. Sebepsiz.

Belki ileride mutlu olurum diye yaşıyorum. Hayaller, hedefler de var tabi. Artık kafama yıldırım mı düşer bilemem

Boş gelecek ama, bence pes etmeyin.

..

Yaşamak için tanrıya ihtiyacın olmadığını kanıtlamak için yaşa. Mutlu olmak için kandırılman gerekmediğini kanıtlamak için yaşa.

Yukarıdaki beyin imzasını yapıştırıyorum.

"Hayata inanmasam, sevdiğim kadına sırt çevirsem, dünyanın gidişine inancım kalmasa, hatta tam tersine, her şeyin karmakarışık, uğursuz, belki de şeytanca bir kaos olduğuna iman etsem, insanların hayal kırıklığından uğradığı bütün korkulara tutulsam gene de yaşamayı isteyeceğim, hayat kadehini ağzıma götürünce bitirene kadar bırakmayacağım!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 2 Nisan 2017; 20:1:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mutlu olmak zorunda mısın ?
  • Acı Çekmek mi istersin yoksa Acıyı hali hazırda çektim yeter bunu seçmen lazım.

Hangi üni bilmiyorum ama geri gelmeyecek günlerden bahsediyorsun.

Bu tür şeylerin çözümü malesef %10 kadınlar %90 başka şeylerdir.

Başka Şeyler;

-Amerikan Futbolu oyna.

-PS oynamayı bırak batak oyna.

-Yürü ve kendinle konuş.

-Gelecek Planlarını gözden geçir.

-Elinde olan pozitif özellikleri görmeye başla.

-Balık besle.(Kendi sorumluluğundan başka birşeyin sorumluluğunu almak zorunda kal)

-Aileler iyidir.(10 yıl sonra yanında olmayacaklar malesef onlara göre karar verme.)

-İhtiyacın olmasada git biyerde garsonluk yap 1 ay yeterli.

-sevişebileceğin eğil arkadaş olabileceğin kadınlarla görüş.(Herzaman daha fazla kArdasın.)

O günden bu güne yaklaşık 6 ayda umarım bişeylerin değişmiştir ama kardeş bu günleri özlemek için bişeyler yap...!

• Ben de madde madde cevap yazacağım.

1-Öğretmeni ve düşüncelerini boşver. Sana takmış takmamış saplamış çıkartmış önemli değil. Madem "bilmiyorum" bir cevap, her sorusuna bilmiyorum de. Geçenlerde sokakta bir çocuğa rastladık, o da herkese dalmak istiyordu. Oturttuk konuştuk anlattık bu yöntem yanlış sabrın sonu selamettir diye. Sen de böyle düşün. Çok takılıyorsun, takılma.
    2-60 kişilik sınıfı boşver, diğer bölümlere yönel. Ortak ders vs. kovala. En olmadı git insanlarla tanışacak yöntemler ara. Langırt bile var ise seni nerelere götürecek tahmin bile edemezsin. Sosyal ol, üniversiteden sonra bir daha öyle bir ortam olmayacak ve sosyalleşemeyeceksin oradaki gibi. ( tecrübeyle sabit. )
    3-Toplum içinde yaşamak zordur, bence kalıpların var ve bunları aşamadığın için anlaşamadığını düşünüyorsun. Beğenmiyorsan ev ara, evdeki elemanlar iyiyse sorunu konuşarak çözmeye çalış.
    4-Vizeler finaller sadece sana dert değil, herkese dert. Devamsızlık da yine kendi sorunun. Yapmazsan geçersin. Ki yine sosyalleşmek için iyi bir fırsat. İnsanlarla tanış birlikte ders çalışın vs.
    5-Evet herkes mutlu gibi görünür mutsuza, bana da öyle şuan. Senin + yönün, bana kimsenin yakışıklısın dememesi. Varsa bir potansiyel, kullan. Çekinmen için sebep yok, onlar da insan evladı.
    6-Ne ara intihara geldin, onu anlamadım. Yolda otobüs korna çalsa intihar edecekmiş gibi halin var. Ergenler gibi alınganlık yapma. İzmirdesin az kullan.
    7-Monotonluktan bahsetmişsin. Şuan tek yaptığım ev-iş. 3. opsiyonum yok, arkadaşım yok ama senin gibi düşünmüyorum. Kapitalist sistem böyle ise, değiştirmeyeceğin bir şey ise ayak uyduracaksın. Ölmek istiyorsan öl zaten, dünyada çok insan var. 1 tane 1 tanedir. Geceleri uyuyamıyorsan, bunu avantaja çevir. Kitap oku ders çalış hiç biri içinden gelmiyorsa oyun film birşey yap. Genel kültürünü arttır, sohbetin ilgi çekici olsun. Milletle 1 kez bile oturduğunda muhabbet edemiyorsan, senin ayıbın.

Cevaplar sert görünebilir ama ihtiyacın var gibi.

• Gülümsettin.

Smile....

• Üstteki arkadaşı pek tiye almıyorum.

Size teşekkür ederim. Küçüklükten beri adam gibi inanamadım zaten. Doğuştan materyalistlik gelişmiş bende. Herşeye somut bakıyorum.

Kolumda da never back down-look back dövmesi var. Boş gelmedi merak etme. Depresyonun en dibindeyken, her aynaya baktığımda kendimi toparlayayım diye yazdırmıştım bir ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: armanac05

mutlu olmak zorunda mısın ?

Güzel bir bakış açısı aslında...

Ama mutluluk olmadan yaşanmıyor be usta.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.