Şimdi Ara

Hayatımı sona erdirecem,yokolup gitmek istiyorum. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
6.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o bilinmez . daha bunlar için çok gençsin
  • whocares35 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar az şeyin farkındasın halbuki , ne kadar çok şey bildiğini sanarken.

"Az bilim insanı ateist yapar ama derinlemesine bilim yapmak Allah'a inanmanı Sağlar"
    Francis Bacon
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Rize'li olduğun apaçık belli.

Ben her şeyi biliyorum demedim ki zaten arkadaşım. Kendi inandığım şeyler var, inandığım derken kafamda bulduğum kendi cevaplarım var.

Allahın olmadığı zaten bariz belli. Ben bir tanrı olsun derdindeyim, keşke olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armanac05 A kullanıcısına yanıt
    Melankolik biri değilimdir ama atılan yorumlar beni bana zorluyor sanki...

Herkes ölecek yaşta moruk.

• quote:

Orijinalden alıntı: whocares35

Nietzsche'nin bir lafı vardır.

"Ümit, işkenceyi uzatır" diye.

+1
    Plaka no sun'dan engin bir keşif yapmış olman neyi değiştirir ?

Gözünle göremediğin birşeyin varlığını nasıl sadece kendi duyguların ile inkar edebiliyorsun ? Bütün dünyanın senin mantığına uyması lazım o zaman , ama senın gorüşünün aksine var olduğunun kanıtı her gözünü çevirdiğin yerde bariz görülüyor
  • Ben buna insanın kendi kendini bug'a sokması diyorum kardeşim. Çok fazla düşünerek kendi kendini bug'a sokmuşun. malesef insan beyni Varoluş, sonsuzluk, yaratılış gibi ötesel kavramları anlayamıyor. En sonunda Mehmet Pişkin vakası ortaya çıkıyor. Ben kimim ki? Amacım ne ? Neden yaşıyorum ? soruları ardına her şey anlamını yitirmeye başlıyor. En ufak bir eylemden tut en büyüğüne kadar her şey sıkıcı ve boş gelmeye başlıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorsunuz ve en nihayetinde sistemi kapatmaktan(intihar) başka sonuç kalmıyor. Evet bug'a giriyoruz.

Mesela ben ateist birisi değilim ancak sonsuzluk kavramını düşününce derin bir korku oluşuyor içimde. Düşünsenize binler, milyonlar, milyarlarca yıl geçecek hiç bitmeyecek...
    Veya yaratılışta öyle. İster bir kişi ateist olsun ister batıl dinlere inanan birisi. Soru hep aynı kapıya çıkıyor aslında; Varoluş big bang ile başladı ise big bang nasıl oluştu? big bang'den önce ne vardı ? ya da Tanrı bizi yarattıysa tanrıyı kim yarattı( tövbe tövbe töbeeeeeeeeeeee :P )

Neyse demem odur ki şu bug'dan bir kurtul ve Şu kız yapma mevzusunu çok büyütmeyin. Çabalamayınca bir şey olmuyor. Mesela bende durum böyle. Yalnızlık o kadar rahat geliyor ki umrumda değil :D . Ama yavaştan harekete geçeceğim. Şunu unutmaki onlarda senin benim gibi normal sıradan birer insan. Denemeden hiçbir şey beklememek lazım. Depresif, içine kapanık, ürkek, utangaç, sözüm ona beta erkeği olmayı bırakmak lazım. mesela kendinize şöyle bir kural koyabilirsiniz, bir kız gördünüz bir sürü düşünceye daldınız vs vs. Tam o an düşünün gerçekte kendiniz olsanız ne yapardınız mesela ? İşte tam o an kendinizin yapacağı hareketin zıttını yapın. MEsela gerçekte başınızı eğip utangaç bakışlarla geçer gider miydiniz ? Dik dik bakın ! Veya kafe de çay,kahve alırken yolunuz mükemmel güzel bir kızla mı kesişti ? Gerçekte ne yapardınız ? Hemen kahvemi alıpta geçip gideyim utancına mı sürüklenirdiniz ? pekala işte tam da o an kendinizin yapacağı hareketin tam tersini yapın. Çünkü bugüne kadar o kişi size hep kaybettirdi. Bir şey söyleyin, dünyanın en saçma lafı da olsa bir muhabbet başlatın. İnanın bana kaybedeceğiniz hiçbir şey yok. Bu söyleyebileceklerimin en basiti. Asla zayıf bir kişilik olmayın. Hayat size hep ekşi limonlar sunuyorsa siz de tekila ve tuz isteyin, onunla ta*ak geçercesine... Ayrıca o kafelerde gördüğümüz 30 IQ ortalamalı Berkecanlı, Pelinsulu grupların canı cehenneme. Günde 3 öğün Grande Ekstra shotlı fat karamel macchiato ile beslenen bu tipleri iplemene bile şaşırdım :D. Elbette düzgünleri de vardır ancak yarısı senin bilgi seviyende bile değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiels -- 3 Nisan 2017; 17:19:10 >

• quote:

Nietzsche'nin bir lafı vardır.

"Ümit, işkenceyi uzatır" diye.

oha böyle laf mı olur

bende işe başlayacam 2 sene çalışırım ve hala 98 mazda 626 alamazsam intihar etmeyi düşünüyorum.

• YA-KU-ZA kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyon değişik?

Lafın neresini beğenmedin?

Adamın her lafı 10 numara,5 yıldız.

• quote:

Sen ne diyon değişik?

Lafın neresini beğenmedin?

Adamın her lafı 10 numara,5 yıldız.

beğendim onu söylüyorum
  • YA-KU-ZA kullanıcısına yanıt
    Pardon moruk.

Gerek depresyonun verdiği etkiyle,gerek uykusuzluğun verdiği sinirlilikle bazı şeyleri yanlış anlıyorum. Çoğu zaman olduğum şeyleri yanlış okuyor,yorumluyorum.

• Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Allah telepati yoluyla bizle konuşuyor da benim mi haberim yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: undomiels

Ben buna insanın kendi kendini bug'a sokması diyorum kardeşim. Çok fazla düşünerek kendi kendini bug'a sokmuşun. malesef insan beyni Varoluş, sonsuzluk, yaratılış gibi ötesel kavramları anlayamıyor. En sonunda Mehmet Pişkin vakası ortaya çıkıyor. Ben kimim ki? Amacım ne ? Neden yaşıyorum ? soruları ardına her şey anlamını yitirmeye başlıyor. En ufak bir eylemden tut en büyüğüne kadar her şey sıkıcı ve boş gelmeye başlıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorsunuz ve en nihayetinde sistemi kapatmaktan(intihar) başka sonuç kalmıyor. Evet bug'a giriyoruz.

Mesela ben ateist birisi değilim ancak sonsuzluk kavramını düşününce derin bir korku oluşuyor içimde. Düşünsenize binler, milyonlar, milyarlarca yıl geçecek hiç bitmeyecek...
    Veya yaratılışta öyle. İster bir kişi ateist olsun ister batıl dinlere inanan birisi. Soru hep aynı kapıya çıkıyor aslında; Varoluş big bang ile başladı ise big bang nasıl oluştu? big bang'den önce ne vardı ? ya da Tanrı bizi yarattıysa tanrıyı kim yarattı( tövbe tövbe töbeeeeeeeeeeee :P )

Neyse demem odur ki şu bug'dan bir kurtul ve Şu kız yapma mevzusunu çok büyütmeyin. Çabalamayınca bir şey olmuyor. Mesela bende durum böyle. Yalnızlık o kadar rahat geliyor ki umrumda değil :D . Ama yavaştan harekete geçeceğim. Şunu unutmaki onlarda senin benim gibi normal sıradan birer insan. Denemeden hiçbir şey beklememek lazım. Depresif, içine kapanık, ürkek, utangaç, sözüm ona beta erkeği olmayı bırakmak lazım. mesela kendinize şöyle bir kural koyabilirsiniz, bir kız gördünüz bir sürü düşünceye daldınız vs vs. Tam o an düşünün gerçekte kendiniz olsanız ne yapardınız mesela ? İşte tam o an kendinizin yapacağı hareketin zıttını yapın. MEsela gerçekte başınızı eğip utangaç bakışlarla geçer gider miydiniz ? Dik dik bakın ! Veya kafe de çay,kahve alırken yolunuz mükemmel güzel bir kızla mı kesişti ? Gerçekte ne yapardınız ? Hemen kahvemi alıpta geçip gideyim utancına mı sürüklenirdiniz ? pekala işte tam da o an kendinizin yapacağı hareketin tam tersini yapın. Çünkü bugüne kadar o kişi size hep kaybettirdi. Bir şey söyleyin, dünyanın en saçma lafı da olsa bir muhabbet başlatın. İnanın bana kaybedeceğiniz hiçbir şey yok. Bu söyleyebileceklerimin en basiti. Asla zayıf bir kişilik olmayın. Hayat size hep ekşi limonlar sunuyorsa siz de tekila ve tuz isteyin, onunla ta*ak geçercesine... Ayrıca o kafelerde gördüğümüz 30 IQ ortalamalı Berkecanlı, Pelinsulu grupların canı cehenneme. Günde 3 öğün Grande Ekstra shotlı fat karamel macchiato ile beslenen bu tipleri iplemene bile şaşırdım :D. Elbette düzgünleri de vardır ancak yarısı senin bilgi seviyende bile değildir.

Vay be, güzel yazmışsın. Bazı yanlış yorumların var onları es geçiyorum.

Kafelerdeki pelinsu,eceleri veya ne bileyim berkecanları kafaya takmadım. Biraz öyle gözükmüş yazdıklarımdan haklısın. Aslında dedim ki,sadece onlar gibi gülüp rahatça eğlenmek,hayatı düşünmemek istiyorum dedim. El bebek,gül bebek yaşıyorlar hayatı. Sanki yarın yokmuş gibi. Şunu biliyorum ki adamlar şuan benim düşündüğüm şeyleri hiç sorgulamamış,hiç düşünmemiştir bile. Haberleri bile yoktur.

• Uçamazsan koş,koşamazsan yürü,yürüyemezsen, sürün.

Ama ne yaparsan yap ilerlemek zorundasın.

Borakurtman....

Kendime geldim arkadaşlar, toparlıyorum yavaştan. Mesaj atan(olumlu şekilde) herkese teşekkürler.

Olamaz beni blokladı ben de hayatımı sona erdirmek istemeliyim hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hemen hemen aynı durumdayım senelerdir.

O kadar zor ki bu durumda birşeyler yapmak, içinde olmayan anlayamaz.

Fakat umut etmek işkenceyi uzattığı kadar insanıda yaşamda tutan şeydir.

Yaşamak için mutlu olman gerekmiyor.

Etrafında gülücük saçan insanların çoğu yalan, çoğu rol kesiyor.

Gerçek mutlu olanlarda hergün tv izleyip salak salak dedikodu yapan insanlar.

Öyle mi olmak istiyorsun?

İstemediğini biliyorum çünkü bir defa sorgulamaya başlayınca sonu yok bu işin.

Ama bununda bir önemi yok.

Aslında baktığın zaman hiçbirimizin, hiçbir şeyin önemi yok.

Silik bir tip olabilirsin, arkadaş çevrende popüler olmaya bilirsin, çok boş konuşmayı sevmiyor olabilirsin.

Ama bu dünyadasın ve yaşıyorsun.

Ve bu bir kere olacak birşey, zaten başlı başına yaşamak için bir sebep.

Uzun vadede bu fikri aşıla kendine ve bu dünyaya nasıl bir iz bırakmak istediğini düşün.

İntihar edenler unutulur gider, sadece ailesi ömür boyu ızdırap çeker.

Bunu ailene yapmaya hakkın yok, kendini ailene açamıyorda olabilirsin, bunun da bir önemi yok.

Sen bir bireysin, o sınıftaki hocana rağmen bir bireysin.

Ömür boyu ezilmişliğini, ezerek çıkarmaya çalışan, asıl ezikler için kendini bu kadar yıpratma.

Hepimizin var böyle dangalak hocaları.

Senin hayatında ne kadar yeri var ki onun?

Hayatına dahil edeceğin şeylere sen karar verirsin.

Hocan kim ki?

Ne kadar süre daha göreceksin?

Lisedeyken nefret ettiğim hocalar vardı.

Ne oldu peki.

Mezun olduktan sonra bir kere bile gitmedim, görmedim.

Üniversitesi de aynı şekilde oluyor, olacak.

Hayat devam ederken dış etmenleri eğip bükmen sana bağlı.

Bende pesimistimdir.

Gerek çocukluğum, gerekse dünyaya bakış açımdan ötürü.

Senin düşündüklerini de düşündüm.

Halen düşünüyorum.

Ama hayat benim hayatım.

Kısa vade de sosyalleşmeye çalış.

Birkaç yeni insan tanımaya çalış.

Kafa dengi olanlar çıkacaktır.

Sabret karşına bir kız çıkacak.

Ama ondan da çok umutlanma.

Büyük ihtimal psikolojik olarak iyi durumda olmayacak ve bok çuvalı gibi bırakacak seni.

Neyse toparlamak gerekirse.

Kısa ve uzun vadeli planlar yap.

Bunlar somut olmak zorunda değil.

Hayatta olduğumuz için şanslıyız bunu unutma.

Karamsarlığı kabullen ve yaşamaya devam et.

Çünkü hiçbir zaman o toz pembeliğe ulaşamayacağız.

Gerçeklerin yükü ağırdır ve onları taşımak, en güzel iştir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: undomiels

Ben buna insanın kendi kendini bug'a sokması diyorum kardeşim. Çok fazla düşünerek kendi kendini bug'a sokmuşun. malesef insan beyni Varoluş, sonsuzluk, yaratılış gibi ötesel kavramları anlayamıyor. En sonunda Mehmet Pişkin vakası ortaya çıkıyor. Ben kimim ki? Amacım ne ? Neden yaşıyorum ? soruları ardına her şey anlamını yitirmeye başlıyor. En ufak bir eylemden tut en büyüğüne kadar her şey sıkıcı ve boş gelmeye başlıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorsunuz ve en nihayetinde sistemi kapatmaktan(intihar) başka sonuç kalmıyor. Evet bug'a giriyoruz.

Vay be, güzel yazmışsın. Bazı yanlış yorumların var onları es geçiyorum.

Kafelerdeki pelinsu,eceleri veya ne bileyim berkecanları kafaya takmadım. Biraz öyle gözükmüş yazdıklarımdan haklısın. Aslında dedim ki,sadece onlar gibi gülüp rahatça eğlenmek,hayatı düşünmemek istiyorum dedim. El bebek,gül bebek yaşıyorlar hayatı. Sanki yarın yokmuş gibi. Şunu biliyorum ki adamlar şuan benim düşündüğüm şeyleri hiç sorgulamamış,hiç düşünmemiştir bile. Haberleri bile yoktur.

Sana canı gönülden cevap vereyim derken saçmalamış olabilirim.:D
    Ama ne demek istediğimin farkına varmışın. Kendin en değerli olansın, başrol senin. Senaristte sensin. Geri kalan herkes yardımcı karakter.
    Neyse bunlar da böyle anılardı işte.
    Daha mutlu başlıklarda görüşmek üzere :P.

• undomiels kullanıcısına yanıt
    İçten yazdığının farkına vardım, o telepatiyi aldım. İyi insansın.

Denemeden olmaz falan dediğin yerler biraz tersime gitti o kadar, nedeni de hep deneyip sonu hüsran olması. Yani zaten uğraşıp olmayınca kafayı yiyorum. Mükemmeliyetçilik demeyelim de, beklentimin hayal kırıklığına uğraması desek daha doğru.

Betanın aksine tam bir alfa erkeğiyim ama yerine göre tabi.Arada kızlarla sohbet, komedi de yapmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares35 -- 4 Nisan 2017; 12:58:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Bende hemen hemen aynı durumdayım senelerdir.

O kadar zor ki bu durumda birşeyler yapmak, içinde olmayan anlayamaz.

Fakat umut etmek işkenceyi uzattığı kadar insanıda yaşamda tutan şeydir.

Yaşamak için mutlu olman gerekmiyor.

Etrafında gülücük saçan insanların çoğu yalan, çoğu rol kesiyor.

Gerçek mutlu olanlarda hergün tv izleyip salak salak dedikodu yapan insanlar.

Öyle mi olmak istiyorsun?

İstemediğini biliyorum çünkü bir defa sorgulamaya başlayınca sonu yok bu işin.

Ama bununda bir önemi yok.

Aslında baktığın zaman hiçbirimizin, hiçbir şeyin önemi yok.

Silik bir tip olabilirsin, arkadaş çevrende popüler olmaya bilirsin, çok boş konuşmayı sevmiyor olabilirsin.

Ama bu dünyadasın ve yaşıyorsun.

Ve bu bir kere olacak birşey, zaten başlı başına yaşamak için bir sebep.

Uzun vadede bu fikri aşıla kendine ve bu dünyaya nasıl bir iz bırakmak istediğini düşün.

İntihar edenler unutulur gider, sadece ailesi ömür boyu ızdırap çeker.

Bunu ailene yapmaya hakkın yok, kendini ailene açamıyorda olabilirsin, bunun da bir önemi yok.

Sen bir bireysin, o sınıftaki hocana rağmen bir bireysin.

Ömür boyu ezilmişliğini, ezerek çıkarmaya çalışan, asıl ezikler için kendini bu kadar yıpratma.

Hepimizin var böyle dangalak hocaları.

Senin hayatında ne kadar yeri var ki onun?

Hayatına dahil edeceğin şeylere sen karar verirsin.

Hocan kim ki?

Ne kadar süre daha göreceksin?

Lisedeyken nefret ettiğim hocalar vardı.

Ne oldu peki.

Mezun olduktan sonra bir kere bile gitmedim, görmedim.

Üniversitesi de aynı şekilde oluyor, olacak.

Hayat devam ederken dış etmenleri eğip bükmen sana bağlı.

Bende pesimistimdir.

Gerek çocukluğum, gerekse dünyaya bakış açımdan ötürü.

Senin düşündüklerini de düşündüm.

Halen düşünüyorum.

Ama hayat benim hayatım.

Kısa vade de sosyalleşmeye çalış.

Birkaç yeni insan tanımaya çalış.

Kafa dengi olanlar çıkacaktır.

Sabret karşına bir kız çıkacak.

Ama ondan da çok umutlanma.

Büyük ihtimal psikolojik olarak iyi durumda olmayacak ve bok çuvalı gibi bırakacak seni.

Neyse toparlamak gerekirse.

Kısa ve uzun vadeli planlar yap.

Bunlar somut olmak zorunda değil.

Hayatta olduğumuz için şanslıyız bunu unutma.

Karamsarlığı kabullen ve yaşamaya devam et.

Çünkü hiçbir zaman o toz pembeliğe ulaşamayacağız.

Gerçeklerin yükü ağırdır ve onları taşımak, en güzel iştir.

Gandalff'ın yanı sıra beni mutlu eden en iyi mesajlardan...

Daha da yazsanız daha çok okurdum. Hiç gözümde büyütmem yazıları.

Güzel şeylerden bahsetmişsiniz. Peşimist biri olmanıza rağmen :).

Sol tarafımda "never back down" , sağ tarafımda " you only live once " dövmesi var. Senelerdir onlarla yaşıyorum. Aynaya her baktığımda güzel oluyor, hatırlatıyorlar kendilerini. Bu kelimeleri hayat felsefem yapmaya çalışıyorum, önemli olan eyleme dökmek çünkü.

Kız arkadaş olayı zaten çok sıkıntı. Bir anda yarı yolda bırakıyorlar. Artık noluyorsa? 3.şahıslar mı devreye giriyor? Yakın arkadaşları kafasına mı giriyor? Aklına mı giriyorlar kızın? Anlamak güç. Zaten başkasının lafıyla hareket eden birisinden ne beklersin ki? Dediğiniz gibi bir anda bok çuvalı gibi bırakıyorlar bizzat yaşadım. Toparlaması baya zor oldu,hayatımın merkezi yaptığım,hayatıma renk getiren anlam kazandıran kişi bir anda terk ediyor sizi ve bunu atlatması zor oluyor.

Hoca zaten artık umrumda değil,canı cehenneme. Bugün sabah yine slayt sundum, hoca yine beğenmedi. Ulan imlâ hatası desen yok. Cümle eksikliği desen yok. Uzun da yazmadım slaytı,sıkmasın diye. Cümleleri kısa ve öz tuttuk bu sefer.Beğenmedim slaytını,puntoların(adam puntoya taktı kafayı, komedi resmen)çok küçük okuyamıyorum demeye başladı. Bahane bulacak illa. Yok abi adam beğenmiyor. Çift anadal yapan çocukla aynı yaptık slaytı belki onunki biraz daha iyidir(sidik yarışı yapmıyorum tabii ama hoca buna zorluyor) çocuğun slaytı öv öv bitiremedi, her hafta aynısını yapıyor ezberledim artık. Senaryo hep aynı. Diğer önde oturan arkadaş ders bitince yanıma gelip " gülmemek için kendimi zor tuttum,görmüşsündür belki. Adam hep aynı alış artık, slaytında bişey yok hâlâ birşey buluyorsa bil ki sana taktığı için " falan dedi. Yani hoca 40 küsür yaşında ama benim kalitem de biri olduğunu düşünmüyorum.Zaten adamda yaş kompleksli var her seferinde 21 yaşında olduğum için sen toysun daha diyip duruyor. Belki benim yaşadıklarım çok farklı şeyler? Belki ben erkenden hayata atıldım? Nerden bu önyargı? Zaten şöyle birşey duydum mezun olanlardan, sen istersen 100'lük,95'lik ödev yap, kağıt ver. O isterse boş kağıda 100 sana 50-60 verir dedi. Böyle sistemin anasını..... Akademisyenler de çok boş ego var. Alayı egoist.Ulan aldığın maaş maksimum 5 bin tl ( profesörleri saymıyorum) neyin egosu bu?

Ama hâlâ istiyorum bir tane sevgilim olsun. Bekliyorum o kızı. Ümit işkenceyi uzatır ama bir yandan da beynimi meşgul eder.Hani bir laf vardı. Önemli olan vardığın yer değil,gittiğin yoldur diye. Heh, aynen öyle! Belki de kızdan da sıkılacağım,kim bilebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares35 -- 4 Nisan 2017; 13:37:42 >

• İntihar edecek adam intihar edecem diye bu kadar laklak yapmaz.İntihar etmeyeceğini ikimizde biliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.