Şimdi Ara

Hayatımı sona erdirecem,yokolup gitmek istiyorum. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
6.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende son zamanlarda şöyle bir felaket olsa da topluca gebersek istiyorum. Hayat çok sıkıcı ne diye yaşıyorsak sanki. Kıyamet senaryoları canlandırıyorum işte şu süper volkan patlasada dünyanın sonu gelse, beklenen istanbul depremi olsa topluca gebersek ne güzel olurdu ama olmuyor :/
  • okula 1 yıl ara ver, harçsız pasaport hakkın da var zaten üniversite öğrencisi olduğun için, git al sonra da evs'e başvur uzun dönem programlardan biriyle defol git avrupaya uçak biletin, kalacak yerin, cep harçlığın vs. herşeyin zaten karşılanıyor zaten, git biraz kafanı dinle aklına yatan bir proje ile, döndükten sonra zaten hayata bakış açın değişir
  • o kadar uzun ki okuyamadım kusura bakma biri özetleyebilir mi bende uzun yazıyorumda bu kadar değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rogue One

Bende son zamanlarda şöyle bir felaket olsa da topluca gebersek istiyorum. Hayat çok sıkıcı ne diye yaşıyorsak sanki. Kıyamet senaryoları canlandırıyorum işte şu süper volkan patlasada dünyanın sonu gelse, beklenen istanbul depremi olsa topluca gebersek ne güzel olurdu ama olmuyor :/

Vallahi bana hatta bir çok kişiye böyle geldiği oluyor çünkü sosyal farklılıklar çok fazla ve ilerleyen yıllar bu sınıflar arası fark artıyo yaşam kalitesi farkı artıyo zengin daha çok zengin fakir daha çok fakir toplumun çoğu belli bir yaşam döngüsüne alıştırılıyor köle sistemi gibi artık dünya çekilmez hale geldi ne yapalım herkes ölümü bekliyor yakın veya uzak sadece zamanı oyalanacak şeylerle geçiriyor halbuki yarına garantimiz yok ama insanlar bugüne yarına haftaya plan yapıyor işte hayat

• whocares35 kullanıcısına yanıt
    Dostum sana cevap yazmışlar ama bir kerede ben yazayım; Uyuşturucu ilaçlar ile anti depresanlar tamamen farklı şeylerdir. Bu ilaçlar uyuşturucu, geçiştirici değil, tedavi edicidir. Örneğin hasta olduğunda aldığın ağrı kesici - ateş düşürücü, geçiştirici, semptom gidericidir tedavi etmez, anti biyotik ise tedavi eden ilaçtır. Anti depresanlarda böyle. Uyuşturucu etkisi olan ilaçları, sen yalvarsanda psikiyatrist yazmaz zaten. Sevdiklerini kaybeden, derin acılar yaşayanlara bile "acını yaşamalısın" diyip vermiyorlar. Sadece ileri derecede anksiyetede falan veriyorlar kısa süreliğine. (anti depresanlar etkisini gösterene kadar)
    Tekrar yav he he çok boş yapıyon :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse yokluğunu aramaz rahat ol.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    E tabii orası öyle, iki üç gün ağlarlar, sonra unutulur giderim...

Eğer eski sevgilim hâlâ değişmediyse huy ve karakter olarak beni asla unutamaz,yani vicdan azabı çeker. Unutmasa zaten aldatıp,terk etmezdi. Bende farkındayım ama öldüğümü duyunca baya bir üzülebilir.Çünkü en son çok ağır laflar ettim.Ne küfür ettim ne de aşağılayan,aşağılayıcı hakaret ettim. Hiçbirşey yapmadım.Ama çok kırıcı laflar ettim, mesajına hiçbirşey yazamadım ama onun anlayacağı dilden konuştum. Gerçekleri yüzüne vurdum. ki yazdıktan sonra direkt numarasını falan rehberiden sildim.Neyse yani bu mesajımdan kız için depresyondayım imajı çıkmasın.

Arkadaş çevrem büyük şok yaşar. Şaşırırlar çünkü. Dışarıya pek belli etmem.İçime atarım genelde.

Babam baya üzülür. En çok o üzülür gibime geliyor annemden sonra. Annanem zaten bypass ameliyatı geçirdi, ölümden döndü. Dedem ve dayım pek takmaz gibime geliyor. Büyükbabam anlar hâlimden az çok yanılmıyorsam.Babanemle iyi dertleşilir,telefonla arar. Hâlden anlar. Teyzem çok üzülür. Ama beni hep ergen olarak görüyor. Böyle yani diğerlerinin pek de bir önemi yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares35 -- 3 Nisan 2017; 10:41:42 >

bu dünya yiyip içip gezmek karı gızdan ibaret sananlar için ödül ve ceza.
  • Ne oldu bu gençlere, 2 günde bir intihar konuları açılıyor.
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Farklı bakış açıları iyidir tabii.Zaten konuyu açma amacım da o yöndeydi.

en ufak darda veda. “İmandır o cevher ki İlahi ne büyüktür. İmansız olan paslı yürek sinede yüktür!”
    sen bu hayatta eleştiriye katlamanıyosun birader yarın bir gün baba parası bitecek gerçek hayata nasıl yer alıcan sen ona kafa yor.
    Yav hadi kardeşim, tanımadan etmeden yorum yapma.

Git evet oyunu ver, haydi.

diğerleri tanıyosa sorun yok.
    Arkadaş, yardımcı olacaksanız yazın. Yoksa girmeyin şu konuya zorla sokan yok sizi. Dilimde tüy bitti.

Destek olacağına,köstek oluyorsunuz.

Bloklar, geçerim.

ok fare zehiri kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whocares35

quote:

Orijinalden alıntı: armanac05

mutlu olmak zorunda mısın ?

Güzel bir bakış açısı aslında...

Ama mutluluk olmadan yaşanmıyor be usta.

zamanında kızın birine fena aşıktım . yıllarca birlikte olduk . birgün beni aldattı . aylarca yıllarca ondan nefret ettim . öldürmeyi bile düşündüm . yıllarca süren mustuzluk . sonra birgün biri çıktı geldi . ondan kat kat daha güzel , ondan kat kat daha iyi , ondan kat kat daha zeki .
    mutluluğu aramakla bulamazsın . o senin karşına çıkar zaten . sen sadece yaşa
  • armanac05 A kullanıcısına yanıt
    Bir laf vardı da unuttum, neyse içimdekini yazayım ;

Bekliyoruz birşey olsun diye ama bir B*k olacağı yok gibi.

Akışına bıraktığım için bu durumdayım belkide.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.