Şimdi Ara

Hayatımın en berbat aşk acısı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevdiğim kızla sevgili değildik ama ona sevdiğimi onlarca kez söylemiştim ve bana hiç net bir cevap vermrmişti. Beraber oldukça çok vakit geçiriyorduk ama benim olmadığım ve sevgime karşılık vermediği için kavgalı olduğumuz zamanlarda başkasıyla takılıyordu ve o kişi League of Legends oynayan kitlenin çoğunun tanıdığı biri. O kadar zaman verdim ona belki bana karşı bir hisler ortaya çıkar diye, sürekli onunla vakit geçirdim. Ama bir gün artık bu kafama dank etti ve benim dışında takıldığı adamı aradım ve buldum. Onunla konuştum ve bana "Bizim onunla bir ilişkimiz var" diye cevap verdi. Sonra kıza gittim sordum, bana böyle dedi dedim. O da doğruladı ve itiraf etti ve 10 dakika sonra beni Facebook'tan sildi. Şimdi Allah onların belasını versin diyorum başka bir şey demiyorum. Kız şöhret için kalçası yerine durmayan biriymiş meğer. Allah belasını versin ikisinde. Umarım ayrılırlar pişman olur ve bana gelirde özür diler ve bende onun ağzına bıçarım. Tek istediğim bu. Allah belalarını versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lol oynayan kim kız nasıl şöhret oluyo annat hele

• o kadar sinirliyim ki bir çok kelimeyi yanlış yazmışım. Kusura bakmayın, elimden geldiğincd düzgün yazmaya ve kısa tutmaya çalıştım.

• Simone Simons kullanıcısına yanıt
    LoL değilde twitch.tv deki Baze.tv kanalını biliyorsan kesin tanıyorsundur o herifi. Kız onunla sevgili olarak Baze.tv'de yayın yapmaya başlayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myowol

LoL değilde twitch.tv deki Baze.tv kanalını biliyorsan kesin tanıyorsundur o herifi. Kız onunla sevgili olarak Baze.tv'de yayın yapmaya başlayabilir.

olaydaki tek suçlu kız sana umut vermiş sonra başkasıyla sevgili olmuş senle takılırken bi taraftan o çocukla muhabbeti kurmuş ve kız sadece ego tatmini için senle takılmış gibi duruyo o yüzden haketmeyen kişilere değer verme bu hayatta

• Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim. Durum aynen bu. Allah belasını versin onun. Bir daha hiç kimseye bu kadar çok değer vermicem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatı en berbat üye?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olm klasik numarayı yemişsin lae
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myowol

Sevdiğim kızla sevgili değildik ama ona sevdiğimi onlarca kez söylemiştim ve bana hiç net bir cevap vermrmişti. Beraber oldukça çok vakit geçiriyorduk ama benim olmadığım ve sevgime karşılık vermediği için kavgalı olduğumuz zamanlarda başkasıyla takılıyordu ve o kişi League of Legends oynayan kitlenin çoğunun tanıdığı biri. O kadar zaman verdim ona belki bana karşı bir hisler ortaya çıkar diye, sürekli onunla vakit geçirdim. Ama bir gün artık bu kafama dank etti ve benim dışında takıldığı adamı aradım ve buldum. Onunla konuştum ve bana "Bizim onunla bir ilişkimiz var" diye cevap verdi. Sonra kıza gittim sordum, bana böyle dedi dedim. O da doğruladı ve itiraf etti ve 10 dakika sonra beni Facebook'tan sildi. Şimdi Allah onların belasını versin diyorum başka bir şey demiyorum. Kız şöhret için kalçası yerine durmayan biriymiş meğer. Allah belasını versin ikisinde. Umarım ayrılırlar pişman olur ve bana gelirde özür diler ve bende onun ağzına bıçarım. Tek istediğim bu. Allah belalarını versin.

Kardeşim sana karı mı yok. Bulursun elbet birgün.

• Boşver kanka sana karı mı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh olarak ddos düzenleriz yayına sıkma canını
  • Geciyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuyuh

Geciyor

Geçmiyor
  • luschren L kullanıcısına yanıt
    Sen oyle san

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.