Şimdi Ara

Hayatımın en büyük iftirasına uğradım! KÖPÜRDÜM !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen bir dükkan aç sana gelenlere bedava yaparsın. İşyeri masrafları bedavalarla ödenmiyor malesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakalım şimdilik bir şey yok ilerleyen günlerde neler olacak göreceğiz.
  • kız bi işler çeviriyor babasına karşı sanırım.

Veya 10 lira için böyle bir saçmalık yapar mı insan o da muamma bilemiyorum garip bir durum söz konusu
  • Bana da kız bir iş çeviriyor gibi geliyor valla. Bakalım ne olacak.
  • 10 lira almak haricinde size diyeceğim olumsuz bir şey yok. Zaten Gmail ile yeni cihaza giriş yapıldığı gün gibi görünür siz onu dert etmeyin. Birde iPhone'umu bul açıksa tadından yenmez.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Hocam kızın android cihazı kayıp güya eski olan yani, ekranı falan da çatlaktı samsung'un büyük ekranlı bir modeli idi. Çok dikkat edemedim.
  • Kaldı ki kanıt yok ellerinde.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Zaten korkmuyorum da sıkıntı dediklerinde; yok sağa sola ne mal olduğunu söylecem, 25 yıl burada esnaflık yaptım zamanında, beni bilen bilir gibi şeyler deyince kafam attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 24 Kasım 2018; 18:30:35 >
  • 1. kamera nasıl olmaz ?
    2. O işlem 10 TL lik bir işlem değil ucuza yapma hakkını al hocam
    3. Arıza kayıt formu yokmu ? Teslim alınan cihaz için imza vb attırmıyormusunuz ?
    4. Kamera + fiyat düzeltme + arıza kayıt olayı olursa bunları yaşamazsın inan bana çok daha kolay çözüme ulaşırsın

• Öncelikle geçmiş olsun diyelim. Artık bundan sonra dükkanınıza bir kamera taktırırsınız hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir bayiliğim falan yok. O nedenle kameraya gerek duymadık. Çevre esnafta da kamera falan yok hocam öyle işlek bir yer değil. arıza kayıt demişssiniz orayı anlayamadım. Yaptığım işlem rehber aktarma ve iki telefonda çalışıyordu. Ekranı çatlak dediğim eski telefon (samsung) çalışıyordu yani. Herhangi bir teslim alma yok. Telefonları aldım. Gözünün önünde rehberi attım. 5 dakika sürdü sürmedi zaten. Daha sonra telefonları geri verdim müşteriye. Ve müşteri ayrıldı. olay budur.
  • Olay çok belli kız para için eski telefonu sattı babasından da korktuğu için söylemedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi elinizde bir form oluyor 3-5 maddelik cihazı teslim alıp teslim etmek için bu sayede cihaza ne yapılmış
    Cihaz modeli
    Durumu
    Aksesuar var mı
    Kime ait
    Kim teslim almış
    Kim teslim etmiş
    Hepsi kayıt Altına alınıp kanıtlanabilir duruma geliyor iş ne olursa olsun müşteri ye bir çay ikram edip ( kısa sürünce beklerken oyalansın ) işlemi yapıyorsunuz ürünü geri verirken de imza attırıyosunuz ve işlem tamam bu şekilde binlerce cihaz alıp verdim sorun çıkartan istesede olamıyor

• Niye bu kadar hiddetlendin ki?
    Bir ürünün teslim evragı olur. Aldıysan evrak vermişsindir. Almadiysan evrağı yoktur.
    Bu bu kadar basittir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Bu işi şubattan beri yapıyorum. Açıkçası fazla tecrübem yok. Ne demek istediğinizi şimdi anladım. Bundan sonra öyle yapacağız anlaşılan.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hocam adam sağa sola anlatıcam ne mal olduğunuzu deyince hiddetlendim. Hem suçlanıyorum hem de adam beni tehdit ediyor. Ekmeğimle oynamaya kalkıyor.

Bu olay ders oldu zaten. Artık en ufak işi bile resmiyete dökmek lazım!
  • Bunu yapmayan işletmeler büyük hata yapar ben bu işe başladığım da 14 yaşındaydım şuan 19 yaşındayım yaşım küçük ancak güzel tecrübelere sahibim olmazsa olmaz evraklar var bu meslekte altın değerinde
    Mesela satın alınan bir ürünün satın alınmasına dair bir evrak mesela bu konuda olan gibi arıza kayıt formu veya satılan ürünün kaydı dükkana giren çıkan paranın kaydı bunları sakın atlamayın hocam çok küçük detaylar insanın hayatını kurtarır ayrıca kamera taktırın lütfen en yakın zamanda başınızı beladan kurtarır

• quote:

Orijinalden alıntı: alitalhasahin

Hocam adam sağa sola anlatıcam ne mal olduğunuzu deyince hiddetlendim. Hem suçlanıyorum hem de adam beni tehdit ediyor. Ekmeğimle oynamaya kalkıyor.

Bu olay ders oldu zaten. Artık en ufak işi bile resmiyete dökmek lazım!

Salla gitsin. Kendini üzdugune değmez. Hangi devirde yaşıyoruz. Ben sana telefon verdim de bilmem ne?
    Ayakkabıcıya çarık versek teslim fişi istiyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam burada bir tezgaha getirilmeye çalışılmış bazı beyinsizler de 10 liralık paraya takılmış . Madem 10 lira etmiyor o işlem gerizekalı olmayip kendisi yapsaydı . Mal mal konusuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.