Şimdi Ara

Hayatımın en büyük iftirasına uğradım! KÖPÜRDÜM !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepiniz sağ olun var olun. Önerilerinizi dikkate alacağım.
  • Arkadaşım, 10 liranı alamamandan belliymiş zaten bir haltlar olduğu. Kız babasına kim bilir ne yaparak iphone aldırıp, sonra eski telefonun parasına çökmek istemiş. Senin dükkandan çıkınca telefonunu satmış bir yerlerde, eve dönüp babası telefonu sorunca da ters köşe olmuş; aklına ilk gelen "telefoncuda bıraktım" yalanını söyleyivermiş. Sonra babası ona hiç beklemediği "hangi telefoncu?" sorusunu sormuş. Kızın aklında tek bi telefoncu var, sattığı yeri söyleyemez çünkü, o da senin dükkanı tarif etmiş, nereden bilsin babasının gidip telefon arayacağını.

Olay %100 bu şekilde olmuş çok açık. Kız yerine babasının telefonu almaya gelmesi, babası kızı arayınca kızın çaresizce "ay evet öyle oldu" demesi... Zaten babasının kızı onay almak için araması, kızla arasında zoraki bir konuşma geçtiğini kanıtlıyor... Tüm bunlar her şeyi açıklıyor. Adamcağıza da yazık o kızla işi zor. Biraz aklı varsa anlamıştır zaten sorunun kızda olduğunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum çünkü ne kız geldi bugün ne babası. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak göreceğiz.
  • Kamera yok.

Teknik servis formu yok

Büyük ihtimal hizmet icin fiş vs kesmedin

Kendini ispat edebilecek bir durumun yoksa bu işi niye yapıyorsunuz anlamak güç.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

Kamera yok.

Teknik servis formu yok

Büyük ihtimal hizmet icin fiş vs kesmedin

Kendini ispat edebilecek bir durumun yoksa bu işi niye yapıyorsunuz anlamak güç.
    adeam para almamış ki fiş kessin
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    Bu tür esnaflar alsada kesmiyor zaten. Asgari ucretlinin aldığı nefes bile vergiyken devletin bunlara bu yaptirim yapmamasi ilginc. Adim basi telefoncu . Suriyeliler bile açıyor

• kartla odeseniz keser herkes ben her odemeyi kartla yapıyorum yoksada yapmam

sen vatandaş olarak vergi kaçırıyo fiş vermedi diyor musun demiyorsan şikayet etmiyosan maliyeye sen burda millet fiş vermiyo diyemezsin zaten
  • R.Romanoviç kullanıcısına yanıt
    Konuyu saptırmaya ne çok bayılıyorsunuz ya. Suriyelilere ne ara geldi konu.
  • Hocam keşke siz gitseydiniz polise. Hadi gel beraber gidip arayalım, diye kolundan tutsaydınız.

Ayıp ya hu.

Sıkmayın canınızı ne densizler var şu dünyada. Allâh iyilerle karşılaştırsın.

• Konuyu saptirmak istemiyorum ama yine de cevap verme geregi duydum.

Bak kardesim ben gozlukcuyum. Sattigimiz urunlerden daha cok tamir tadilat yapiyoruz. Kaldi ki bizim is satmakla da bitmiyor. En az 2-3 yil verdigim gozluklerin bakimini ucretsiz yapiyorum. Bizden alsin almasin; vidasini dusuren, cerceveyi egip buken, kutu isteyen, bez isteyen hic kimseden para pul almam. Kisacasi elimden gelen bir sey varsa emegimi esirgemem. Bu parcalar bize bedava mi geliyor? Hayir. Hepsinin parasini odeyip aliyoruz ama her sey para degil benim gozumde.

İosa gmail hesabi yukleyip 10 lira alinmasi, benim gozumde taktigim kici kirik vidadan sonra musteriden 10 lira istememden farkli degil. Esnaf oldugum icin yadirgadim ve tepkimi dile getirdim.

Yoksa isyeri masraflarinin ve sartlarin ne kadar zor oldugunu en az senin kadar biliyorum merak etme.

• Olay bariz, kız telefonunu kaybetmiş suç atacak adam arıyor işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: Anomalife

Kamera yok. O kadar işlek bir yer değil. Kamera takmadık yani.
    hocam ben eve kamera takıp dışardayken izlesem mi diye düşünüyorum siz dükkana takmamışsınız
  • 1. artık kamera takıver.

2. polislik bir şey çıkmaz çıksa zaten çalınan telefonun bilindiği üzere takibi yapılabiliyor. Kız belliki okutmuş nasılsa arayıp sormazlar diye. Ertesi gün gider geri alır şurda unutmuşum der mesele kapanır.
  • Kamera işini ilk fırsatta çözücem, sağda solda hep duyardık bir sürü absürd olay, ne insanlar var ya derdik. Gülerdik, kızardık. Başımıza gelmez derdik. Demekki büyük konuşmamak gerekiyormuş.

• lan güzel bi csb çıkar ss ler patlar sonrasında hevesle okudum ama değilmiş yahu.
    lan adam sesin kızın 3 bin tl lik telefonu ne diye milette emanet ediyor denyo desene
    belli ki kızın borcu var satmış telefonu.polise gidip birlikte şikayetçi olmayı teklif edin.imei numarasından
    yerin tespit edileceğini filan söleyin zaten o anda kız çözülür ama kız ve babaya birlikte söylemek lazım.
    bir de telefonu kızını başkasına sattıysa size iftira davası açıcam diye aba altından sopa gösterin.
    yazık la adama da sana da yazık.güvenlik kamerası önemli.arabaya bile almak lazım.
  • dracarys41 D kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir emanet söz konusu değil. Çünkü kızın gözünün önünde yaptım işlemi ve telefonları teslim ettim. Güya kayıp olan telefon eski ekranı çatlak samsung telefon. Bir telefoncuya satsanız ekranını değiştirmesi gerekeceği için telefona max 250-300 verebileceği bir telefondu.

Eğer bir daha gelirse adam, ya da gelirlerse yapacağım şey belli.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.