Şimdi Ara

Hayatımın en büyük iftirasına uğradım! KÖPÜRDÜM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: dükkanda kamera yok arkadaşlar günde hepi topu 5-10 insanın uğradığı bir dükkan. Herhangi bir operatöründe bayiliği de yok.

Bir telefon dükkanım var. 23 Kasım öğleden önce bir kadın müşteri geldi (19-20 yaşlarında bir kız aslında ve daha önce de dükkana gelmişliği var, çıktı falan almıştı sanırım. Öyle hatırlıyorum. Her neyse...) eski telefonundaki (android) rehberi yeni telefonuna (ios) aktarmamı istedi.

Bende en bilinen yöntem olan ios'a gmail hesabını ekleyip, rehberi ios'a aktardım. İşlemi yaptıktan sonra ücretli mi diye sordu bende evet ücretli, 10 lira verseniz yeter, dedim. Üzerinde para olmadığını akşam verebileceğini söyledi. Ben de peki sorun değil deyip 2 elimdeki 2 telefonu kıza verdim. Daha sonra oturdum ve pc ekranına bakmaya başladım. Kız o sırada çantasına telefonları yerleştirmekle meşguldü sanırım bilmiyorum, ben pc ekranına bakıyorum o sırada. yaklaşık 15-20 saniye sonra kolay gelsin dedi ve bende sağ olun, iyi günler dedikten sonra kız dükkandan çıktı.

Şimdi aksiyon başlıyor.

Akşam oldu, saat 19 civarı bir adam geldi. (45-50 yaşlarında, zayıf, 1.70 boylarında bir adam. Bende 1.80 boy, 105 kilo, 23 yaşında bir adamım. Her neyse bu detayı neden veriyorum. Çünkü adam bana kavga edecekmiş gibi yaklaşmadı da ondan.) Adam geldi direk kızım bir telefon bırakmış da almaya geldim falan filan ben hala anlamıyorum ama ne telefonu falan diyorum. Sonra pardon sizin soyadınız x'mi dedim. Evet dedi. Orada çaktım anca mevzuyu. Kızın gmail hesabıyla uğraşırken soyadı aklımda kalmıştı. Dedim telefon falan bırakılmadı. İşlemi yaptım ve telefonları kızınıza verdim ve 10 TL borcunun olduğunu söyledim. Adam hala yok bırakmış da bilmem ne üste çıkmaya çalışıyor ve 2-3 dakika tartıştıktan sonra ben artık sinirlendim. Bağırmaya başladım cep mi yaptım yani lan ne demek istiyorsun sen şeklinde konuşuyorum. Adam yüzsüz gibi öyle gözüküyor falan diyor. Sonra bu diyaloglar sırasında da kızını aradı. Açtı kızı hoparlöre aldı. Kızına soruyor bıraktın mı diye kızı diyor evet oraya bıraktım da orada unuttum da bilmem ne de.. Ben de hemen hanımefendi ben size iki telefonu da verdim. Burada telefon falan yok diyorum yüksek sesle ve iyice köpürmeye başlıyorum. O sırada kız bir şeyler dedi ama anlamadım. Adama dedim kapat o telefonu. Derdini kızınla çöz, belki telefonunu kaybetti, sattı falan dedim en son. Dedi sen nasıl konuşuyorsun benim kızım hakkında da bilmem ne, ben ona 3800 liralık telefon almışım da eski telefonu satıp ne yapacakmış şeklinde konuşuyor. Bende dedim sen benle nasıl konuşuyorsan bende senle öyle konuşuyorum dedim. Bu başladı kızgın bir surat ifadesiyle haram olsun demeye. Burada 25 yıl esnaflık yaptım da bilmem ne. Herkese söyleyecem. Haram zıkkım olsun. Diye diye gitmeye başladı. Bende adamı bir daha bulamam diye baktım gidiyor. sen versene bana telefon numaranı falan dedim. ne verecem lan falan dedi. Adam kapıyı kapatıp çıkarken ben de arkasından güçlü bir şekilde bağırarak s***ir git lan dedim. Büyük ihtimal duydu. Arkasından da gidip bakmadım oturdum yerime. Gidiş o gidiş daha da adamı görmedim.

Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim kafam allak bullak. Adam 10 lira için bu kadar senaryo mu çevirdi yani? Çünkü hiç polise gideceğim falan demedi ki deseydi nereye gidiyorsan git diyecektim.
    Ne yapayım arkadaşlar bir yol gösterin.

Bu arada söylemeyi unutmuşum. Kızın güya eski telefonu kayıp. Samsung büyük ekranlı, ekranı çatlak bir telefondu.

Dükkan Krokisi:

Hayatımın en büyük iftirasına uğradım! KÖPÜRDÜM !!!

Ben oturur vaziyette işlemi yaparken kız sağımda ayaktaydı ve işlem bittikten sonra kıza 2 elimle telefonlarını verdim. Kız orada 15-20 saniye oyalandı, sanırım telefonları çantasına yerleştiriyordu. yukarıda dediğim gibi pc ekranına baktığım için ne yaptığını bilemiyorum sadece tahmin, daha sonra dükkandan ayrıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 25 Kasım 2018; 10:58:39 >

• Kamera yok mu hocam dükkanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın soyadı x.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kkamera yokmu birader gizli kameradan bak ne olduysa orda cikar zaten.

• Pipisipispis P kullanıcısına yanıt
    Kamera yok. O kadar işlek bir yer değil. Kamera takmadık yani.

• quote:

Bende en bilinen yöntem olan ios'a gmail hesabını ekleyip, rehberi ios aktardım. İşlemi yaptıktan sonra ücretli mi diye sordu bende evet ücretli, 10 lira verseniz yeter

Adres sorandan kaç lira alıyorsun kardeş?
  • Ne demek istediğinizi anlamadım. @optik84

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 24 Kasım 2018; 17:23:21 >
  • ben hala x in xebani olma ihtimali üzerindeyim
  • Zebani falan değil arkadaşım.

• Saçma

• Hocam burada polislik veya hukuki bir işlem olamaz çünkü sizin ve karşı tarafın kanıtlarıda yok sizinde kanıtlarınız yok (tarafsız açıdan bakarsak) sizin bir kanıtınız var oda mail aktarımında gerçekleştirdiğiniz veriler karşı taraf hukuki veya polislik birşey olursa sıkıntı olamaz ben verdim iki telefonu da ne malum onların sizden sonra başkasına satmadıkları zaten. Telefonların siz daha iyi bilirsiniz ip adreslerinden nerede oldukları bulunur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sağolun değerli yorumunuz için açıkçası kafam hala biraz bozuk. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak. Bugünlük bir şey olmadı henüz.

• Evet olay epey saçma.

• Hocam Allahın izniyle birşey olmaz merak etmeyin siz helal yolla para kazanmaya çalışıyorsunuz suç tamamen karşı tarafında bazen adalet düzgün işlemediği için bozukluklar olabiliyor. Bizde de oluyor ben bir ara market de çalışıyordum. Bazen oluyordu ama birşey olmuyor reis merak etme olursa zaten sen doğru olanı yapacağına inanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyvallah sağol. Bakalım. Hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anomalife

Ne demek istediğinizi anlamadım. @optik84
    Diyorum ki; iosa gmail hesabı yükleyip 10 lira alıyorsan yatacak yerin yok.
  • optik84 kullanıcısına yanıt
    Konuyu saptırma kardeşim.

Tamam yatacak yerim yok.

Bir daha yazma yeter.

• İki tarafta hiçbir şey yapamaz.Kimsenin hiçbir şeye kanıtı yok.Boş yere gürültü çıkmış.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.