pardon ama ne durumda oldumu bilmiosun yazıya dikkat edemem bu durumda k.bakma
quote:
Orjinalden alıntı: Zeberu5
adam qibi sevqLimiz oLmadiki Yardim edeLim :S
Edit:Ama ßir süre konusmayin..Sonra dayanamayip barisirsiniz heralde..
Katılıyorum olmadı adam gibi 3 haftada bir ßy ediyoz
hayki ii geldi valla saol
ben kız arkımla bırbımze belden assagıya kufr edıroz en son 1 sene once tartısmstk adam akılllı o ban atkaılıor ben ona ama ne bılım hıc normal kız arkım olmadı hepsı fırlama a.....nokta.......q
bir söz vardır tamamını söylemeye forum kuralları müsade etmiyo ama anladın sen
seven .......... ............ sevilir!
sevene i love you sevmeeyene '''' you cok odunum
Arkadaşım öncelikle bu oyunu oynayıp aynı zamanda bi kız arkadaş edinebilmişsin bu 1 tebrikler. 2-Sevgilini exp kasarak mutlu edemessin. 3-KDC'nin de dediği gibi ona manevi olarak gzl şeyler sunman lazm. 4-Eğer cidden hiç bi karşılık vermiyorsa bundan sonra hiçbirşey kaybetmemişsindir.Bu 1 lvl charının hacklenmesi gibi bir şey olmuştur.Kayıp=0 5-Eğer seni sevseydi en azndan ara yol bulmaya çalışırdı,direk kavga etmezdi. 6-Aklına her an o geliyorsa geçmiş olsun arkadaşım.Çok bağlanmışsın..Benim de başıma geldi. 7-Hayatımın en kötü diyorsun ama bundan sonra hayatının birçok en kötü günü olacak ; bu dediğimi unutma. 8-Bu olay kapandığında sakın yeni sevgili aramaya kalkışma.O gelir seni bulur. 9-Geçmiş olsun.
Dipnot:KO'yu bıraktım.Arada nadiren pk yapıorm.
quote:
Orjinalden alıntı: _destroyer_
bir söz vardır tamamını söylemeye forum kuralları müsade etmiyo ama anladın sen
seven .......... ............ sevilir!
sevdimde ....... de ama olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: KinGaSSaS
quote:
Orjinalden alıntı: murderr
hacı sana tek tavsıyem var garantılıdır
gıt sole al bı buyuk vodka vur sısesnın dıbıne 1 haftada junutrsun mrk etme
sahsen ben hep ole yaparım en guzel kafa daıtma yontemıdır tabı cebınde prn olck
önerdiğin şeye bak saçma bence ya unutamadı nolacak alkolik mi olacak dostum bazı kızlar vardır seviyorum derler ama fasa fiso sen onun seni gerçekten sevdiğine inanmiosan peşinden koşma çünkü kızın istediğide budur kızların büyük bi çoğunluğu bunu büyüklük sanar bak nasılda peşimden koşturuyorum derler ama sen sen ol kanma sevmiyorsa salla gitsin daha ne kızlar çıkar karşına
+99999 en aklı başında yorum budur arkadaşa katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: dogukan_52
quote:
Orjinalden alıntı: KinGaSSaS
quote:
Orjinalden alıntı: murderr
hacı sana tek tavsıyem var garantılıdır
gıt sole al bı buyuk vodka vur sısesnın dıbıne 1 haftada junutrsun mrk etme
sahsen ben hep ole yaparım en guzel kafa daıtma yontemıdır tabı cebınde prn olck
önerdiğin şeye bak saçma bence ya unutamadı nolacak alkolik mi olacak dostum bazı kızlar vardır seviyorum derler ama fasa fiso sen onun seni gerçekten sevdiğine inanmiosan peşinden koşma çünkü kızın istediğide budur kızların büyük bi çoğunluğu bunu büyüklük sanar bak nasılda peşimden koşturuyorum derler ama sen sen ol kanma sevmiyorsa salla gitsin daha ne kızlar çıkar karşına
+99999 en aklı başında yorum budur arkadaşa katılıyorum
Benim yorumum aklı başında değil mi
Bir laf vardır: seversen bilmem ne , bilmem ne yaparsan sevilirsin.anlayan anlasın İlişkilerde genellikle böyle sonuçlar çıkıyor
seven kilir ken sevilir demek istedi :D
Bu arada gerçekten çok seviyorsan ona ne kadar pişman oldugnu söyle özürünü dile ve beklemeye çekil. Bazen beklemek ve zaman herşeyin ilacı olabiliyor. Eğer gerçekten senin ona verdiğin değeri görmüşse ve sende ona gerçekten değer vermişsen kız bunu anlayıp tekrar seni özlemeye başlar ve işler yoluna girer.
Tabi kızın gönlünde başka birisi yok ise.Eğer var ise arkadaşlarımı toplayayım ve ona vuralım diye birşey asla düşünmeyin... Bu kişinin senden nefret etmesini sağlar.
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
seven kilir ken sevilir demek istedi :D
Bu arada gerçekten çok seviyorsan ona ne kadar pişman oldugnu söyle özürünü dile ve beklemeye çekil. Bazen beklemek ve zaman herşeyin ilacı olabiliyor. Eğer gerçekten senin ona verdiğin değeri görmüşse ve sende ona gerçekten değer vermişsen kız bunu anlayıp tekrar seni özlemeye başlar ve işler yoluna girer.
Tabi kızın gönlünde başka birisi yok ise.Eğer var ise arkadaşlarımı toplayayım ve ona vuralım diye birşey asla düşünmeyin... Bu kişinin senden nefret etmesini sağlar.
Sakın!
kapısının önüne dön yazıcam arıcam bak dicem sora kapıcam teli . zaman ...
aman ne güzel sevgılıne 75 + bır prıest al barısırsınız
quote:
Orjinalden alıntı: hackmoto
aman ne güzel sevgılıne 75 + bır prıest al barısırsınız
dalga gecn die yazmadım .özellikle konu dısına yazdım abilerden yardım alablmek için
ben sana sadece derımkı kız senın kendını yerden yere vurdugunu gormesın...bazıları havaya gırıyor oyle gorunce... ''allah kahretsın seyıvo ya benı salak'' cinsinden cok kızla tanıstım..hepsının agzına bozuk para dolu corapla vurasım gelır halen..
dostum bizde maçoyuz ama bi yere kadar işin dozunu kaçırmayıp gerektiğinde özür dilemesini biliceksin, kızlar ilgi ister ona daha fazla zaman ayırmalısın ,bi gece 1.5 saat beklemen bi kerelik bişey ifade etmez ,kız işi zor iş ,biraz daha bekle gelmesse bi şekilde özür dile affettir kendini..
Arkadaş Olalım Fln Derse Kesin Şöle De '' Aşkım Diye Baktıgım O GözLere Şimdi Arkadaşım Diye Bakamam '' De Tabi Öle Bi Durum Olursa ...
4 senelık sevgılım var dertten baska bısı deıl yol yakınken gerı don ayrılmıssınız salla kendını expe ver:)rahat ol unutursun kendıne knıght a ver dertten baska bısı deıl kız ona harcadıgın parayı gb al daha ıyı uzme tatlı canını;)