Şimdi Ara

HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNÜ YARDIM EDİN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU CÜMLELERİ ÖZELLİKLE BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM:
    BAK ARKADAŞIM:BİR İNSAN HAYATINDA 1 KERE SEVER BUNU ASLA UNUTMA ONDAN SONRAKİ İLİŞKİLERİNDE DEVAMLILIK YANİ BAĞLILIK YOKTUR.DIŞ ETKENLER DAHA BELİRGİNDİR.MESELA ARKADAŞLARINA HAVA ATMA AA BAK ŞU ÇOCUK VS.BUNU ONUN ARKADAŞINA YANLIŞ YAPARAK SANA TEPKİLERİNDEN ANLAYABİLİRSİN.ASLINDA GÜNÜMÜZE BAKARSAK %100 SEVME KOŞULU ÜLKEMİZDE MÜMKÜN DEĞİL.NE OLURSA OLSUN HATALI SENDE OLSAN SENLE BARIŞIRSA ONUN ADIMI İLE SEVİYOR ANLAMINADA GELMEZ.ARKADAŞLARIYLA İDDİA YA GİRMİŞ OLABİLİR YADA BİR ALIŞKANLIK OLABİLİR.YADA AİLEDEN KAYNAKLANAN BİR PROBLEM(ÖRNEK KENDİM)DEN DOLAYI KIZ BİTİREBİLİR.AMA GERÇEK AŞK ÖLÜMDEN BAŞKA HİÇ BİŞE TANIMAZ BUNUDA UNUTMA ARKADAŞIM.YANİ BENİDE KIZ ARKADAŞIM SEVMİYORMUŞ BEN BUNU ANLADIM AİLEM SORUN DEĞİL YAPARIZ DEDİĞİMDE.BU KADAR YAZDIKTAN SONRA KONUYA GELİYORUM HİÇ YÜZ VERME,YUKARIDAKİ ARKADAŞLARIN DEDİKLERİ GİBİ BU DEVİRDE ...MEK EN MANTIKLISI ÇÜNKİ SONU %90 HÜSRAN.BAK ŞUAN ONSUZ BU YAZIYI OKUYABİLİYORSAN ONSUZDA YAŞAYABİLİYORSUN ANLAMINA GELİR.ÖNCE OKUMAYA BAK SONRA HEPSİ OLUR MERAK ETME İLİM ÖĞREN TAHSİLLİ OL GÜZEL VE GÜZEL HUYLU İNSANLAR BULABİLİRSİN.KAFANADA TAKILACAK BİR DURUM DEĞİL.

NOT:DÜZELTİYORUM DAHA DOĞRU OKUDUĞUMDA İSE YANINDAKİ SÜRTÜK MÜ DİYİM AFEDERSİNİZ BENİM BAŞIMDADA VARDI AFBUYRUN SENİN KIZ ARKADAŞINI EVDE POMPALAMIŞ.AYNI DURUM BENDEDE VARDI.BUNUN TAM MANASI KIZ SENİ SEVMİYOR YADA HENÜZ SEVEMEMİŞ BİR BAĞLILIK YADA TAKILIYOR SENLE BAĞLILIK SEVMEK DEĞİL UNUTMA.YOKSA BU KADAR BASİT BİR SEBEPTEN DOLAYI BİTİRİRMİYDİ?DIŞARDAKİ FİKİRLERDEN ETKİLENMEMESİ LAZIM SENİ TAM ANLAMIYLA SEVEBİLMESİ İÇİN BUNLARI AKLINDAN ÇIKARMA VE AYRILDIĞIN KIZIN SENİ ARAMASI ÖNEMLİ DEĞİL VE ARARSADA KESİNLİKLE O ARKADAŞIYLA MUHATTAP OLMAMASINI SÖLİYECEKSİN.BUNU GERÇEKTEN SEVEN BİR İNSAN KABUL EDER NE PAHASINA OLURSA OLSUN.AMA BANA ÇIKIPTA AMA ARKADAŞI DEME BENDE SANA DERİM Kİ;ARKADAŞINI SENDEN ÇOK SEVİYOR AMA DERİM.ONDAN VAZGEÇEMEDİ SENDEN GEÇTİ DERİM.NEYSE ÇOK YAZDIM DEDİKLERİMİ YAP SENİ ARARSA SENSİZ YAPAMADIĞINI SÖYLERSE AMA SAKIN SEN ARAMA VE KURAL KOY SONRA ÇOK YÜZVERMEMEK KAYDI İLE KİBAR VE NAZİK OL ANA MENTALİTEN BU OLSUN...ARAMASSADA ONA BİR MESAJ AT LUDACRİS-MOVEBİTCH ŞARKISINININ SENDEN ONA GİTTİĞİNİ SÖYLE O MERAK EDİP DİNLER HADİ KAL SAĞLICAKLA...

• Kız mı yok.

Bu kız seni aşar, çünkü o bir kaşar, delikanlı adam manitasız yaşar.
  • A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 21 Şubat 2008; 8:55:53 >
  • Valla Hacı Basıma Ne GeLdiyse Kızlardan Geldi...Kızların Alayının Kokune Kibrit Suyu...Bi KızLa öpüştüm Diye Az Daha Hastanelik oLuyordum...Suan Sevqilim yok mutluyum...Exp kasarken msj atan yk...Hafta sonu sınemaya gıdelım dıyen yok...Full tıme ko ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lawolf

Tam adamlarına soruyorsun hocam =)

çok doru bilgisayar ve ko yüzünden ayyaşlaşmış adamlar olarak bunu bize sorma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KobeİsBacK

quote:

Orjinalden alıntı: tokasra

evlenme teklifi et

Çocuk Yap

hehe arkadaslar doru söylüyor cocuk yap kurtulursun :)

Saka bi yana seni takmıyorsa artıq salla gitsin baska kızmı yoq sana
  • dostum seviosan alttan alttan peşini bırakma derim..Eğer barışırsanız tamamen kendin ol..İç sıç yalan söylediğin konuları anlat (maddi yönden olanları en cok :D )anlat daha önceki kızlarla neler yaptın anlat..Ondan sonra o kadar rahatlarsınki..Arada sırada kafana vurur bunları ama salla..Kendin gibi ol..Tabi hayvan olma biraz toparla kendini..Ama yapmacık hareket etme..
  • bence normal konu dışı bölümüne gel burda derdini anlayan olacağını sanmam
  • Pek bir şey anlamadım fakat kızı üzmüşsün be hocam ne diye kızın hem arkadaşı hem kendisi ile kavga ediyorsun sen sert davranmışsın kızada biraz hak ver

ZAMAN :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: acream

quote:

Orjinalden alıntı: musti_987

Konuyu şikayet edip kotu kişi ben olmak istemiyorum

hayır yapamazsın seni toplucak kınarız

vay bea ne büyük tehdit di o ya. musti artık bi daha şikayet tuşunu kullanamaz bu tehditi gördükten sonra.Düşmana yapılmaz bu tehdit.Onu kınarsanız musti ne yapar , ne eder , nasıl geri kalan hayatına devam eder?

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Önce Türkçe'ni düzelterek başlayabilirsin.

Katılıyorum.

Konuyu açan arkadaş sen burda alakasız konular açıyorsun diğerleri de mesaj kasmak için habire birşeyler yazıyolar.Eğer ilişkinde bir yerlere gelmek istosan ilk önce özel hayatının sınırlarını belirlemekten başla.Özel hayatını seni tanımayan yaşadıklarını daha önce hiç yaşamamış olan insanlarla dolu forum köşelerinde ifşa etme.Adı üstünde değilmi özel hayat.

İlişkilerdeki sorunları çözmede etkil ikinci bir çözümde empati kurmakdır.Kendini karşındakinin yerine koy ve düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MOD_ -- 22 Şubat 2008; 19:33:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Türkiyede Erkek Başına 3 Kız Düşüyor Bu Dediğimi Göz Önünde Bulundur Derim

sanırsam o dünya üzerı için gecerlıydı
    herneyse
    biz 3tne deıl daha 1ini bırak yarımına bile nasıp olamadık
    sevıok ama
    gidipte kıza acılamıom
    1,5yıldır içimde beslıom ona duydugum sevgıyı fakat söleyemıom...
    SebeB:kız aynı sınıftan ne yaptıgını kımınle konustugunu
    kız arkadasları ıle kımın dedıkodusunu yaptıgını görüyürum
    göz göre göre senı sevıom senden hoşlanıom dıemıyorum.
    ama bigün mutlaka açılacam ama okulun son günü en ideal gün olur dıe beqlıoyorum
    sanırım içimi size actım galıba sıkıntımı anlattık ama herneyse konuya gelem

dostum yerınde olsam biraz zmna bırakırdım zmnla sevıosa mutlaka özler ve gerı doner

• quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

quote:

Orjinalden alıntı: acream

quote:

Orjinalden alıntı: musti_987

Konuyu şikayet edip kotu kişi ben olmak istemiyorum

hayır yapamazsın seni toplucak kınarız

vay bea ne büyük tehdit di o ya. musti artık bi daha şikayet tuşunu kullanamaz bu tehditi gördükten sonra.Düşmana yapılmaz bu tehdit.Onu kınarsanız musti ne yapar , ne eder , nasıl geri kalan hayatına devam eder?

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Önce Türkçe'ni düzelterek başlayabilirsin.

Katılıyorum.

Konuyu açan arkadaş sen burda alakasız konular açıyorsun diğerleri de mesaj kasmak için habire birşeyler yazıyolar.Eğer ilişkinde bir yerlere gelmek istosan ilk önce özel hayatının sınırlarını belirlemekten başla.Özel hayatını seni tanımayan yaşadıklarını daha önce hiç yaşamamış olan insanlarla dolu forum köşelerinde ifşa etme.Adı üstünde değilmi özel hayat.

İlişkilerdeki sorunları çözmede etkil ikinci bir çözümde empati kurmakdır.Kendini karşındakinin yerine koy ve düşün.

musti 2 kişi olduk ve cıg gibi buyuyoz napcan he bittin sen seni evine kınamaya geliyoz

kacıs yokk!!

bak git bi cicekciye guller al ona kırmızı guller sana kapıyı acmıyosa baska biriyle gonder ama gonder bi siir bul kendine kartına onu yaz bi de bara cagır s*x on the beach ısmarladın mı kız sana yeniden asık olur

• sana benden tavsiye
    birak bu isleri kocum bunlar yalan fani isler
    eger aranizda evlenme durumu yoksa ki anladigim kadari ile yasin kucuk
    bunlar fayda degil ancak zarar getirir
  • Sevme SevsinLer Sana Deqer VersinLer Aqlama aqLatki Deqerini ßiLsinLer (:
    Seversen S...lierSin S..kersen SeviLirsin..
  • buraya yorum yazanların %75 hayvan hayvan seyler yazmış....kardeşim yapacagın sey bellı sadece esaslı bı ozur dıle çekıl koşene...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lCracKl

buraya yorum yazanların %75 hayvan hayvan seyler yazmış....kardeşim yapacagın sey bellı sadece esaslı bı ozur dıle çekıl koşene...

Sen o $ekilde Devam et..hep eziLen oL
  • @Zeberu5 dolaylı yoldan konuşma harbi ol..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lCracKl

@Zeberu5 dolaylı yoldan konuşma harbi ol..

yanlışmı söylüyor kardeş.afedersiniz götü boklu bir araba gören kızların biyerleri tavana kalkmıyormu ağızları açık kalmıyormu.sağlık dışında paranın açamayacağı kapı varmı söyle kardeş bilelim bizde.gerçek aşk çok eskide kaldı bu devirde paran varsa 1 numarasın sadece bu işlerde değil yeryerde geçerli bu
  • şu trıplerden kurtulun.. şuana kadar gerçek aşk görmemişseniz böyle konuşmanız normal....paran varsa 1 numarasın tarzı kızlara aşık olunmaz zaten...biri için herşeyi yapacak kadar sevmediysen...KONUŞMA!
  • Dostum burası güzin ablanın hayatın içindeki olayları dinleme mekanı degıl..bir oyun bölümü...Açtıgın yerlere dikkat et ve türkçeni düzelt..

Onun dışında yapıcak birşeyin yok..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.