Şimdi Ara

HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNÜ YARDIM EDİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence kızın arkasından ış cevırme ogrenırse tam .. camura batar iş
  • bi kız bana bunları yapıcak onu var
  • abi bilsem seviomu sevmiomu die tam yalvarıcam.nese basım arıo yatıom bn sizde yazarsanız sevnrm yarın okurum bn. akıl verin cok lazım
  • bu kadar mantıgın war işte. seviyosan bazı seyler goze alıyosun @DieMaSt3r
  • quote:

Orjinalden alıntı: lCracKl

bence kızın arkasından ış cevırme ogrenırse tam .. camura batar iş

haklısın işte demiştim bende dikkatli olması lazım sağlam arkadaşlarından öğrenmesi lazım yoksa dahada batar
  • walla bence.. kendini üzmene gerek yok.. he cok sevıyorum dıyosan unutman ıcın yenı maceralara yelken acman lazım.. fakat yenı maceralarda da harbıden sevmen lazım.. olmuyo obur turlu :/
  • Arkadaşım geçmiş olsunda bırak kızlarla takılmayı diyenlere diorum her erkeğin geninde vardır bu iş yani bi kız arkadaşı olsun istemiyorsa o adamdan şüphe duyarım ben sevgili olarak olmasada elbet güldüğü sohbet ettiği arkadaşı vardır yani..
  • Montla zıç
  • ßenim hiç sevgilim olmadı ama olursada hayır demem 1 kere sevdim tam sevdim oda şimdi yine başlıcam neyse bşver ne Oldugunu . İşte sen fazla takma cok yüz verirsen astar isterler Bunu bir marifetmiş gibi başkalarına anlatırlar ama o seni seviorsada eger gercekden sensiz yapamıorsa geri gelicekdir mutlaka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

adam qibi sevqLimiz oLmadiki Yardim edeLim :S

Edit:Ama ßir süre konusmayin..Sonra dayanamayip barisirsiniz heralde..

Helal Olsun başka bi şey demiyorum
  • Sana sadece şunu söliyebilirim...
    Bu devirde kızlardan uzak dur derim..
    Yani tecrübelerimden diorum ben her ilşkimde ciddi olmama rağmen ne yazıkki bu devirde kızlar
    hiç güvenilir değiller...
    Her şeyi filmlerdeki gibi mtv de izledikleri kliplerdeki gibi sanıolar...
    Seni mükemmel niyetine sevip sonra senin eksikliklerini görünce direk bole aptal nedenlerle yok seni sevmiorum falan neyse
    Benim çok ağzım yandı yani...
    Ben artık şuna inanıyorum ilk önce eşinle birbirinize saygı duyucaksınız sonra sevgi aşk...
    Çünkü daimi ve gerçek olan saygıdır...Aşk bunun getirisidir...Saygı yoksa o an yaşanılan sadece vakit kaybıdır...
    Tabi bu benim düşüncelerim...(Tahmin edemiyeceğin kadar darbe yaşamış bi adamın düşüncleri)

Ben bu kadar şey yaşadıktan sonra tabi benim evlenme yaşımda yaklaşıor

Görücü usülü evlenmeyi düşünüorum... Çok darbe yaşadım gerçekten çok feci tecrübeler
    Sen anlıomıosun kızların ne olduğunu ama anneler anlar...

Not: İnan kızlardan o kadar darbe yedim şimdi tek isteğim.. Şole günü birinde 4-5 tane çocuğum olsun bayramda benim paraları indiregandi :D üstüme çullansınlar acaip hoş olurdu

Neyse fazla yaşlandım heral

•  HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNÜ YARDIM EDİN
  • İyi davran o sana son kez sarılmak istemiş seviyor işte
  • Konuyu şikayet edip kotu kişi ben olmak istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti_987

Konuyu şikayet edip kotu kişi ben olmak istemiyorum

hayır yapamazsın seni toplucak kınarız

abi sen simdi mutsuz musun sinirli misin eger sinirliysen evine bi kum torbası al derim eger mutsuzsan bi rus al derim(2. dedigimi kız geri donmezse yap he )

edit:harf koymayı unuttum yine hep edit yapıyom bi dogru duzgun yazamıyom)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acream......... -- 19 Şubat 2008; 8:58:46 >

• Sen Bi Geneleve Git O Zaman Hic Bir Seyin Kalmaz. Hastalıgına Care Derdine Care Ordakı Ablalar Yardımcı Olur Sana
  • Sıkma tatlı canını okşa patlıcanını!!
  • Sana tek bi şarkı önerebilirim

Hayki-Kim Sevdi Seni Benim Kadar
  • Önce Türkçe'ni düzelterek başlayabilirsin.
  • saolun beyler ama hala bi yol katedemedim ilk gecem di bugün her anımda o aklıma gelio evin her yerinde. hiç bişi yok telde e carı ne msj .
    aradım hala dönmeni bekliorum dedim hiç konusmadı.direk kapattım.tek bi merak ettim bişi var. oda bu aksam gözleri doldumu son kez öptügüm onun aklına glnce kötü oldumu . evinin her yerinde gördümü bni bi bilsem offfff
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.