Şimdi Ara

Hayatında 3 Den Fazla Kitap Bitirmeyen Var Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Hayatında 3 Den Fazla Kitap Bitirmeyen Var Mı ?
  • Kitapsız çok zor bence. Her hafta bir kitap okurum. Okudukça konuşmanız güzelleşir, düşünceleriniz zenginleşir. Ama zorlayarak da olmuyor tabi. İçten gelmeli. Karikatür de çok güzel oturmuş konuya
  • Ben ......
  • Bende heves var aslında arkadaşımdan kitap alıyorum okucam diyerekten. Sonra alıyorum elime kitabı ulan diyorum şimdi hiç havamda değilim sonra okuyayım diyorum bu böyle gidiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: msky77

Kitapsız çok zor bence. Her hafta bir kitap okurum. Okudukça konuşmanız güzelleşir, düşünceleriniz zenginleşir. Ama zorlayarak da olmuyor tabi. İçten gelmeli. Karikatür de çok güzel oturmuş konuya

İşte önemli olan bu

*bunun farkına varırsa insan o zaman kşitaplara daha farklı gözle bakmaya başlar..
  • ya ben kitap okurken uykum geliyor hep. Anlamıyorum, çabuk sıkılıyorum. Bu yüzden hiç kitap okumam gerçekten. Ama kardeşim çok okur, faydasında görmüyor değil hani Ama ben okuyamıyorum ya.
  • çılgın türkleri okudum en yüksek sayfalı 1 hafta boyunca yapcak işim yoktu zevk almıştım kitaptan
  • Kitap okumaktan sıkıLan yada okuyamayan birisi için poLisiye türünü tercih etmeLerini öneririm . çok kişiye önerdim ve çoğuda kitap okur haLe geLdi :)
    meseLa Ahmet Ümit - BeyoğLu Rapsodisi ...
    mutLaka okumaLısınız sonra zaten gerisi geLecektir
  • Eyer okuduğunuz kitap merak ettiğiniz bir bilgiyle alakalı ise veya okuduğunuz kitap ilgi alanlarınız ile ilgili ise kesinlikle okumaktan sıkılmazsınız. Çünkü merak edip kitabın sonuna kadar okumak istersiniz böylelikle kitap okumuş olursunuz. Sevilmeyen bir kitap ise tabiki'de okunurken zorlanılır.
  • çok istiyorum ama okuyamıyorum..
  • Çok Okurum daha yeni BOLEYN KIZI'nın bitirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiLDi$i

Kitap okumaktan sıkıLan yada okuyamayan birisi için poLisiye türünü tercih etmeLerini öneririm . çok kişiye önerdim ve çoğuda kitap okur haLe geLdi :)
    meseLa Ahmet Ümit - BeyoğLu Rapsodisi ...
    mutLaka okumaLısınız sonra zaten gerisi geLecektir

Deniyecem Şu zamana kadar PC dergileri ve kitaplarından başka kitap almadım elime Aldımda yarıda bıraktım hatta ilk 10 sayfa okuduktan sonra aklıam bile gelmedi kitap. Uykum gelio bişey okurken ya sıkılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 24 Eylül 2008; 4:52:30 >

• Kitap okumak gerçekten zevklidir . Polisiye ve fantastik türlerini severim . Öss nedeniyle kitap okumaya bir yıl ara verdim .
  • Kitap okumaktan sıkılanlara Stephen King öneririm
    Mesela Yeşil Yol serisi tam size gore

Turk birseyler isterseniz Ahmet Ümit - Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ortalama 15 sayfalık 9-10 hikayeden olusuyor boyle kısa ve polisiye turu okuyarak zaman gectikce daha uzun okumaya alıştırabilirsiniz kendinizi
  • Haftada bir kitap mutlaka okumaya çalışırım, çok anormal bir durum olmadıkça.
    Bence de kitap okumayı seviyorum/sevmiyorum gibi bir düşünce yersiz.
    Her insanın sevdiği/sevmediği, ilgisini çeken konular mutlaka vardır.
    İlgini çeken bir konuda kitap okumak hiç de sıkmaz insanı..

Okuma alışkanlığı olmayan arkadaşlar için önerim, ilk zamanlarda kitap seçimini doğru yapmaları,
    gerisi gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.