Şimdi Ara

Hayatında 3 Den Fazla Kitap Bitirmeyen Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Bitirmedim Kitap Okumak Boğuyor Beni Çok Sıkıcı Var mı Benim Başka Biri

• 350'den fazla okudum,övünmek gibi olmasın
  • 5ıncı sınıfta kitap okumaya başladım,suan lıse sondayım ozmandan bu zmana 90 ı askın kıtap okudum..(kütüphanemdeki kitap sayısını baz alarak soyledım sallama yok yani.. )
  • Fazla okumadım maalesef.

Çok okumak istiyorum, ama soğuğum, nedenini bilmiyorum. Sanırım kitabı eline almak, sayfa sayfa okumak hoşuma gitmiyor, yoksa okumayı severim yani.

Umarım aşarım bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 23 Eylül 2008; 23:42:30 >
  • okuma boşver hayatını yaşa
  • ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßyCaNeR

okuma boşver hayatını yaşa

• 1000ü geçkin sayfalık kitap okumuştum
  • 6 kişiye yılda 1 kitap düşen ülkemde kişi 3 kitap okusa yine iyi.bu ülkede okuyan nüfusun artması zor.

ben çok şükür küçüklüğümden beri okuma alışkanlığına sahibim.
  • bende okuyorum valla çok şükür alışkanlık değil ama okuyorum enazından :D
  • Kitap okumayı sevmem diyenler heralde seçimini iyi yapamıyorlar. İlla ki sizin de hoşunuza giden bir tür vardır. Şahsen polisiye romanlarına çok bayılırım veya Keloğlan tarzı hikayelere
  • ders kitabından başka bişey okumam en sevdiğim tür o
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Kitap okumayı sevmem diyenler heralde seçimini iyi yapamıyorlar. İlla ki sizin de hoşunuza giden bir tür vardır. Şahsen polisiye romanlarına çok bayılırım veya Keloğlan tarzı hikayelere

ilk okuldaki öğretmenim gibi konustun
  • çok kitab okudum ama hiç sonuna kadar deil
  • Kitap okumak sizi kasıyosa Cin Ali serilerinden başlayın bari okumaya o belki sıkıcı gelmez
  • Uzun yazıları okuyamıyorum. Çünkü uzun yazıları okurken çabuk sıkılıyorum. Dolayısıyla da kitap okuyup bitirmek çok zor bir şey benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 23 Eylül 2008; 23:59:25 >
  • naptiniz ya, ben de cok okuyamam normalde, yapicak birsey olmadigi zamanlarda yani televizyon olmayacak bilgisayar olmayacak oyle otururum okurum gunde 200 sayfa, aksi halde imkansiz okuyamiyorum'

hic okuyamayan birisi cizgi roman alsin okusun, hem zevkli olur
  • Geç de olsa başladım... seneler önce.. ilerde bölümüm gereği daha çöok okumam gerekicek... internet ve PC bağımlılığı olmasa çok kitap okumuş olucaktım ama boşuna zaman geçirdik işte...

*Okuduğum hukuk kitapları ve notları baya var ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 23 Eylül 2008; 23:58:31 >
  • Herkesin bi tarzı var önemli olan kitabın size hitap eden türünü bulmak .Kısaca herkese göre bir kitap mutlaka var.
  • Cam şancı - Doğa üstü sevgi altı... süper kitap 2-3 günde bitirmiştim... gençlik dizisi edasında bi kitap -okuma alışkanlığı kazanmak isteyenler içni yazdım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.