Şimdi Ara

Hayatını Yitiren Arkadaşım [CIDDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afc34 -- 2 Haziran 2015; 11:26:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendimi senin yerine koydum şuan. En yakın arkadaşlarım ölüp gitse haftalarca ağlarım heralde. Zor bir durum, Allah rahmet eylesin. Ne yazıkki yapılacak bir şey yok, zaman her şeyin ilacı ne kadar klişe olsa da ölüm acısının tek çaresi zaman kardeşim. Sabırlı ol.
  • çok berbat hissediyorum arkadasim gitti ve ben burda ne arıyorum diyecekseniz sinirden etrafi parcaliyorum kendimi buraya attim belki sakinlesirim diye

• Boşver,sen ölmedin sonuçta
  • Allah rahmet eylesin kardeşim.Acın acımızdır.

• Eksileyin daha çok yolunuz var doğruyu yazmakta artık kabullenilemeyen birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crag Drag -- 6 Temmuz 2014; 1:34:55 >
  • ben burayi aile olarak gördüğüm icin sizide ailem gibi gordugum icin konu açtım afedersiniz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basın sagolsun.

• Allah sabır versin.
  • Allah sabır versin sana kardeşim çok zor bir durumdur dusunemiyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: afc34

ben burayi aile olarak gördüğüm icin sizide ailem gibi gordugum icin konu açtım afedersiniz..

Anlıyorum senide ama teselli edilecek birşey yok gidip ailesinle acını paylaşabilirsin şimdi yukarıda yazdığım mesajı da eksilerler düşünmeden ne yazdığımı anlamadan
  • Başın sağolsun,arkadaşın da dediği gibi tek çare zaman..

• quote:

Orijinalden alıntı: Crag Drag

quote:

ben burayi aile olarak gördüğüm icin sizide ailem gibi gordugum icin konu açtım afedersiniz..

Anlıyorum senide ama teselli edilecek birşey yok gidip ailesinle acını paylaşabilirsin şimdi yukarıda yazdığım mesajı da eksilerler düşünmeden ne yazdığımı anlamadan

gitim fakat beni biyolar cok kotu olacagimi annesi cok kotu sinir krizi geciriyor ben dayanamadim cidden kaçtim o kadar kotu hissettimki sanki içimdeki her iyilik kayboldu karardi her yer bunlarida zor yazıyorum.

• quote:

quote:

quote:

gitim fakat beni biyolar cok kotu olacagimi annesi cok kotu sinir krizi geciriyor ben dayanamadim cidden kaçtim o kadar kotu hissettimki sanki içimdeki her iyilik kayboldu karardi her yer bunlarida zor yazıyorum.

Yaşamımızı ölüm kaygısıyla, ölümümüzü de yaşama kaygısıyla bulandırıyoruz. Dünyaya geldiğimiz gün bir yandan yaşamaya, bir yandan ölmeye başlarız. Böyle düşünmelisin ki kendini teselli edebilesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşamımızı ölüm kaygısıyla, ölümümüzü de yaşama kaygısıyla bulandırıyoruz. Dünyaya geldiğimiz gün bir yandan yaşamaya, bir yandan ölmeye başlarız. Böyle düşünmelisin ki kendini teselli edebilesin.

ben ne yapacağımi cidden şaşırdım duygu somurusu olmasin ama cok kotu oldum ya

• quote:

Eksileyin daha çok yolunuz var doğruyu yazmakta artık kabullenilemeyen birşey

Ölen çocuk 15 yaşındaymış büyük ihtimal konuyu açan kişide o yaşlarda yani daha çocuk.Şimdi en yakın arkadaşını saatler öne kaybetmiş bir çocuğun sağdan soldan teselli aramasının nesi yanlış çocuk kardeşim bu böyle bir durumda ne yapacağını kime ne diyeceğini ne bilsin.Gidip ailesine destek ol diyorsun da burada destek olunması gereken bir diğer kişide en yakın arkadaşını kaybetmiş bu çocuktur biraz anlayış,empati ne bileyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

quote:

Eksileyin daha çok yolunuz var doğruyu yazmakta artık kabullenilemeyen birşey

Ölen çocuk 15 yaşındaymış büyük ihtimal konuyu açan kişide o yaşlarda yani daha çocuk.Şimdi en yakın arkadaşını saatler öne kaybetmiş bir çocuğun sağdan soldan teselli aramasının nesi yanlış çocuk kardeşim bu böyle bir durumda ne yapacağını kime ne diyeceğini ne bilsin.Gidip ailesine destek ol diyorsun da burada destek olunması gereken bir diğer kişide en yakın arkadaşını kaybetmiş bu çocuktur biraz anlayış,empati ne bileyim.

Bende zaten onu diyorum buradan nasıl destek olunabilir nasıl teselli verilebilir acısını da anlayabiliyorum ama bizim elimizden gelen tek şey baş sağlığı dilemek.

• tesekkur ederim simdi tekrar ailesinin yanina gidecegim arkadaslar dualarınizi esirgemeyin..

• Hocam gecen sene okul döneminin ortasinda sıra arkadasım vefat etti. Tatilde ailesiyle birlikte araba kazasi gecirmis. Beni cok etkilemedi (neden bilmiyorum) ama tüm sınıf cok kötü etkilendi bu durumdan. Gercekten cok sıkıcı durgun bir sınıf olmuştu ben okul degistirdim dönem bitince bazen böyle seyleri normal karsilamak gerekiyor. Ben babami ve üvey kız kardesimide kaybettim gercekten hayatin bir gercegi bu.

• Başın sağolsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.