Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti.

Mekanın cennet olsun güzel adam...

@LampdaLamp hocamın söylediğine göre boyun kırılmasından ölmüş, Allah rahmet eylesin :(

Kaynak:
    www.motosiklet.net
    Alt�n Elbiseli Adam Bark�n Bayo�lu hayat�n� kaybetti - Sayfa 2
    http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/180921-altin-elbiseli-adam-barkin-bayoglu-kaza-2.html

edit: bir aile dostu öldüğünü söylüyor.
    edit 2: bir çok söylem öldüğünü kanıtlarcasına olduğu için başlığı düzenledim, umarım yarın kalktığımda yalan haber olduğunu öğreniriz ve böylesine bir korkutmadan dolayı bana sövüyor olursunuz
    edit 3: mâlesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoppeR. -- 26 Temmuz 2017; 3:14:28 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Barkın Bayoğlu Hayatını Kaybetti

Ünlü Türk sanatçı Barkın Bayoğlu, 17 Ekim 2023 tarihinde 73 yaşında hayatını kaybetti.

Bayoğlu, "Altın Elbiseli Adam" olarak tanınan ve taktığı altın rengi kıyafetlerle dikkat çeken bir isimdi. Uzun yıllar boyunca sanat camiasında aktif olarak yer aldı ve kendine özgü stilleriyle tanındı.

Bayoğlu'nun ölüm haberi, sevenlerini ve sanat dünyasını derinden üzdü. Sosyal medya platformlarında ve haber sitelerinde sanatçının hayatı ve eserleri anılarak kendisine saygı duruşunda bulunuldu.

Töreninin ise 19 Ekim 2023 tarihinde Zincirlikuyu Mezarlığı'nda yapılması bekleniyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Umarım birşey olmamıştır. Takip ediyordum severek

Edit: Hayatını kaybetmiş yazıyor. Allah rahmet eylesin çok severdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goose_irl -- 25 Temmuz 2017; 3:53:2 >
  • Bir çok kaynak gösterilerek öldü deniliyor, kesin bir durum olunca başlığı değiştiririm fakat umarım yalan haberdir
  • Gerçek olmasın lütfen
  • bir ara motorlara merak salınca birkaç videosunu izlemiştim samimi adamdı
  • Aile dostu olduğunu iddia eden kişinin attığı tweet :\
    https://twitter.com/esinozkan/status/889641407920713729
  • Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abradolf Lincler -- 25 Temmuz 2017; 4:17:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır ya olamaz umarım troll dür yoksa çok üzülürüm lan
  • Inşallah doğru değildir
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin
  • Bu çok ani oldu. Allah rahmet eylesin, üzüldüm
  • Umarım yalan haberdir, doğruysa Allah rahmet eylesin.
  • Ah be abim, bana motoru sevdiren abim çok erken ayrıldın aramızdan. Fuarda tanışma fırsatı bulmuştum çok samimi güleryüzlü bir insandı kendileri, şu videosunda da dediği gibi, buralar hiç güvenli değil abim...

• Gerçek olamaz.
  • Motoru bırakıyorum. Allah rahmet eylesin
  • Yalandır olum olamaz lan ben bu adam sayesinde motora başladım ne olur troll olsun
  • Cok üzüldüm. Motorlara bir miktar ilgi duymya basladigimda birkac videosunu izlemistim. Motorlara resmen asikti, onlar icin yasiyordu. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.