Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kendisiyle hiç tanışmadım, motorları bilirim ama fazla hevesim yoktur youtube dan takip ederdim. Çok delikanlı adamdı sözünün eri idi cenazesine gittim bir kez daha hayran oldum o kadar kalabalığı görünce. Şarjım bitince cenaze görevlilerin odasına gidip telefonu sarj edebilirmiyim diye sordum o sırada sohbet ederken bu zamana kadar gördükleri en kalabalık cenaze olduğunu söylediler onlara ( İmam,güvenlik,araç sürücüsü) barkın abiden biraz bahsedince onlarda üzüntüye daldı. Allah rahmet eğlesin
  • Kendisini motomax açılışında izmirde yakaladım, çok samimi, çok nazik insandı.

Bu adam efsaneler arasına girdi diyebilirim. Son 10 yıl motosiklet kültürünü bırak, youtube kültürü bile oluşturan yegane adamlardan.

Seneler önce yatmadan evvel barkının eğitim videolarını izler, öyle yatardım.

Işıklar içinde uyu efsane..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

en sevdiğim videolarından biriydi

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/334905/motosikletine-asik-olan-adam

adam çok iyi tanıtıyodu motosikleti . Öldüğüne inanamıyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten üzücü, Türkiye'de motoru dogru düzgün kullanan ve kullanmayı anlatan bir kac yüzü geçmeyen kişi vardır. Bunlardan en kalitelilerinden biri böyle talihsiz bir şekilde vefat etti.

Üzülerek söylüyorum , ben arabada kendimi güvende hissetmiyorum, Türkiye'de her önlemi de alsan, en güvenli şekilde de sürsen, kendini bile düşünmeyen varlıklar yaşarken hayatta kalmak mucize. Adam kendini düşünmüyor ki baska birinin hayatına mal olmayı düşünsün o nedenle bu değerli kişiyi böyle birinin hatası yüzünden kaybettik.

Çok üzgünüm

• Sadece Altın Elbiseli Adam değil, diğer arkadaşın da mekanı cennet olsun inşallah. Benim üzüldüğüm nokta gece yarısı gelen karı kaprisi bu kaprisin iki insanın da canına mal olması. Yoldaki insanlarla konuşmayın, aramayın, mesaj atmayın.
  • Sanki adam olmemiste yarin birgun youtubede yine aea bildirimi gelecekmis gibi hissediyorum. Allah rahmet eylesin. Cok kotu oluyor insan bne bileyim

• Günlerden bir gün o zamanlar daha liseye yeni geçmiştim ve deli gibi altın elbiseli adamın videolarını izliyordum bir videosunda motoru tanıtırken "Birillant Riding" "Dahiane Sürüş" açılımını anlatmıştı ve bir gün İngilizce dersinde ünite sonu kelimelerinde hoca "Birillant" ın kelime anlamını sormuştu ve bilmiştim işte o zaman anlamıştım bu adamın sadece amacı öğretmekti nur içinde yat güzel kalpli abim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motoplus -- 28 Temmuz 2017; 2:6:23 >
  • İnsan kabullenemiyor be açıyorum kanalı video atsın diye bekliyorum

Erken gittin be babuş öteki tarafta görüşmek üzere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutulmicaksın reis.
  • Hala kazayla ilgili bir görsel yayınlanmadı değil mi?
  • hayır. Sadece motorun kaza sonrası videosu çıktı.
    Birde barkın olduğu iddia edilen bi yaralı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

hayır. Sadece motorun kaza sonrası videosu çıktı.
    Birde barkın olduğu iddia edilen bi yaralı var.

Kim hocam o link filan var mı buna dair. Bu arada aeanın cocugu yokmus ve evli degilmis bosanmis yani. Facebook aea sayfasinda yaziyor internette cok yanlis bilgi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vardı da evdeki pc de müsait olunca atayım.
    Ama bişey anlaşılmıyor yüzü sırf kan.
  • Kaza ile alakalı görüntüleri bana da pm atarmısınız arkadaşlar.
  • Arkadaşlar video varsa lütfen benimlede paylaşın çok sevdiğim izlediğim bir insandı ölümüne üzüldüm açıkçası ve motosikletin bu ülkede iyice delilik olduguna inanmaya başladım.
  • görüntü ve video varsa bende rica edebilirmiyim

• Mekanı cennet olsun

AEA

• Zaman nasil geciyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy be

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.