Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin. Youtube da birkaç sefer denk gelmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barkınlandın.

• beyler cenazesi nereye defnedildi bilen var mı?
    Hürriyetin haberine göre çengelköy mezarlığına defnedilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokengineer -- 27 Temmuz 2017; 8:38:9 >
  • brokengineer kullanıcısına yanıt
    Motorcumuhabeti'n hikayesinde tam konumu var.

• Severek takip ettiğim,motorcuların gönlünde taht kurmuş bir insandı...
    Allah rahmet eylesin.
  • Ülkede ne kadar güzel insan varsa bir bir terk ediyor bizi..

Akılsız mahlukat köprü yolunda arabadan inip karşıdan karşıya geçmek nedir hiç mi kafan çalışmıyor hayret ediyorum hem kendi canını hem de başkarının canını hiçe sayıyor.

Bence ölen adamın karısını da içeri atmak lazım. Sonuçta adam karıya sinirlenip arabadan iniyor bir nevi kazaya sebebiyet veriyor ulan cinlendim yine.

Kaza haberini duyunca şok oldum içim acıdı üzüldüm Barkın abiye. 1-2 kere denk gelip konuşmuşluğum vardı. Ne güzel şeyler anlatırdı samimi samimi böyle içten içe motoru sevdiren birisi daha olamaz yani..

• Benim kafama takılan bir olay var. Bazı vloggerlar abimizin babasından boynu kırılarak öldüğünü duymuşlar. Ambulansa alınırken bilinci kapalı ama nefes alıyorsa, boynu sonradan mı kırıldı kaskı çıkartırken filan yoksa bu asparagas mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: voqka35

Benim kafama takılan bir olay var. Bazı vloggerlar abimizin babasından boynu kırılarak öldüğünü duymuşlar. Ambulansa alınırken bilinci kapalı ama nefes alıyorsa, boynu sonradan mı kırıldı kaskı çıkartırken filan yoksa bu asparagas mı?

Kalp krizi diye biliyorum epilepsi hastalığı gibi bir şey olmuş hastanede ve dili yer dönmüş.Nefessiz kalmış ve o arada kalp krizi geçirmiş.

• Kendisinin videolarını zevkle takip ederim. "motor yine can aldı" diye haber yapanlarada yazıklar olsun.
    Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Kendisiyle ilk tanışmam 10 yıl öncesiydi. Dergimiz 2teker de epeyi emeği geçti. Durumlar kötüyken para almadığı zamanlar bile oldu.(dergi battı bu arada) Düğünümde en çok parayı o takmıştı. 10 sene evvel 250 lira takmıştı. İşi gücü gırgır. Ama çok çalışkandı. İşini çok iyi yapardı. Pek kimse bilmez ama maket konusunda çok iyiydi. Çok yüksek miktarlara yaptığı maketleri satardı. İyi adamdı. Allah rahmet etsin. Ama diyeceklerim var...

Dergi zamanında ve sonrasında defalarca kaza atlattınız. Bir çok arkadaşınızı motor üstünde kaybettiniz. Sadece benim tanıdığım 30 kişi motor üstünde öldü. Kenan sofuoğlunun abisi de dahil. Ben acillik olsam binmiyorum bu merete. Sakat abi. Türkiyede motor kullanmak sakat. Sonu bu. Tepeden tırnağa full giyinsen de sakat. Zırhlı elbise bile giysen sakat. Binmeyin abi şuna. Kendinizi geçtim sevdikleriniz için binmeyin. Ben bıktık. Çevremde teker teker sizi motor üstünde gömmekten bıktım. Binmeyin şuna. Çoluk çocuğunuzu uzak tutun. Binmeyin bindirmeyin.

Binecez, inadına binecez. Bu ülkeye motosiklet kültürünü öğreteceğiz, motosikletlere saygı duymayı öğreteceğiz. Barkın abinin mirasına sahip çıkacağız. O insanlara motosiklet sevgisini aşıladı, insanlara bilinçli kullanmayı öğretti. Onun emekleri boşa gitmeyecek.

Kayıplarda versek devam edecek bu miras,ve gün gelecek inşallah istediğimiz olacaktır.

• uydurma haber cıkarmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Ülkede ne kadar güzel insan varsa bir bir terk ediyor bizi..

Akılsız mahlukat köprü yolunda arabadan inip karşıdan karşıya geçmek nedir hiç mi kafan çalışmıyor hayret ediyorum hem kendi canını hem de başkarının canını hiçe sayıyor.

Bence ölen adamın karısını da içeri atmak lazım. Sonuçta adam karıya sinirlenip arabadan iniyor bir nevi kazaya sebebiyet veriyor ulan cinlendim yine.

Kaza haberini duyunca şok oldum içim acıdı üzüldüm Barkın abiye. 1-2 kere denk gelip konuşmuşluğum vardı. Ne güzel şeyler anlatırdı samimi samimi böyle içten içe motoru sevdiren birisi daha olamaz yani..

surucuyle tartısma olmaz.otobus soforu mevzusundan farkı yok

kadının cokda umrunda 1 ay sonra baska evlenır

• hiç bir şeye bu kadar üzülmemiştim. :(

• Tanımıyordum adamı ama huzur içinde yatsın. Motorsiklet kullanmak gerçekten çok büyük risk. Ne olursa olsun bu tarz veya daha farklı tehlikeler her zaman var bunlar kaçınılmaz. Benim de hevesim var birazcık motora ama çok riskli olduğu için düşünmüyorum motorsiklet almayı.
  • ya 10 numara adamdı be.

• quote:

Orijinalden alıntı: ganker

hiç bir şeye bu kadar üzülmemiştim. :(

büyük söz... allah bunu unutturacak acı göstermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colouse

Ölüm nedeni hakkında kesin bilgiye sahip olan var mı? Epilepsi, astım nöbeti falan diyorlar da hangisi doğru bilmiyorum.

Karşı ailenin aldığı bilgiye göre, astım diyorlardı..
  • Binersen de anne babanı yarı yolda bırakıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorlara karşı hiç ilgim yok. Abimizin ismini de ilk defa duydum vefat ettiği vakit. Allah rahmet eylesin. Bu kadar seveni üzen ve suçsuz bir insanın canını alan, yola atlayan o kör cahile o kadar sinirliyim ki anlatamam. Birde karşı şeritten geçmiş öbür tarafa. Resmen olacağı varmış. Abimiz ölmese belkide başkası bu cahil arkadaşa çarpacak ve boş yere karakollarla uğraşacaktı. İnsan kendisini öldürürken bile başkalarının başına dert olmayı nasıl başarıyor aklım almıyor. Kendisi de vefat etmiş ama söylemeden edemeyeceğim. İşte böyle saçma sapan insanlar yüzünden kaliteli insanların da hayatına da yazık oluyor. Sanki saçma sapan bir kadınla evlenip kendini yola atması motorcu abimizin suçu. Olaya bak ya. Düşündükçe sinirleniyorum.

• Arif kullanıcısına yanıt
    amin kardeşim

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.