Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haber sitesinde gördüm bir de twitter da altın elbiseli adam diye tt olmuş aklıma şu tarih kitaplarındaki çinli hükümdarın altın elbisesi geldi lan mezardan yeni bir elbise mi buldular altından derken mevzu hakkında bilgim oldu Allah rahmet eylesin. Bugün bir sitede haberini okudum adamın biri sabah eşiyle köprüde kavga etmiş durmuş motosiklet adama çarpmış ikisi de vefat etmiş falan tam anlayamadım bu kaza nasıl olmuş videosu falan var mı adam sabah sabah kavga edecek köprüden başka yer bulamamış mı. Kavga doğruysa ulan bu kadın milleti başa bela kendine bişey olmuyor kendinden başka iki kişi ölüyor.
  • ölümüne sebep olan adama hakkımı helal etmıyorum. cok uzuldum hergun vıdeosunu ızlerdım ALLAH rahmet eylesin
  • Ölümüne en çok üzüldüğüm insanlardan biri oldu. Altın kalpli bir adamdı. Çok insanın kalbinde güzel yeri vardı.

Unutulmayacak.
  • Altın Elbiseli Adam'ın Bir Günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 26 Temmuz 2017; 21:47:50 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 26 Temmuz 2017; 21:52:2 >

• Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Haber sitesinde gördüm bir de twitter da altın elbiseli adam diye tt olmuş aklıma şu tarih kitaplarındaki çinli hükümdarın altın elbisesi geldi lan mezardan yeni bir elbise mi buldular altından derken mevzu hakkında bilgim oldu Allah rahmet eylesin. Bugün bir sitede haberini okudum adamın biri sabah eşiyle köprüde kavga etmiş durmuş motosiklet adama çarpmış ikisi de vefat etmiş falan tam anlayamadım bu kaza nasıl olmuş videosu falan var mı adam sabah sabah kavga edecek köprüden başka yer bulamamış mı. Kavga doğruysa ulan bu kadın milleti başa bela kendine bişey olmuyor kendinden başka iki kişi ölüyor.

Olay gece olmus diye biliyorum hocam
  • çok garip bir kaza
  • Babuş sen rahat uyu senin yerini kimse alamıycak çok erken gittin bizi çok üzdün.
  • Ybr varken bayağı bir videosunu izlemiştim bayağı bir bilgi sahibi olmuştum. Bende ufak bir kaza yaptım ve ybr ile vedalastim ama hayatta öyle bir zevk yok motor gibisi yok ama hakkaten şeytan işi bu motor cunki kaporta sensin . Motora hayran birisi olarak yazıyorum bu yazımı hala guz3l bit japon görünce icim gider .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Kendisiyle ilk tanışmam 10 yıl öncesiydi. Dergimiz 2teker de epeyi emeği geçti. Durumlar kötüyken para almadığı zamanlar bile oldu.(dergi battı bu arada) Düğünümde en çok parayı o takmıştı. 10 sene evvel 250 lira takmıştı. İşi gücü gırgır. Ama çok çalışkandı. İşini çok iyi yapardı. Pek kimse bilmez ama maket konusunda çok iyiydi. Çok yüksek miktarlara yaptığı maketleri satardı. İyi adamdı. Allah rahmet etsin. Ama diyeceklerim var...

Dergi zamanında ve sonrasında defalarca kaza atlattınız. Bir çok arkadaşınızı motor üstünde kaybettiniz. Sadece benim tanıdığım 30 kişi motor üstünde öldü. Kenan sofuoğlunun abisi de dahil. Ben acillik olsam binmiyorum bu merete. Sakat abi. Türkiyede motor kullanmak sakat. Sonu bu. Tepeden tırnağa full giyinsen de sakat. Zırhlı elbise bile giysen sakat. Binmeyin abi şuna. Kendinizi geçtim sevdikleriniz için binmeyin. Ben bıktık. Çevremde teker teker sizi motor üstünde gömmekten bıktım. Binmeyin şuna. Çoluk çocuğunuzu uzak tutun. Binmeyin bindirmeyin.

Binecez, inadına binecez. Bu ülkeye motosiklet kültürünü öğreteceğiz, motosikletlere saygı duymayı öğreteceğiz. Barkın abinin mirasına sahip çıkacağız. O insanlara motosiklet sevgisini aşıladı, insanlara bilinçli kullanmayı öğretti. Onun emekleri boşa gitmeyecek.

• Olayın videosu yok mu kask kamerası vardır herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

ölümüne sebep olan adama hakkımı helal etmıyorum. cok uzuldum hergun vıdeosunu ızlerdım ALLAH rahmet eylesin

kardeş ben de o adama sinirlendim de senin o adam üzerinde nasıl bir hakkın olabilir
  • Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun.

Motor bir tutkudur ama Türkiye'de motor kullanmak olağan kazalarda kaporta olmaktan öteye geçemiyor malesef ...
  • Ninja 250 videosu vardı yanlış hatırlamıyorsam. O videosunu izlediğimde ne kadar değerli bir insan olduğunu anlamıştım. Günümüz insanlarının tahammül sınırları yerlerde sürünüyor. Belki de incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepti. Ne mi oldu? İki cana mal oldu.
  • quote:

Kendisiyle ilk tanışmam 10 yıl öncesiydi. Dergimiz 2teker de epeyi emeği geçti. Durumlar kötüyken para almadığı zamanlar bile oldu.(dergi battı bu arada) Düğünümde en çok parayı o takmıştı. 10 sene evvel 250 lira takmıştı. İşi gücü gırgır. Ama çok çalışkandı. İşini çok iyi yapardı. Pek kimse bilmez ama maket konusunda çok iyiydi. Çok yüksek miktarlara yaptığı maketleri satardı. İyi adamdı. Allah rahmet etsin. Ama diyeceklerim var...

Dergi zamanında ve sonrasında defalarca kaza atlattınız. Bir çok arkadaşınızı motor üstünde kaybettiniz. Sadece benim tanıdığım 30 kişi motor üstünde öldü. Kenan sofuoğlunun abisi de dahil. Ben acillik olsam binmiyorum bu merete. Sakat abi. Türkiyede motor kullanmak sakat. Sonu bu. Tepeden tırnağa full giyinsen de sakat. Zırhlı elbise bile giysen sakat. Binmeyin abi şuna. Kendinizi geçtim sevdikleriniz için binmeyin. Ben bıktık. Çevremde teker teker sizi motor üstünde gömmekten bıktım. Binmeyin şuna. Çoluk çocuğunuzu uzak tutun. Binmeyin bindirmeyin.

her yıl trafik kazalarından 5000 kişi ölüyor, yani ortalana günde 15 civarı insan ölüyor,, trafik demek risk demek, ister arabaya bin ister motora ,,, ben riskleri minimize ederek motora binmeye değer diyorum ,,, riskleri minimize etmekten kastım şu ,, ne hızlı ne yavaş gitmek (ani bir olay karşısında çok hızlı durabilecek veya en azından hızı ölmeyecek seviyeye kadar düşürebilmek) ,,,, hava,yol ve trafik durumuna göre hızını revize etmek, mesela gündüz 120 ile güvenli şekilde gittiğin yolda gece 70-80 le anca güvenli gidiliyor,,, yağışlı havada mümkün olduğunca motora binmemek, mümkün olduğunca bölünmüş yol harici yolları kullanmamak ,,, full teçhizatlı olmak ,, sağdan giderken aşırı temkinli olmak ve hızı azaltmak, çünkü kapı açan oluyor, kontrolsüz yola çıkan park etmiş araçlar oluyor,ortadan sağa ani şerit değiştirenler oluyor, yola yaya veya hayvan fırlayabiliyor ,,, ben yağışsız,gündüz vakti ve 100 ü geçmedikten sonra şehiriçi veya duble yollarda motorun en az araba kadar güvenli olduğunu düşünüyorum

• quote:

dünden beridir artık bıraksam mı binmesem mi gibi şeyler düşünüyorum ama binmezsek Barkın abiyi yarı yolda bırakmış oluruz gibi geliyor

• Binecegiz her zamankinden daha fazla, her zamankinden daha dikkatli, her zamankinden daha farkinda olarak.

Bu iş şaka değil Barkin'da bunu soylerdi. Hayattayken soylediginde ya onu dinlemedik ya da dinler gibi yaptik. Ama daha iyi daha cok motor icin degil, daha kaliteli trafik icin herkese motoru anlatti. Biz dur demezsek biz ornek olmazsak bu isin bir gelecegi olmaz dedi ve hep çalıştı hep anlattı ve belki ornek bir kullanici olmadi ama yaptigi hatalari vurgulayarak ben yaptim siz benim yaptigimi degil, siz anlattigimi yapin dedi.

Kendine pek motosiklet egitmeni demezdi ama dogrulari anlatirdi.

Hepimiz kullanacagiz ama gerekirse her sezon tekrar tekrar egitim alarak cunku biz iyi surersek bizi gorenlerde iyi surer.
  • Seni hep şerit değiştirmeyi anlattigin videonun 3,36sındaki gibi hatirlayacagim altın kalpli abimiz.

Allah rahmet eylesin
  • Ölüm nedeni hakkında kesin bilgiye sahip olan var mı? Epilepsi, astım nöbeti falan diyorlar da hangisi doğru bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.