Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin, en sevdiğim Youtuber, Motosikletçi, Eğitimci, Lider, Büyük şef, Babuşumuz. Sayesinde binlerce insan motosiklet kullanmayı öğrendi. Bilenlere tecrübeleriyle doğruları öğretti. Elinden geleni yaptı. Karşı taraf ne kadar hatalı olsa bile kader.. Olacağı varmış.. Bize videoları kaldı..

Mekanın cennet olsun Barkın Bayoğlu..
  • Haberi aldığım sabahtan beri hazmedemiyorum. Dün yüzlerce motor ve binlerce insan uğurladı. Tabutuna el attım, toprağına dokundum, hep ağlaya ağlaya. Bu kadar kalabalık bir cenaze görmemiştim hiç. Tek teselli binlerce insanın duasıyla gitmesi oldu. Her akla geldiğinde acı duyacağız. Çok büyük iz bıraktı, yer edindi insanlarda. Her insana nasip olmaz böyle sevilmek ve böyle uğurlanmak. Onlarca kişi mezarı başından ayrılamadı ben bile. Son fuarda ilk kez tanıştık fotoğraf çekindik, yine her zamanki mütevazılığı üstündeydi. İyi ki gitmişim. İyi ki tanımışım. Ne sesi, ne gülen yüzü unutulacak gibi değil. Büyük karakterdi. Ne yazsam az. Mekanın cennet olsun Barkın Abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Binersen de anne babanı yarı yolda bırakıyorsun

ben kadere iman ettim hocam gerisi takdiri ilahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnNka-tr

quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Kendisiyle ilk tanışmam 10 yıl öncesiydi. Dergimiz 2teker de epeyi emeği geçti. Durumlar kötüyken para almadığı zamanlar bile oldu.(dergi battı bu arada) Düğünümde en çok parayı o takmıştı. 10 sene evvel 250 lira takmıştı. İşi gücü gırgır. Ama çok çalışkandı. İşini çok iyi yapardı. Pek kimse bilmez ama maket konusunda çok iyiydi. Çok yüksek miktarlara yaptığı maketleri satardı. İyi adamdı. Allah rahmet etsin. Ama diyeceklerim var...

Dergi zamanında ve sonrasında defalarca kaza atlattınız. Bir çok arkadaşınızı motor üstünde kaybettiniz. Sadece benim tanıdığım 30 kişi motor üstünde öldü. Kenan sofuoğlunun abisi de dahil. Ben acillik olsam binmiyorum bu merete. Sakat abi. Türkiyede motor kullanmak sakat. Sonu bu. Tepeden tırnağa full giyinsen de sakat. Zırhlı elbise bile giysen sakat. Binmeyin abi şuna. Kendinizi geçtim sevdikleriniz için binmeyin. Ben bıktık. Çevremde teker teker sizi motor üstünde gömmekten bıktım. Binmeyin şuna. Çoluk çocuğunuzu uzak tutun. Binmeyin bindirmeyin.

Binecez, inadına binecez. Bu ülkeye motosiklet kültürünü öğreteceğiz, motosikletlere saygı duymayı öğreteceğiz. Barkın abinin mirasına sahip çıkacağız. O insanlara motosiklet sevgisini aşıladı, insanlara bilinçli kullanmayı öğretti. Onun emekleri boşa gitmeyecek.

Kayıplarda versek devam edecek bu miras,ve gün gelecek inşallah istediğimiz olacaktır.

Kesinlikle hocam devam edecek. İnşallah bir gun bu ulkede herkes motosikletini rahatça kullanabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 27 Temmuz 2017; 16:5:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: harun50

motosiklet kültürü dediğiniz şey durduk yere şöfore satasıp asarım keserim demekse 1 levye de benden yer

Blokluydun, yazdiklarini okumak icin kaldirayim dedim, simdi yine blokluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LampdaLamp

quote:

Orijinalden alıntı: Colouse

Ölüm nedeni hakkında kesin bilgiye sahip olan var mı? Epilepsi, astım nöbeti falan diyorlar da hangisi doğru bilmiyorum.

Karşı ailenin aldığı bilgiye göre, astım diyorlardı..

ne astımı arkadaş ya boynu kırılmış adamın
  • 18 yaşımdan beri otomobil kullanıcısıyım ancak her zaman motosiklet sahibi olmak istemişimdir. Altın Elbiseli Adam'ın kanalını da çok takip etmiş, kendisini gerçekten çok sevmişimdir. Ancak şöyle bir gerçek var, Türkiye'de motosiklet kullanıcılarına ne kadar kötü davranıyorsa, motosiklet kullanıcıları da trafikte bir o kadar kötü. Hız sınırının 70 olduğu yerde son hızla aralardan kayan motorcu da var, özellikle ana yol olmayan yerlerde kırmızı ışıkları sadece arabalara has bir şeymiş gibi gören motorcular da var, ters şeritten gelen motorcular da var.

Bu ülkede 100 motor kazası oluyorsa gönül rahatlığıyla söylüyorum yarısından fazlası motosiklet kullanıcısının hatasıdır. Özellikle böyle bir başlıkta linç edileceğimi bile bile söylüyorum ama durum bu. Sürdükleri aracın kaportası kendisi, düz yolda tekerine taş gelse bile Allah korusun ölümlü kaza riski var ancak bunu görmezden geliyor motosiklet kullanıcıları

Otomobil kullanıcıları sütten çıkmış ak kaşık demiyorum. Ama 6 yıllık trafik tecrübemde birkaç defa motosiklet kazasına şahit oldum, en az dört beş tanesini yaşamanın ucundan döndüm. Bir defasında kırmızı ışıkta geçen motosiklet kullanıcısına çarpmamak için ani fren yapıp arkamdaki aracın bana vurmasına sebep oldum.

Bu ülkede motosiklet kullanıcılarının çoğu otomobil kullanıcılarının bilinçlenmesinden söz eder. En az otomobil kullanıcıları kadar motosiklet kullanıcılarının da bilinçlenmesi gerekiyor. Altın Elbiseli Adam bunu yapmaya çalışıyordu. Bunu yapmayı başarıyordu takipçileri adına. Hayatını kaybettiğini görmek benim açımdan sadece kanımın ısındığı, sevdiğim bir insanı kaybetmek değil, ister kabul edin ister etmeyin, hayatını çok bilinçsiz bir topluluğu bilinçlendirmeye adamış bir değeri kaybetmektir. Allah rahmet eylesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: IMPEDIMENTA

quote:

quote:

Ölüm nedeni hakkında kesin bilgiye sahip olan var mı? Epilepsi, astım nöbeti falan diyorlar da hangisi doğru bilmiyorum.

Kesin mi? (işi gücü bıraktık, nasıl hayatını kaybetmiş? sorguluyoruz da. insan, içindeki merak duygusunu yenemiyor.)

gece ilk gelen bilgilerde, hastanede hayatını kaybettiği yönündeydi. muhtemelen yüksek süratte meydana gelen travmada, boynu kırılsa, olay yerinde daha ölümün gerçekleşmesi gerekmezmiydi?

doktor arkadaşlarıma sordum; kazalarda, beyinde kanama yada travma olursa, epilepsi ortaya çıkarmış. epilepsi durumu uzun sürerse, tüm dokular oksijensiz kalıp, ani ve geri dönüşü olmayan kalp durması olabilirmiş.

bu topic'de sabah okuduğum bir yoruma, kafa göz girmemek için; alıntı ve cevap yazmamak için kapattım çıktım. şimdi biraz daha sakinim. yukarıdaki satırlarımdan başka, pekçok kişinin de dile getirdiklerine benzer şekilde, kendi yorumumu da ekleyeceğim.

bu kazanın nedeni, ölen emlakçıdır. eşiyle kavga etmiş olması vs sonucu değiştirmez. arabadan indiği yer inilecek bir yer değildir. ne olursa olsun, karşıdan karşıya geçmesinin izahı yoktur. kazanın gerçekleştiği şerit ve AEA'ın hızı'na göre; kusur, 1/8 - 2/8 oranında AEA'ya kalanı da ölen adama yazılır gibime geliyor.

AEA, videolarında sık sık, güzellemelerde!!! bulunduğu insanlar gibi bir insanın hatası nedeniyle, tamamen önlenebilir bir hata nedeniyle hayatını kaybetmiştir.

apaçilik yaptığı videolarını izlerken, AEA'ya kızıp sövsem de; severek izlediğim, birşeyler öğrendiğim, faydalı bir insandı. fıtı fıtı gitmek deyimini AEA'dan aldım, günlük işlerimde sık sık kullanır olmuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xpug

quote:

quote:

quote:

Kesin mi? (işi gücü bıraktık, nasıl hayatını kaybetmiş? sorguluyoruz da. insan, içindeki merak duygusunu yenemiyor.)

gece ilk gelen bilgilerde, hastanede hayatını kaybettiği yönündeydi. muhtemelen yüksek süratte meydana gelen travmada, boynu kırılsa, olay yerinde daha ölümün gerçekleşmesi gerekmezmiydi?

doktor arkadaşlarıma sordum; kazalarda, beyinde kanama yada travma olursa, epilepsi ortaya çıkarmış. epilepsi durumu uzun sürerse, tüm dokular oksijensiz kalıp, ani ve geri dönüşü olmayan kalp durması olabilirmiş.

bu topic'de sabah okuduğum bir yoruma, kafa göz girmemek için; alıntı ve cevap yazmamak için kapattım çıktım. şimdi biraz daha sakinim. yukarıdaki satırlarımdan başka, pekçok kişinin de dile getirdiklerine benzer şekilde, kendi yorumumu da ekleyeceğim.

bu kazanın nedeni, ölen emlakçıdır. eşiyle kavga etmiş olması vs sonucu değiştirmez. arabadan indiği yer inilecek bir yer değildir. ne olursa olsun, karşıdan karşıya geçmesinin izahı yoktur. kazanın gerçekleştiği şerit ve AEA'ın hızı'na göre; kusur, 1/8 - 2/8 oranında AEA'ya kalanı da ölen adama yazılır gibime geliyor.

AEA, videolarında sık sık, güzellemelerde!!! bulunduğu insanlar gibi bir insanın hatası nedeniyle, tamamen önlenebilir bir hata nedeniyle hayatını kaybetmiştir.

apaçilik yaptığı videolarını izlerken, AEA'ya kızıp sövsem de; severek izlediğim, birşeyler öğrendiğim, faydalı bir insandı. fıtı fıtı gitmek deyimini AEA'dan aldım, günlük işlerimde sık sık kullanır olmuştum.

Evet doğru, yukardaki yazan arkadaşa istinaden vefat eden karşı taraftaki vatandaşın, yeğeni ile aynı bölgede oturmaktayız, onlara verilen bilgi astım/epilepsi krizi denmiş, ilk gelen bilgi hastaneden boyun kırılması olabileceği yönündeydi ki bende o duyumu ilk alanlardanım, sonradan astım/epilepsi krizi olarak belirlendi gibi, tam kesin sonuçlar 1 hafta içinde belli olacaktır.. allah rahmet eylesin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet doğru, yukardaki yazan arkadaşa istinaden vefat eden karşı taraftaki vatandaşın, yeğeni ile aynı bölgede oturmaktayız, onlara verilen bilgi astım/epilepsi krizi denmiş, ilk gelen bilgi hastaneden boyun kırılması olabileceği yönündeydi ki bende o duyumu ilk alanlardanım, sonradan astım/epilepsi krizi olarak belirlendi gibi, tam kesin sonuçlar 1 hafta içinde belli olacaktır.. allah rahmet eylesin..

Bunca yıldır takip ediyorum, tanırım da ne astım ne de epilepsi duyumu almadık. Epilepsi hastası olsa motora binemezdi bence o riski bilerek göze alıp. Önümde epileptik nöbet geçirenler oldu mümkün değil bu.

• Çok merak ediyorum altınızda motor olsa kaç km hız ile gideceksiniz arti turkiyede dusuk hizli gittiğinizde o dayı gibi şahıslar biçmeye kalkıyor yani otomatikman arabadan hızlı gitmek zorundasınız

• Barkın Bayoğlu bile motosiklet kazası geçirerek vefat ettiyse ki beni de kahretmiştir. Motosiklet kullananlar nasıl binecek bundan sonra.
  • Motosiklete çok merakım olmamasına rağmen nedendir bilmem bu adamın kanalına aboneydim ve paylaşım yaptıkça izlerdim. Motoru tarih dersi anlatır gibi değilde makaraya vurup anlatması ayrı keyif verirdi. Hatta kendini Altın elbiseli adam olarak bilir ve ismini hiç merak etmezdim. İsmini vefat haberinde öğrendim ve bi yakınımı kaybetmiş gibi üzüldüm, daha sonra sadece videolarını izlediğim birine niye bu kadar üzüldüğüme şaşırdım. Bende ayrı bi yeri olduğunu vefat haberini aldiğimda anladım. Bi videosunda yanlış hatırlamıyorsam makinelere bağlı acılar içinde ölmektense motor üzerinde ölmeyi isterdim gibi birşey demisti. Mekanı gani gani cennet olsun, Allah neden böyle insanları yanına erken alır bilmiyorum. Arkasında onbinlerce insanın izlediği ve izlemeye devam edeceği çok güzel videolar bıraktı. Bence en anlamlısı arkanızda böyle faydalı bir video kütüphane bırakmak. Kendisi aramızda değil ama faydalı bilgileri, nasihatleri, motor incelemeleri hep bizimle beraber. Allah yakınlarına sabır versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: birisileri

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunca yıldır takip ediyorum, tanırım da ne astım ne de epilepsi duyumu almadık. Epilepsi hastası olsa motora binemezdi bence o riski bilerek göze alıp. Önümde epileptik nöbet geçirenler oldu mümkün değil bu.

Yukardaki arkadaş vermiş zaten cevabı,

doktor arkadaşlarıma sordum; kazalarda,beyinde kanama yada travma olursa, epilepsi ortaya çıkarmış. epilepsi durumu uzun sürerse, tüm dokular oksijensiz kalıp, ani ve geri dönüşü olmayan kalp durması olabilirmiş.

• Ölene kadar motoru sevdirdin,öldükten sonra motordan soğuttun be barkın abi,mekanın cennet olsun!

• Düne kadar hayatımda tek videosunu bile izlemedim. Öğrenince youtube kanalına ve çıktığı tv programlarındaki kesitlere baktım ve bir hayli üzüldüm.

Dağ gibi adam gitti. Ama arkasında bilgilendirdiği öğrencilerini bıraktı.

Tabiki de canı alan Azrail , ne yaparsan yap süren dolunca gidiyorsun ama bu adam Türkiyede değil Avrupada motosiklet süren birisi olsaydı kesinlikle böyle bir kazaya kurban gitmezdi. Çoğu motosikletli boş yere ölüyor.

Motor tehlikeli değil bizim cahil halk tehlikeli.

Altında dandirik bir araba olsun sen yüksek hızdayken bi anda önüne kırsa sen karşı tarafa geçiyorsun.

Üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Güler yüzlü iyi bir insan, öğretmen diye anacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyecek bir sey yok. Allah herkese boyle mutlu ölüm gostersin. Biraktigi mirasla gurur duyuyordur umarim. Basimiz sagolsun.
  • Allah'a inanıyorum ama bir çok olayın da olasılıklara bağlı olduğunu düşünüyorum. Allah rahmet eylesin ama böyle bir olayın olması bir olasılıktır ama milyonda bir olacak bir durum değil midir? Her şeye kader deyip geçiyoruz ama bununla ilgili bir teori falan varsa bilen paylaşsın lütfen...

• allah rahmet eylesin, hakkı çoktur bende onun sayesinde adam gibi motor sürmeyi öğrendim nur içinde yat babuş.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.