Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnNka-tr

quote:

Orijinalden alıntı: Ráise

Cenazeye nasıl bi katılım oldu acaba orda olabilmeyi çok isterdim. Orda olanlar varsa anlatabilir mi?

Yüzlerce kişi katıldı facebook. Berrak turşuları fan grubuna bak oarada var resim video.

ya ben grubu bulamıyorum bi ara çok fazla saçma sapan paylaşım yapılıyor diye yönetime kayıp çıkmıştım
    acaba banladılar mı
  • Geç gördüm . Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin keşke biraz daha yavaş gitseydi, Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian IV

quote:

Orijinalden alıntı: AnNka-tr

quote:

Orijinalden alıntı: Ráise

Cenazeye nasıl bi katılım oldu acaba orda olabilmeyi çok isterdim. Orda olanlar varsa anlatabilir mi?

Yüzlerce kişi katıldı facebook. Berrak turşuları fan grubuna bak oarada var resim video.

ya ben grubu bulamıyorum bi ara çok fazla saçma sapan paylaşım yapılıyor diye yönetime kayıp çıkmıştım
    acaba banladılar mı

Evet ondan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi be bunlarca köpek varken neden hep iyi insanlar ölüyor

• geberit kullanıcısına yanıt
    Dostum seni ucuza aldığın arabada kurtarmaz az buz değil arabada ölenlerin sayısı. Bizim ülke trafiğinde yaşamak büyük şans. Ben tedbirimi alıp motor binmeye devam ederim. Ölüm riski daha yüksek ama olsun, ne yapalım öleceğiz diye hayatıda yaşamayalım mı?

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 17 Mayıs 2020; 9:41:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

Dostum seni ucuza aldığın arabada kurtarmaz az buz değil arabada ölenlerin sayısı. Bizim ülke trafiğinde yaşamak büyük şans. Ben tedbirimi alıp motor binmeye devam ederim. Ölüm riski daha yüksek ama olsun, ne yapalım öleceğiz diye hayatıda yaşamayalım mı?

Katılıyorum. Bu is motora binmeyin denekle olmaz. Trafik egitimi zorunlu tutulmali. Suruculer yilda bir sinava tabi tutukmali ve baraji yuksek syarlamali. Her ehliyeti olandan yola çıkabilecek psikolojiye sahip olduğunu kanitlamasi istenmeli, doktor raporuyla.

10 yasindan yasli araclar trafikten men edilmeli, yasli araca sahip tasit sahipleri araclarini degistirmesi icin tesvik edilmeli. Gecmiste yapildi, sonucu iyi oldu. Yine yapılmalı

Bizim sistemde ancak trafik canavarı yetisir.

• Trafikte bir takım şeyler iyileşmeden motosiklete binmeyin arkadaşlar. Ben de 2 ay öncesine kadar motosiklet alacaktım ehliyetimi falan aldım param da hazırdı trafikteki bazı (onlar kendilerini iyi biliyor) öküzler nasıl araba kullanacaklarını bilmiyorlar.Motosiklet sürücüsüyseniz otomobil sürücüsü 1 kere dikkat ediyorsa siz 10 kat dikkat edeceksiniz.Ne kadar dikkat ederseniz edin Barkın Bayoğlu gibi usta motosiklet sürücüsünü de bu öküzler öldürdüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 26 Temmuz 2017; 19:9:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberi tesafüden gördüğümde ilk önce tuhaf geldi inanamadım.Maalesef doğruymuş.Allah rahmet eylesin.

Kimseyi suçlamamak lazım, kazalarda zaten ihtimallerin düşük olduğu yerde olur hep.Normalde köprüde bu tür bir
    hadise yaşanması ihtimali milyonda birdir.Çok iyi usta bir sürücününde başına gelebilir..Kimse bu düşünceyle motor
    binmekden vazgeçmesin...Bir hafta önce 125 cc'lik scooterla sabah 4 den akşam 9'a kadar üç vilayet toplam 600 km yol dolaştım.

Yani bu birazda kader işi, hiç tahmin etmediğin an da hiç olmayacak yerde, en saçma gibi bir durumda bile olabiliyor.

Şehir içinde motorcuya en büyük tehdit park etmiş arabalardan gelir.ikinci olarak kullanılan sağ şeritte önedki arabanın
    sağ kapısnın aniden açılıp, insan görünümlü bir hayvanın kül tablasının dökmeye çalışması ve sizin o kapıya toslamanız.

• şöyle bir durum var,karısından kaçan oğlan köprüde sağa bırakmış arabayı

sonra yola çıkmış.o arada barkın onu görmemiş çarpmış

1-barkın onu nasıl görmüyor,acaba görüyorda geçmi görüyor

2-emlakcı oglan motoru görmüyormu önünde farı yanıyor

bana bu çarpışma olayında intahar şüphesi uyandırdı..yani emlakcı oglan facebookundaki rakıdan gece 2.00 de içmemişse...diğer ihtimal intahar

yani gelen motorun önüne atlamış olabilir

• arabanın içinde olanlar belli,intahar edicekse karısı bilir

ama motorcu ölünce,kadın konuşmaz.ancak yakınına söyler
  • Seni 10 yıllık araba öldürmez onu süren şuursuz ehliyet sahibi öldürür iyi bakılmış bir araç 10 değil 40 senede sorunsuz gider ,bakmassan 5 yıldada ölüm makinesi haline gelebilir kaç aracın fren balataları yılda bir değişiyor acaba bir bakın bakalım adam gidip kar lastiği takıyor ama balatası 3 senelik sonrada bilinçten bahsediyor.
  • İzlerken utandım.

Ailesi özellikle rica etti.Halen düğüne gider gibi kornaya basanlar ara gaz verenler lastik yakanlar..

Kask dahi takmayanlar ekipman kullanmayanlar..Hiç bir trafik kuralına uyulmadi kırmızıda geçildi şeritteki araçların önü kapatıldı.

Adamın daha mezara girmeden kemikleri sizlamistir ,ben size böyle mi öğrettim demiştir eminim.

Bir işide layikla yapabilsek...

• öylede asgari ücretin 1300 tl giderin 3000 tl oldugu ulkedeyız abd yonetımı tehdıdınden kurtulamayız
  • Kendisiyle ilk tanışmam 10 yıl öncesiydi. Dergimiz 2teker de epeyi emeği geçti. Durumlar kötüyken para almadığı zamanlar bile oldu.(dergi battı bu arada) Düğünümde en çok parayı o takmıştı. 10 sene evvel 250 lira takmıştı. İşi gücü gırgır. Ama çok çalışkandı. İşini çok iyi yapardı. Pek kimse bilmez ama maket konusunda çok iyiydi. Çok yüksek miktarlara yaptığı maketleri satardı. İyi adamdı. Allah rahmet etsin. Ama diyeceklerim var...

Dergi zamanında ve sonrasında defalarca kaza atlattınız. Bir çok arkadaşınızı motor üstünde kaybettiniz. Sadece benim tanıdığım 30 kişi motor üstünde öldü. Kenan sofuoğlunun abisi de dahil. Ben acillik olsam binmiyorum bu merete. Sakat abi. Türkiyede motor kullanmak sakat. Sonu bu. Tepeden tırnağa full giyinsen de sakat. Zırhlı elbise bile giysen sakat. Binmeyin abi şuna. Kendinizi geçtim sevdikleriniz için binmeyin. Ben bıktık. Çevremde teker teker sizi motor üstünde gömmekten bıktım. Binmeyin şuna. Çoluk çocuğunuzu uzak tutun. Binmeyin bindirmeyin.

• Kıyametmi kopacak her güzel insan yavaş yavaş ölüyor artık dursun lütfen

• Kendisini tanımıyorum.Motorlarla ilgili videoları izlerken denk geldim.Bir kaç videosunu izledim.Ertesi gün öldüğünü öğrendim.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.