Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendisini hiç izlemedim fakat muhabbetler den duyduğum biriydi camianın başı sağolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Bu kez ayağa kalkamadı reis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 26 Temmuz 2017; 12:51:17 >
  • kadınla adamın kavgası yuzunden gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Barkın bayoğlunun gazına gelip bmw yi satıp neredeyse sağlam bi ninja zx-10R alıyordum neredeyse 2-3 ay arası arabayı ilana koydum hatta bunun için ilanda da zx-10r ile takas olur yazıyodu sonra zamanla gerçekten araba kullanırken trafikte falan dikkat ettim bu meretlerin üstünde trafikte gitmek ölümle el sıkışmak gibi, motorsiklet hiçbir şekilde fark edilmiyo arkadaşlar yolda ben motor sürücülerine inanılmaz şekilde yolda kolaylık sağlıyorum her fark ettiğimde onlara şerit açıyorum yol veriyorum korna çalıyorum selamlıyorum çok dikkat ediyorum ama benim gibi bir adam bile onları bazen göremiyorsa yurdumun sinyal kolu kırık şoförleri biçer döner makinası gibi bu arkadaşlar üstünden geçiyordur diye düşünüp motor almadım. İyi ki de almamışım Barkın Bayoğlu gibi bi adam ne olursa olsun kimin hatası olursa olsun motor üstünde vefat ettiyse bu ülkede kimsenin haddine değil motor kullanmak.

6 yıldır istanbul trafiğinde hergün araba kullanıyorum o kadar çok motor kazasına denk geliyorum ki anlatamam Allah rahmet eylesin videolarını çok izledim çokta iyi biri olduğu her halinden belliydi.

2016 Yılında TUIK verilerine göre

Trafik Kazalarında 7300Kişi Vefat etti

Ölümlü-Yaralanmalı kazaların

52.1% Otomobil

15.7% Motosiklet

Oranında Pay sahibi oldu.

Mesela Bu Cevapladığım mesajı yazan arkadasımız, BMW marka aracını satıp, Bir anda 210beygir gücündeki ZX10R almaktan bahsediyor.

Bu cesaret nereden geliyor ?

Belki de hayatında arabada kullanmadığın gücü, iki bacağının arasında iki tekerde kullanacaksın öyle mi ?

O ivmeyi - Momenti 100Km - 2.8saniye - 200km/h 6.5 saniye- 300km/H 19 saniyede ulasacaksın. Ferrariden bile hızlı gideceksin.

Senin yaptığın yeni ehliyet almış birine LaFerrari ile başlatmak. Sonra da Kaza Yapıp Öleceksin, Bunu da BARKIN BAYOGLU "Gazı ile" mi yaptım diyeceksin ?

Eğri Oturup doğru konusun kardeşim BARKIN kime 210bg motor ile motora başla arabayı takas et demiş ?

Ülkemizdeki yegane sorun vergiler, Araba almaya parası yetemeyen insanlar Motor Alıyor. Sonra Motorcular Kötü, Motor da Şeytan icadı oluyor.

Motor Sürmek farklı bir bakış açısı ister. 4 Tekerde - salon tipi arabalardan ahkam kesmeye benzemez. Motor Sürmek Önce Kendini bilmekten başlar, Sonra Trafiği bilmek ile devam eder.

Motor Tehlikesiz demiyoruz. Aksine, Motorda Far da, Tampon da, Airbag de, emniyet kemeri de sizsiniz diyoruz. Ancak Bilinçli kullanılırsa Zarardan çok faydasının olduğunu söyleyebiliriz. Motorlar trafikte arttıkça eğitimli - kaliteli motorcular yollara çıkmaya devam ettikçe Hem Motor, Hem de bütün trafik, daha güvenli hale gelecektir.

Motora Güvensiz Şeytan icadı demek aslında, Kendimizin Araba Kullanırken Trafik kurallarına uymadığımızın bir çeşit itirafıdır.

• daha önce hiç izlemedim videolarını, hiçbir yerde de rastlamadım kendisine.

Allah rahmet eylesin.
    Kadın dırdırı türkiyedeki en kaliteli adamlardan birini daha aldı bizde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ducati'nin yaza merhaba partisinde tanışmıştık bu yıl. Her zaman olduğu gibi etrafa neşe saçıyordu. İnsanların yalan yanlış bilgilerle kafasının karıştığı her noktada bilgi veren kişi oldu. Kimi insan tavrını sevmez kimi itici bulur ama motosiklet dünyasına büyük katkı yaptığı yadsınamaz. Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahsen tanismadim, videolarinin takipcisiydim. gordugum kadariyla,

motoru ve ozgurlugu cok seven. beraber motora bindigi arkadaslarini kaybetmis bunun sonucunda da hayatini guvenli motor surusune adamis idealist biri. videolari da sempatik ve ogreticiydi. kaybina cok uzuldum.

Atv de de çıktı. Bence hepsinde çıkmıştır.

• allah rahmet eylesin. vallahi bende satıyorum bu günden sonra motorumu. 2 kuruş ucuzluk için peynir gibi ezilmek istemiyorum açıkcası. aklımda duster gibi alet alıp her bir kenarını kapılarını vs çelik barlar çekip, bir kalkan oluşturma fikri var. duster zaten dandik biliyorum, ancak motordan her türlü daha güvenli. iyi bir far, kör nokta aynaları ile de etraftaki tehlikeleri farketmeyi kolaylaştıracağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse motor kullanmayı bırakmaz,yarın bu konu up bile olmaz
  • Cok kaliteli insan di

• araba kullanırken kavga etmek saçmalık
    yanında oturan kişi ile dırdır ederek ilerlemek komik bir olay

susulur sonra devam edılır.kımse karsıdakının fıkrını degıstıremez

kapalı arabada kavga sacmalıktır.susmak lazım ki cahil olmayan kişi bunu kolayca yapar ve susar

tıpkı cep telde kavga etmek gibi adam sokakta kavga ediyor.cıkıp bakıyorsun 1 kişi var cok komik olay

arabadakı kısının face ınde rakı resmı var...yani rakıyı seven kısı 2.00 de alkollu ıse bu sacmalıklar olagandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

kimse motor kullanmayı bırakmaz,yarın bu konu up bile olmaz

N e bekliyosunuz hocam acımızı belli etmek için her gun her saat her yil konuyu uptamı tutacagız anlamadım kalbimizde unutulmayacağına emin olabilirsin en azından benim için öyle

• Allah Rahmet eylesin...
  • Allah rahmet eylesin

• Cenazeye nasıl bi katılım oldu acaba orda olabilmeyi çok isterdim. Orda olanlar varsa anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ráise

Cenazeye nasıl bi katılım oldu acaba orda olabilmeyi çok isterdim. Orda olanlar varsa anlatabilir mi?

Yüzlerce kişi katıldı facebook. Berrak turşuları fan grubuna bak oarada var resim video.

• Motorcu arkadaşlar motora binerken bilinçli olmak sizi kurtarmaz sizi hiçbirşey cahil sürücüden kurtaramaz o yüzden canınızı seviyorsanız motora falan binmeyin ucuzda olsa alin bir araba en azından doğru olanı yaptım dersiniz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.