Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk scooter motorumu barkın abinin videoları izleyerek almıştım, yazık olmuş mekanı cennet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Kazayla alakali bi goruntu var mi acaba?

Bulamadım. Olan videolarda begeni ve izlenme sayısını arttırmaya calışan kişilerin gerçek olmayan videoları..... Köprüde kamera var diye düşünüyorum. Ama polis servis etmez.

Bizim insanimiz hakkaten barbar . O saatte arabayi cekip yuruyerek bariyerleri atlayip karsiya gecmeye calismak nedir ? Zaten oyle bisey olsa devlet yaya yolu isareti koyardi . Hangi akla mantiga sigacak sekilde boyle bi olay yasandi anlam veremedim .

• Allah rahmet eylesin, samimi iyi kalpli bir insandı.
  • allah rahmet eylesin iyi adamdı fakat ders cıkarılması gereken bir durum bence motorcu arkadaşların daha da dikkatlı olması lazım 2 teker dediğimiz motorlu araçlar çok fazla tehlike li hem kişi için hemde trafik için
  • Köprünün üzerinde onlarca kamera var mobese var kaza görüntüsü yok sanırım
  • ALLAH rahmet eylesin...
  • Kadere karşı gelinmez ama gerçekten çok üzüldüm. Severek takip ettiğim bir insandı. Allah rahmet eğlesin.
  • Allah rahmet eylesin bir kac kere tanisma firsati bulmustum cok degerli bir insandi

• Kadın dırdırı yüzünden iki kişi hayatını kaybetti.

Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugralioglu

allah rahmet eylesin iyi adamdı fakat ders cıkarılması gereken bir durum bence motorcu arkadaşların daha da dikkatlı olması lazım 2 teker dediğimiz motorlu araçlar çok fazla tehlike li hem kişi için hemde trafik için

Kişi için neyse de trafik için nesi tehlikeli? Bir otomobil trafik için motosikletten daha tehlikeli.

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    bende bunu yazmaya gelmiştim herkes suçu ya barkına(ki bence en masum kişi burda) ya da ölen gence atmış ama asıl suçlu kadın dırdırı sadece bu kazada değil hayatta başımıza gelen bir çok kötü olayın sebebinin bu dırdır olduğunu görmek lazım.

diğer tarftan barkın bayoğlu'nun ölümününde ki sebepleri alt alta yazdığımızda olasılık yıldırım çarpıp ölme ihtimaliyle hemen hemen aynı oluyor. çok üzücü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancakveancak -- 26 Temmuz 2017; 10:10:56 >
  • Dostum araba kullanan için tehlike teşkil ediyorlar motorlar yolun ortasından gidiyor veya hiç beklemediğin bir anda sağından geçebiliyorlar hız olarak hareketleri arabalar gibi olmadığı daha seri oldukları için takibi de çok zor oluyor her motor kullanan kişide düzgün kullanmıyor ki. Boyut olarakta kücükler ama yolda kaplamak istedikleri alan 1 araba kadar buda haksızlıktan başka birşey değil.
  • Hayatımda çok az kişinin ölümüne bu kadar üzüldüm. Bir arkadaşımı kaybetmiş gibiyim. Çok çok değerli bir insandı.
  • Vefat etmesiyle motor alma planımı ister istemez ertelememe neden oldu. Vazgeçmeyi düşünmüyorum, onca verdiği emek ülkede boşa gitmemeli. Bilinçli motosiklet kullanıcısı yetiştirmeye kendini adamış biriydi. Zamanı gelince hepimiz gidicez, bir şeyler de buna sebep olacak. Allah rahmet eylesin

• quote:

Dostum araba kullanan için tehlike teşkil ediyorlar motorlar yolun ortasından gidiyor veya hiç beklemediğin bir anda sağından geçebiliyorlar hız olarak hareketleri arabalar gibi olmadığı daha seri oldukları için takibi de çok zor oluyor her motor kullanan kişide düzgün kullanmıyor ki. Boyut olarakta kücükler ama yolda kaplamak istedikleri alan 1 araba kadar buda haksızlıktan başka birşey değil.

"Yolun ortasından gidiyor"dan sonrasını okumadım kusura bakmayın.

• demek ki sizde diğerleri gibi sadece kendini düşünen bencillerdensiniz , okumanıza gerek yok geri kalanını sözüm sizin gibilere değil zaten olaya objektif bakıp karşısında ki insanı da düşünebilenlere.
  • Bana motor sevgisini aşılayan insandır. Ölümü gerçekten çok çok üzüntü verici.Ölümün erkeni geçi olmaz, her insan vaktinde ölür. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • quote:

demek ki sizde diğerleri gibi sadece kendini düşünen bencillerdensiniz , okumanıza gerek yok geri kalanını sözüm sizin gibilere değil zaten olaya objektif bakıp karşısında ki insanı da düşünebilenlere.

Fazlasıyla ironik

• imkanın olsada keşke gidebilsem cenazesinede

• Mekanın cennet ola
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.