Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeryazısınıEditleyenadam

quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

motor kullanmasaydı

üzülmedim

Bir Akp'liden beklenecek yanıt
    şaşırmadım

Suçu AKP'ye yıkman ayrı bir garip.

Senin gibiler sayesinde AKP daha da çok güçleniyor, Bir AKP'li olarak teşekkür ederim/ederiz

Adam kime söylenecek ? tabiki devlete söylenecek,neden mi ? Eğer ki köprüde seyir halinde iken bir otomobilden keyfi olarak kişiler inip yola çıkıyorsa ve bunun para cezası dışında büyük bir cezası yoksa,insanlarda ceza korkusu olmadığı için köprüde alayda çeker,Sonra böyle kıymetli insanlar canından olur.Boşuna demiyoruz biraz batıdan örnek alın örneğin amerikadaki gibi ağır cezalar olsun ki insanlar hız yaparsa başına gelecekleri düşünsün ama yok.Batıdan örnek almazlarmış,Örnek aldıkları yerler ise arap ülkelerinin geri kalmış kuralları.Neyse Bilime ve İnsana değer vermedikçe bu olaylar kaçınılmaz.Hem herşeye kader diyen bir kitleye neyi anlatacaksın.Bu olaylar her yerde oluyor ona sözüm yok ama Türkiyede neredeyse her gün oluyor,neden ? Türkiye amerikanın sert cezalarından örnek alsa,avrupadan örnek alsa insanlar köprüde kafasına göre takılamaz,takılırsada bir daha trafiğe çıkamaz,hız yapan içinde aynı şey geçerli.

• Gerçekten çok üzüldüm ya

Bu zamana kadar bizi bilinçlendirdiğin ve bize motoru sevdirdiğin için teşekkürler Barkın abi...

Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 26 Temmuz 2017; 0:50:56 >
  • Akşam akşam geçerken baktım oraları hep kumlamışlar.. Çok yazık oldu be, insana resmen hayatı ve anlamını sorgulatıyor.

Barkın başkanı sürekli takip ediyorduk, ben de onun gibi hızı ve rüzgarı çok seviyorum, bu tutku bir bahar günü çimen kokusunu içine çeke çeke

güneşin tam tepede olmadığı vakit tatlı esinti eşliğinde ancak ve ancak sürerek yaşanır...
  • Şu başlığı gördükçe içimdeki boşluk o kadar büyüyor ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışlar o aptal yorumunu silmekle:

- Evden çıkıp kaldırımda yürümeseydin kafana saksı düşmezdi.
    - Uçağa binmeseydin, 50 sentlik bir vidanın değiştirilmemesiyle uçağın düşmezdi.
    - Arabaya binmeseydin karşı yoldan çıkıp üzerine gelen gelen kamyonla ölmezdin.
    - Denize yüzmeye girmeye girmeseydin Javs baldırndan bir parça almayacaktı.
    - Hatta Dünyaya hiç gelmesen bu konu da konuşamıyacaktın.

BLOK.
  • Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

Motorsikleti sevdiren müstesna,kendinden emin tarzıyla beğenilen bir insandı.Eşim bile internetten izlediğim A.E.A videolarını benimle birlikte keyifle izlerdi ve kolay kolay da kendisine bir şey beğendiremediğim halde.

Ölümünün ardından densizce yorum yapanların da Allah belasını versin diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motoru kullanan cok dikkatli olmasi lazim yoksa arac icindeki surucu onunemi baksin arkaya mi arada bi bakiyon iste farkedersen kor noktada kalmiyosa iyi yoksa full kaza riski sagdan soldan vizir vizir kurye geciyo dip gaz aynalari ne icin kullaniyon devamli motorcumu kesicem aynadan saga sola gecerken arkada biri var mi benden hizli gelen yada risk var mi vs diye kontrol edersin ama adam son gaz silme geciyo habire aynaya bakmadan hafif 10 cm yer degistirsek patir kutur kaza olcak once kullanan dikkat edicek bu islerde

• Barkın abiyi çok severdim videolarını keyifle izledim hep . Başımız sağ olsun , durağı cennet olsun inşallah . Seni özleyeceğiz büyük insan .
  • Barkın'ı şahsen tanımazdım ama iyi bir insan olduğundan şüphem yok. Sadece motorsiklet camiası için değil insanlık için önemli, müstesna biriydi diye düşünüyorum. Sabah gördüm haberi,inanamadım troldür dedim ama bi yanım 'lan yoksa..' diyince öğrendik ki doğru.

Daha sonra defalarca gözlerim doldu, sabahtan beri hiç gülmedim, gülemedim. Sevdiğim bir insandı ama bu kadar sevdiğimi gerçekten bilmiyordum.
    3 farklı görüşmem vardı hiç biri iyi geçmedi. Bence o camiada bir devir kapandı. Bir daha da böyle bir insan geleceğini sanmam. Olumsuzluklar, imkansızlıklar içinde çok mücadele ettiğini biliyorum. Ki bu bence çok saygıyı hak ediyor.

Kaderin cilvesi işte Panigale'si var adamın 200 hp civarı 1000cc üzeri makina, ama ecel 20 hp'lik 200 cc KTM'de yakaladı.
    Ki bu KTM 140 yapmıyor.
    Sen git dünyayı dolaş tek başına çölleri geç, dağları aş, gel burada gecenin 2sinde can ver. Allah'ım sabır versin bütün sevenlerine ailesine. Diyecek bişey yok, benimle benzer hislere sahip çok insan vardı. Bende içimi dökmek için yazdım zaten.

Son olarak, bu forumun tadı gerçekten kaçtı artık. Her başlıkta kaç tane ahmak var diye saymaktan yoruldum.
    Çok ağır sövmek istiyorum :
    MESELE İLE ALAKASIZ YORUM YAPANLARA,
    MESELEYİ SÜREKLİ SİYASİ ZEMİNE ÇEKEN - ÇEKMEYE ÇALIŞAN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞLARA,
    MESELE İLE ALAY EDİP, SULANDIRANLARA,
    ALLAH AŞKINA YA SİZ DEFOLUP GİDİN GİTMEYECEKSİNİZ SÖYLEYİN BEN BIRAKICAM.

• Hadi çık ve sizi kim trolledi babuşlar de be abi :(

• ah be babuş sen gittin kim binecek wunderwaffe ye manitou 7 yi kim modifiye edecek panigale vlog atıcaktın ne olacak be babuş.huzur içinde yat.
  • Dostum burası Türkiye. Adamlar bisikletle bütün dünyayı dolaşıyor Türkiyede öldürülüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edmr41

Barkın'ı şahsen tanımazdım ama iyi bir insan olduğundan şüphem yok. Sadece motorsiklet camiası için değil insanlık için önemli, müstesna biriydi diye düşünüyorum. Sabah gördüm haberi,inanamadım troldür dedim ama bi yanım 'lan yoksa..' diyince öğrendik ki doğru.

Daha sonra defalarca gözlerim doldu, sabahtan beri hiç gülmedim, gülemedim. Sevdiğim bir insandı ama bu kadar sevdiğimi gerçekten bilmiyordum.
    3 farklı görüşmem vardı hiç biri iyi geçmedi. Bence o camiada bir devir kapandı. Bir daha da böyle bir insan geleceğini sanmam. Olumsuzluklar, imkansızlıklar içinde çok mücadele ettiğini biliyorum. Ki bu bence çok saygıyı hak ediyor.

Kaderin cilvesi işte Panigale'si var adamın 200 hp civarı 1000cc üzeri makina, ama ecel 20 hp'lik 200 cc KTM'de yakaladı.
    Ki bu KTM 140 yapmıyor.
    Sen git dünyayı dolaş tek başına çölleri geç, dağları aş, gel burada gecenin 2sinde can ver. Allah'ım sabır versin bütün sevenlerine ailesine. Diyecek bişey yok, benimle benzer hislere sahip çok insan vardı. Bende içimi dökmek için yazdım zaten.

Son olarak, bu forumun tadı gerçekten kaçtı artık. Her başlıkta kaç tane ahmak var diye saymaktan yoruldum.
    Çok ağır sövmek istiyorum :
    MESELE İLE ALAKASIZ YORUM YAPANLARA,
    MESELEYİ SÜREKLİ SİYASİ ZEMİNE ÇEKEN - ÇEKMEYE ÇALIŞAN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞLARA,
    MESELE İLE ALAY EDİP, SULANDIRANLARA,
    ALLAH AŞKINA YA SİZ DEFOLUP GİDİN GİTMEYECEKSİNİZ SÖYLEYİN BEN BIRAKICAM.

Bu kadar sevdiğimi ben de bilmiyordum gerçekten. Meğer ne çok yapamaz olmuşum aea kanalına girmeden, görmeden Barkın üstadı. Ah be ah gitmiyor aklımdan..

• Hocam öyle de işte bu kadar ağır bir durumun göğüsünüze koyduğu taşla yuktunmak ne kadar zorsa o dediğiniz gerçekliği ve içinde bulunduğumuz durumu kabul etmek yine o kadar zor.
    Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olur inşallah.
  • 'öldü' yazısını hiç sevmiyorum 'vefat etti' daha saygın duruyor haberlerde oyle ciksaymis keske

• TheLoser1 kullanıcısına yanıt
    Özellikle konuya böyle başlık attım
  • Söylenicek söz yok gözlerimin dolması ve yutkunmaktan başka birşey yapamadım bugün.
    Her videosunda güldük eğlendik üzüldükte ama hep güldük.
    Bundan 5-6 ay önce son model mercedesli magandanın biri tarafından sıkıştırılıp kafama sıkılmakla tehdit edildim.Suçum onu geçmekmiş.Leş gibi alkollüydü.Şikayet edince hemen geri vites yaptı.

Neyse anlatmak istediğim magandacılığın olduğu; motosiklet kültürünün olmadığı bi ülkede motosiklet sürmeye çalışmak budur işte...
    Ben anladımki Barkın abi beni-bizi ayakta tutuyormuş motor tutkumu o ateşte tutuyormuş.Tavsiye verdiği ne varsa yaptım.Ekipmanın önemini anladım.Biz kendimizi iyileştirsekte kader bizi sürüklüyor işte.
    Artık bırakıyorum benim için tek ve son kaleyide fethettiler.O bunu istemezdi biliyorum
    Allah rahmet eylesin.
  • Kazayla alakali bi goruntu var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Kazayla alakali bi goruntu var mi acaba?

Bulamadım. Olan videolarda begeni ve izlenme sayısını arttırmaya calışan kişilerin gerçek olmayan videoları..... Köprüde kamera var diye düşünüyorum. Ama polis servis etmez.

• "Bir ömür boyu motorsiklet sürün.."

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.