Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yakınımı kaybetmiş kadar üzüldüm, sabahtan beri ruh gibi dolanıyorum ortalıkta.😢

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

motosiklet sürmeyi bırakmayın arkadaşlar. Barkın abi burda olsa motosiklete daha fazla bağlanmamızı isterdi. Eğer bırakırsanız bu adamın bu güne kadar yapmış olduğu işleri boşa çıkartırsınız. ekipmanınızı giyin, insanları bilinçlendirin ve daha fazla motosiklet sürün. Bugün tanıdığım 10larca insan işine, okuluna motoruyla gitmek yerine otobüs,taksi vs. kullandı yapmayın etmeyin. Bu adam boşa ölmedi emanetine sahip çıkın. Görüyorsunuz yorumlardan iyi olmuş motor tehlikeli kullanmasaydı yavaş gitseydi emniyet şeridine giriyosunuz kaldırımda sürüyosunuz diye zırvalayan çok bilinçsiz insan var. farkında mısınız hiç kimse de çıkıp ulan köprüde yürüyen insanın işi ne demiyor motorcuya basıyor damgayı yüklüyor suçu. lütfen arkadaşlar motosiklet kültürüne daha çok sahip çıkın elden bırakmayın bu işi. motora küsmeyin. hepimizin başı sağolsun.

Dostum sana hak veriyorum da baksana son 1-2 ayda motora gönül vermiş, motorun daha da yaygınlaşması için çaba sarfetmiş 2 insan öldü.

Birinin kafası vücudundan ayrıldı bi denyo yüzünden. Diğeri hiç olmayacak yerde kaza geçirip hayatını kaybetti.

Şuan ben de yakın zamanda motora bsşlamayı düşünüyordum ancak bu kadar bilgili - bilinçli insanlar bu şekilde hayatını kaybediyorsa gönül verdikleri iş sebebiyle, ben acemilik döneminde sakat bile kalsam anormal sayılamaz bu şartlarda.

diğer kişi kim acaba ben duymadım da?

Daha 1 ay olmadı cevizlibağda bi aracın sıkıştırması sonucu arkadaş bariyerlere çarpıyo ve kafasıyla vücudu ayrı yerlere fırlıyo. O da motora gönül vermiş ve hep motor etkinliklerine katılan, sosyal platformlardaki resimlerinin nerdeyse tamamı motorla olan bi arkadaştı. Haberlere felan çıktı hatta.

Allah rahmet eylesin

• Soyle bir konuda bile tartisabiliyorsunuz. Yaziklar olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberi duyunca şok oldum yaptığı işlerle birçok kişiye (bende dahil) motoru sevdiren bir insandı, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. :(

• bugun tumgun.haber kanallarnda gorunmedi

• Motorsiklet kullananları kötüleyen hatta arkasından kullanmasaymış iyi oldu diyen zihniyet 15 temmuzda motor ile tankın üzerine giden adamın arkasından da aynı şekilde konuşabiliyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

bugun tumgun.haber kanallarnda gorunmedi

Akşam fox haberde gördüm hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

motor kullanmasaydı

üzülmedim

Bir Akp'liden beklenecek yanıt
    şaşırmadım

Suçu AKP'ye yıkman ayrı bir garip.

Senin gibiler sayesinde AKP daha da çok güçleniyor, Bir AKP'li olarak teşekkür ederim/ederiz
  • şu yüksek ses çıkaran (egzoz vb.) araç ve motor kullananları sevmedim sevmeyeceğim .
  • haberi duyunca şok oldum. kişilik olsun, davranış olsun her türlü harika bir adamdı. c. cornell, chester, üstüne çok sevdiğim bir abi daha... ne b.ktan bi dönem bu böyle. gece gece harbiden üzdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

şu yüksek ses çıkaran (egzoz vb.) araç ve motor kullananları sevmedim sevmeyeceğim .

Konu ile ne ilgisi var

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    dostum akp ile ne alakası var ?
    bende akp liyim böyle bir düşüncem yok.bir tane beyinsizin yaptığı yorumu neden her akpli böyle düşünüyormuş gibi yorumluyorsun.
    gerçekten üzüldüm Barkın abinin hayatını kaybetmesine.mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.
  • Mekanı cennet olsun gerçekten üzüldüm takip ettiğim sevdiğim biriydi
  • Mevcut 18-35 yaş aralığında bulunan ve yeni motor sahibi olmuş kişilerin en az %50'sinin belki daha fazlasının motosiklet ile buluşmasına sebep olmuş bir adamın bu denli bir kazada can vermesi tam bir trajedi olsa da Barkın'a koymamıştır bu. Bence mutlu bir şekilde öldü. Yalnız ölüm ona hiç yakışmadı orası ayrı. Ciğerimi yaktın be adam sabaha kadar hayırlı haber almayı bekledik olmadı.
  • Bu değerler kolay kazanılmıyor ama çok kolay kaybediliyor ne yazıkki.Barkın Sayesinde ekipman kullanımı ile 10 larca yüzlerce gencin haytı kurtuldu bu ülkede.Siz istediğiniz kadar ne hayrı olmuş diye düşünün.Motorsiklet kullanımı ülkede genel trafiğin gelişmesi için faydalı bir eylemdir.Çünkü motorcular kurralların hayati önemini kavrar ve diğer sürücülerin de kurallara uyması için uyarılarda bulunur.Trafik bu şekilde ahenk ve düzen kazanır.Elbette motor tehlikeli fakat bu tehlikeler azaltılabilir.Kurallara uymak ve hata yapılabileceğini öngörmek temel kaçınma kuralıdır.Motorlarınızı bırakmayın arkadaşlar,insanları doğru sürüş konusunda bilinçlendirmeye devam edin.Barkının çizdiği yol doğru yol idi.Bari emekleri bir amaca hizmet etsin. Allah gani gani rahmet eylesin.Olay beni de çok üzdü.Hayatta herşeyi öngörmek mümkün değil,bazen biraz da kaderci olmak lazım diyorum ama bu intihar ve cinayet olduğu gerçeğini değiştirmiyor olayın.

Tüm camianın başı sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

bugun tumgun.haber kanallarnda gorunmedi

Ntv, Show ve Kanal D'de gördüm ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tardisin Anahtarı -- 25 Temmuz 2017; 23:59:14 >
  • Allah rahmet eylesin. Severek takip ediyordum birkaç senedir. Kişisel olarak tanımadığım biri için ilk kez bu kadar üzüldüm. Hala inanmıyorum keşke yaşarken tanışma fırsatım olsaydı.Allah taksiratını affetsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terius -- 25 Temmuz 2017; 23:59:35 >
  • Mütevazi içindeki videolarını çokca seyrettik.
    Motorcuların abisine Allahtan rahmet dileriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor kullanmayı bilmiyorum ama bu adam bana motorsikleti sevdirdi resmen ,sayesinde çok fazla şey öğrendim.

Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun , cenazesi nerden kalkacakmış haberi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo84 -- 26 Temmuz 2017; 0:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Bir yakınımı kaybetmiş kadar üzüldüm, sabahtan beri ruh gibi dolanıyorum ortalıkta.😢

Ağlattı ulan.. Günüm boktan geçti abimi kaybettim!

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.