Şimdi Ara

Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam) hayatını kaybetti. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
7
Favori
67.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
269 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkürler.

Seveni cokmus Allah rahmet eylesin.
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    aslında tam motovloger tam tanımına uymuyor.motosiklet ile bilgisini paylaşmaya çalışan, Türkiye'de motosiklet kültürünü geliştirmeye çalışan, gençlere yol göstermeye çalışan güzel bir insandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

İnanamıyorum, yıllarca bu adamın videolarını seyrettim ve 15 gün sonra A2 sınavım var. Motosiklet almaktan vazgeçmeyi bile düşünüyorum. Bu kadar eğitimli bir insan bile hayatını kaybediyorsa boşuna güvenlik önlemleri...Allah rahmet eylesin.

ekipman seni korur ama garantisi yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

İnanamıyorum, yıllarca bu adamın videolarını seyrettim ve 15 gün sonra A2 sınavım var. Motosiklet almaktan vazgeçmeyi bile düşünüyorum. Bu kadar eğitimli bir insan bile hayatını kaybediyorsa boşuna güvenlik önlemleri...Allah rahmet eylesin.

2 teker üstünde güvenlik az, racing kullanacaksan güvenlik "yok" .
  • Allah rahmet eylesin, bir kaç videosuna denk gelmiştim... iyi tanımam ama izlettirmişti kendisini..
  • yaptığı işi ve içinde bulunduğu riski bir kenara bırakalım, iyi adamdı. Allah yakınlarına sabır versin, toprağı bol olsun.
  • Peru 3. bölümde küçük yaşta kaybettiği çocukluk arkadaşları ile ilgili bir anısında "hep bu machu pichuya gitmek isterdik onlar gelemedi bana gelmek nasip oldu" gibi bir şey demişti. Oraya gittikten sonra kaybettiği arkadaşlarının yanına gitti. Vallahi boğazım düğümlendi yutkunamıyorum.
  • Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bir kayıp, kadere bak diyeceğim ama bu memlekette 2 dakika sonramiz belli olmuyor ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi be

• Mekanı cennet olsun, youtube'da takip ederdim ara ara. Kaliteli insanlar vefat edince söyleyecek söz olmuyor.
  • Cahille girme Münakaşaya.. Ya Sinirini Zıplatır Tavana! Ya da Yazık olur Adabına! demiş Mevlana.

Sığırın birisi adamın önüne atlamış halen motor kullandığı için ölmeyi hakettiğini düşünenler var. Ne diyelim allah akıl fikir versin.
    Mt-09 videosundaki sempatik hareketleriyle hatırlayacağım kendisini.
    Allah rahmet eylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt20 -- 25 Temmuz 2017; 11:7:59 >
  • Türk milletine motoruda, trafikte motorcuya saygı göstermeyi öğreten adamdı, çok üzüldüm allah ailesine sabır versin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 25 Temmuz 2017; 9:32:2 >
  • Herkesin iyiliği kötülüğü kendine. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Köprü yolunda yol kenarında arabayla durup tartışan iki yayadan birine çarpmış, olay böyle gerçekleşmiş diyorlar.Yaya olay yerinde Barkın Bayoğlu hastanede vefat etmiş.
  • Yok be gerçek değildir. Her videosundaki şakalarından biridir herhalde. Bana motor aşkını aşılamış bir insanın ölmesi çökertir beni. Değil youtube deki kanal showmax deki programdan beri takip ediyorum. Youtube da izlemediğim videosu yoktur. O denli seviyordum Barkın abimi. Göreceksiniz birazdan video çekecek o güzel gülümsemesini takınıp babuş inandınız mı lan diyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dash1905 -- 25 Temmuz 2017; 10:2:5 >
  • Üzücü... Tek diyebileceğim bu. Hani sağda solda delicesine gazlarken bir şey olsa insan sebeplendirebiliyor, hepimiz gazlıyoruz zaman zaman algımızı yitirip her ne kadar kontrollü de olsa beklenmeyen bir durumda kaza yapabilecek kadar gazlıyoruz öyle olduğu zaman olsa eyvallah kendimizi riske attık kaza yaptık bir bedel ödedik diyebiliyorsun da... Böyle olunca olmuyor işte, hiç bir açıklaması yok. Yavaş gideyim, ona dikkat edeyim buna dikkat edeyim diye bir şey yok çözüm değil yani.

Her kaza haberinden sonra içimde bir burukluk oluyor, bir an motosikletine Azrail gözüyle bakıyorsun ama sürüyoruz yine işte... Yine gazlıyoruz, risk alıyoruz. Diyecek bir şey yok pek... Değerli biriydi, aklıma bir röportajında dediği geldi.. Motorcuyuz abi ben yaşlı ölmek istemiyorum, yani illa ki bir zaman bir yerden bir şey olacak biliyoruz hepimiz bunu diyordu, her ölüm gibi bu da erken oldu. Öldüğüne üzülecek biri değildi, bu da bir teselli.

• Allah rahmet eylesin. Sabah uyaninca ogrendim.... Paul Walker'i da boyle ogrenmistim.... ne kadar uzuldugumu bir ben bilirim.

• Bende az önce gördüm sabahın köründe kahroldum bu adam, adam gibi adamdı. Mekanı cennet olsun o kadar samimiydiki ne zaman motora binsem hep aklıma gelirdi,allahım dışarda yaşamayı haketmeyen o kadar kişi varken neden barkın abi ? Allah yakınlarına sabır versin.

• Sabah 9 da yani 38 dakika önce banka tarafından arandım motorumu yenilemek için kredi alsammı almasammı diye düşünüyordum onay aşamasında 1 saat kadar beklemelerini geri dönüş yapacağımı söyleyip internette son kez aradığım motorun incelemesine bakmak istedim ve bu haberi gördüm. Açıkçası beni motora başlatan bana bu aleti sevdiren gibi basit yaklaşımları geçiyorum bu ülkede kask ve ekipman kullanımının önemini bize vurgulayıp ülke genelinde bu denli motosiklet kullanıcısını bilinçlendirip tüm ülkenin trafiğini belkide tek başına değiştirmiş adam gibi adamdır. Başımız sağ olsun 28 yaşındayım ilk izleyip takip ettiğim 10 sene önce yüzyüzede tanışma fırsatı bulduğum ve bu zaman zarfında ne zaman motor alacak olsam alo dediğim yada rahatsız etmemek için videolarını izlediğim kişiyi kaybedince insan herşeyden soğuyor. Motorumu satıp yenisini almaktanda vazgeçtim. 30 dakikada tüm heveslerim boğazıma dizildi. Bu ülkede bu bilinç varken motor kullanmak azrail ile dans etmekten farksız.

• Motosikleti birakıyorum bu ülkede sürülmez

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.